SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS, Gaziantep FK Maçı Hazırlığını Tamamladı

0
Güncellendi - 2022-01-18 18:51:11
YMS, Gaziantep FK Maçı Hazırlığını Tamamladı
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor Süper Lig’in 22. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Gaziantep FK maçının hazırlıklarını tamamladı.

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Salı günü deplasmanda Gaziantep FK ile karşılaşacak. Kalyon Stadı'ndaki karşılaşma, saat 17.00'de başlayacak.

Geride kalan 21 haftada 4 galibiyet, 3 beraberlikle 15 puan toplayan ve puan cetvelinin son sırasında yer alan sarı-siyahlılar, Gaziantep FK deplasmanından galibiyetle dönerek çıkışa geçmenin hesabını yapıyor.

Yeni Malatyaspor'da kart cezalısı Adem Büyük, Gaziantep FK karşısında forma giyemeyecek.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • bulent (2 yıl önce)
    buyuk malatya spor taraftarı rahat olun bugunden ıtıbaren cok farklı bır takım ızleyecegız bugunkı mac bızım koltuga uzanın ve rahat macınızı ızleyın saat 7 den sonrada yorumlarınızı alalım can hemsehrılerım
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim (2 yıl önce)
    Kuluplar ftbolcu alırda satarda satar ama ihtiyc fazlasını satar bizimkiler ihtiyacı olanını sstiyor ondan sonra sıkıntı yaşıyor ondan sonra daha fazlasını harcıyor nafile eskisinida bulamıyor buna iş bilmazlik derlar hrkes bildiği işi yapsın işi ehlina bırak eyer malatyayi ve MS seviyorsan lütfen rica ediyorum vakit geç olmadan
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Son ümitler bizi üzen sahada mücadele yok bir kabullenme var gençliğimiz de akşamları köyün gençleri maç yapardık kazanmak için terimizin son damlasına kadar mücadele ederdik biliyoruz sorunlarınız olabilir verilen sözler yerine getirilmemiş olabilir ama o formayı giyip sahaya çıkıyorsaniz biz taraftarlar mücadele bekleriz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Shakiri (2 yıl önce)
    Haqi Osman nın sözleşmesi fesh edilmiş. Sebep?? Yahu 2. lige düşersek iş yapardı bu adam !!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Aynı isimleri sahaya süreceksen hiç hazırlık yapmaya gerek yoktu.Allah rızaası için Sadık,semih,mustafa ve kubilay hiç kafileye bile alınmasın.oynayacak yedek yoksa 4 kişi eksikde oynasak olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Muetafayi bunların icina katma
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 gurbet (2 yıl önce)
    Her hafta bir çıban demişdim Adem yılların tercübeli bir oyuncu yedek kulubesinde sarı veya kırmızı kart görmesi mahaledeki şımarık çocukların dahi yapacağı iş değil Aademin şımarıklığı yüzünde 1 .0 yenik oynuyacağız gecen hafta sadık bu hafta Türkiyenin en iyisi adem birde hakemler herkeşin hedefindeyiz ne kadersiz sahipsiz bir şehir Allahım sen yardım ett Bu şehrin Allahtan sonra yiğit gençleri koruyacak siyasiler şunlar bunlar sadece ceblerini koltuklarının derdindeler Bizim yiğitler 44 yanlız bırakmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor1966 (2 yıl önce)
    Düşersin çıkarsın. Futbolun doğasında var bu. Fakat bir takım göz göre göre bu şekilde kaderine terkedilemez. İnsanın zoruna giden bu.
    0
    0
    Yanıtla