SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Süper Ligde 21. Hafta Tamamlandı, YMS Sonuncu..

0
Güncellendi - 2022-01-17 00:30:59
Süper Ligde 21. Hafta Tamamlandı, YMS Sonuncu..
A- A+ PAYLAŞ

Ligin 21. haftası oynanan 3 maçla tamamlandı. Deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile berabere kalan Trabzonspor liderliğini sürdürdü. Kendi sahasında Göztepe'ye 2-1 yenilen Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, ligin sonuncu sırasında yer almaya devam etti.

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftası oynanan 3 maçla tamamlandı. Süper Lig'de Pazar günü oynanan maçlarda Atakaş Hatayspor sahasında Galatasaray'ı 4-2 yenerken, Aytemiz Alanyaspor konuk olduğu Altay'ı 2-0, Kasımpaşa da dış sahada GZT Giresunspor'u aynı skorla mağlup etti.

Ligde konuk olduğu Demir Grup Sivasspor ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor liderliğini sürdürdü.

Süper Lig'in 21. haftasındaki Medipol Başakşehir-İttifak Holding Konyaspor maçı, İttifak Holding Konyasporlu futbolcu Ahmet Çalık'ın vefatı nedeniyle ertelendi.

21. HAFTA SONUÇLARI VE PUAN CETVELİ

Spor Toto Süper Lig'de 21. hafta maçlarının sonuçları şöyle:

Beşiktaş-Gaziantep FK: 1-0

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor-Göztepe: 1-2

Adana Demirspor-Yukatel Kayserispor: 1-1

VavaCars Fatih Karagümrük-Çaykur Rizespor: 2-0

Demir Grup Sivasspor-Trabzonspor: 1-1

Fraport TAV Antalyaspor-Fenerbahçe: 1-1

Altay-Aytemiz Alanyaspor: 0-2

GZT Giresunspor-Kasımpaşa: 0-2

Atakaş Hatayspor-Galatasaray: 4-2

Ligdeki son puan durumu şöyle:

22. HAFTA PROGRAMI..

Spor Toto Süper Lig'de 22. hafta maçlarının programı şöyle:

18 Ocak Salı:

17.00 Gaziantep FK-Öznur Kablo Yeni Malatyaspor (Kalyon)

20.00 İttifak Holding Konyaspor-Adana Demirspor (MEDAŞ Konya Büyükşehir)

20.00 VavaCars Fatih Karagümrük-Beşiktaş (Atatürk Olimpiyat)

19 Ocak Çarşamba:

17.00 Çaykur Rizespor-Fraport TAV Antalyaspor (Çaykur Didi)

17.00 Göztepe-Demir Grup Sivasspor (Gürsel Aksel)

17.00 Yukatel Kayserispor-Medipol Başakşehir (Büyükşehir Belediyesi Kadir Has)

20.00 Trabzonspor-GZT Giresunspor (Medical Park)

20.00 Fenerbahçe-Altay (Ülker)

20 Ocak Perşembe:

17.00 Aytemiz Alanyaspor-Atakaş Hatayspor (Bahçeşehir Okulları)

20.00 Galatasaray-Kasımpaşa (Nef)

İstanbul, AA- malatyahaber.com

FOTO: Yeni Malatyaspor'un Göztepe maçına çıkan ilk 11'i

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Hüsnü (2 yıl önce)
    Malatya,Altay ve Rize düştü.Geriye bir takım kaldı.O da Ya antalya olacak yada giresun.Hadi kasımpaşayı da ekliyelim. Nereden biliyorsun diyenlerede başka zayıf takım yok ve iyi bir puan farkı varda ondan diyorum.Yada şöyle diyeyim ,yukarıda adları geçen takımlar içinde en zayıf ve en dezavantajlı takım ,ligin dibindeki A.gevreğin takımı.Kısaca A.gevreğin takımı.Direkt rakiplerinden göztepeye hemde sahasında yenilerek bu işi götüremiyeceğini ilan etti.
    0
    0
    Yanıtla
  • Canercan44 (2 yıl önce)
    Liderliği kimseye birakmayiz. Tabi sondan liderliği 3 yıldır aynı hatalar yapılırsa ders alınmazsa sonuç bu olur amatöre kadar gideriz bu takımın ligde kalma ihtimali %1 bile değil emeği geçenlere teşekkür ederiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Kayısı_Kentli (2 yıl önce)
    Takım düştü geçmiş olsun, boşuna transfer yapıp borcu yükseltmeyin, önümüzdeki yılın planlamasının yapılması lazım, alt ligi bilen bir hocayı takımın başına getirin, para eden futbolcuları satıp kulübün borcunu sıfırlayın ve sıfır borçla aldığınız takımı sıfır borçla teslim edin...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahtuka (2 yıl önce)
    Puan cetveline bakamıyorum. Tüm alttaki takımlar çatır çatır puan alırken YMS sürekli puan kaybediyor. Söylenecek bir şey yok. Korkunun ecele bir faydası yokmuş. Kaçınılmaz son. Bu kadar dağınık ve sorumsuz bir futbol ile ligde kalacağımıza inanılıyorsa...
    0
    0
    Yanıtla
  • .
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (2 yıl önce)
    Uzun zamandır böyle istikrarlı sonuçlar almıyorduk ama. Gerçekten tebrik ederim takımı. Yenildikleri maçlarda beraberlik filan alsalar lig alt üst olur çünkü. Allahtan hep yeniliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Kaçınılmaz son. Sene başında gün gibi ortadaydı böyle olacağı. Miletvekilleri belediye başkanları kılını bile kıpırdatmadı seyirci kaldılar. Hepsi suçlular.
    0
    0
    Yanıtla