SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Okullar Perşembe Günü de Tatil

0
Güncellendi - 2022-01-21 01:54:24
Okullar Perşembe Günü de Tatil
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valiliği, yoğun kar yağışı nedeniyle il genelinde okulların 20 Ocak Perşembe günü de tatil edildiğini duyurdu.

Valilikten yapılan açıkamada şöyle denildi:

"İlimiz genelinde, 18 Ocak Salı günü başlayan yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşullarının halen devam etmesi ve kara yollarında oluşan buzlanmaya bağlı olarak ulaşımda yaşanabilecek sorunlar sebebiyle, öğrencilerimizin ve personelin güvenliğinin sağlanması bakımından, Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı her tür ve derecedeki resmi - özel örgün ve yaygın eğitim kurumları, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri, özel eğitim kursları ile diğer kamu, kurum kuruluşlarına ait kreş ve okul öncesi eğitim kurumlarında, 20 Ocak 2022 Perşembe günü (1) bir gün süre eğitime ara verilmesine karar verilmiştir.

Ayrıca kamu kurum ve kuruluşları çalışanlarından; hamile, engelli, diyaliz hastaları ile kalp ve böbrek yetmezliği, kanser vb. kronik ağır hastalığı olan memur ve diğer kamu görevlileri 20 Ocak 2022 Perşembe günü 1 (bir) gün süre ile idari izinli sayılacaklardır."

malatyahaber.com

FOTOĞRAFLAR: Saat 16.00 itibarıyla, Vilayet Parkı çevresi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • murat bey (2 yıl önce)
    bu gün sadece çalışan trafik lambalarıydı. gerisi yan gel yat osman.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Yıldırım (2 yıl önce)
    Perşembe ve cuma bütün kamu kurum ve özel sektöre izin verilmesi lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • Risk (2 yıl önce)
    Cumayıda tatil yap karneleri sonra dağıt. Öğrencisi, öğretmeni, servisi, kimseyi riske atma. Zaten sağolsun belediyelerimizin bu denli hızlı çalışmaları neticesinde yarıyıl tatili bitene kadar ancak kar ve buz yerden kalkar (inşallah).
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (2 yıl önce)
    diğer kurumlar neden tatil değil..50 cm kar var 1 gün de tatil olsun!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Adalet (2 yıl önce)
    Diger kamu çalışanların günah ı ne her yer kar buz düşe kalka kuruma gidiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kanka44 (2 yıl önce)
    Persembe ve cuma tüm çalışanlar idari izinli sayıl sın. Her taraf kar buz sayın valim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Talip D. (2 yıl önce)
    İsveç, Norveç, Finlandiya, Kanada, Amerika’da Alaska ve Rusya’nın kuzey kesimleri yılın 8-9 ayı kar altında. Buralarda hayat durmuyor. Eğitim ve ulaşım durmuyor devam ediyor. Hayat her alanda devam ediyor. Bu ülkelerdeki kış şartları ülkemizde olsaydı ne olurdu diye düşünmeden edemiyorum. Eğitim ve ulaşım kış boyunca yapılmayacak mıydı? Veya bu ülkeler bu 9 aylık sürede eğitime ara mı veriyorlar, hayat duruyor mu? Onlar nasıl önlemler almışlar? Bu önlemleri biz neden alamıyoruz? Hani 2023 de Ay’a sert iniş yapacaktık? Bırakın Ay’a gitmeyi bir ilden bir ile gidemiyoruz. Yere bir santim kar düştüğünde büyük şehirlerde ve şehirler arası yollarda ulaşım duruyor. Kar yağdığında, belirttiğim ülkelerde okulların tatil edildiğine dair bir haberi hiç duymadım.Siz duydunuz mu?
    0
    0
    Yanıtla
  • Yemin et.la git orda yasa.yada bu kadar zekisin gel çöz demekle olmuyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Talip D. (2 yıl önce)Abuzer isimli kullanıcı yorumuna
    Dam üstünde saksağan vur beline kazmayı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kardeş ne saçmalıyorsun sen. Her sey sartlara gore değişir. Eğer öyle bir coğrafyada yaşasaydık tedbirler ve imkanlar ona göre şekillenirdi. Burada bilmiş edasıyla vızıldayacağına yağan bereket için Allah'a şükredip beş dakikalığına da olsa insan olmanin tadıni çıkar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Talip D. (2 yıl önce)Ömer isimli kullanıcı yorumuna
    Yukarıda yazdıklarımın neresi saçma? Yazılanlara mantıklı bir cevabın varsa yaz. Okulu tatil etmek, ulaşımı durdurmak çare mi diye soruyorum? Elin oğlu bu durumlarda ne yapıyor, ne gibi çözümler bulmuş bunu vurgulamak buna dikkat çekmek istedim. Bunun şükürle ne ilgisi var? İnsan olan okuduğunu anlayan ve aklını kullanandır. Senin gibi okuduğunu anlamayan insan olmaktansa değil beş dakikalığına hiç insan olmamak daha iyidir. Önemli olan beş dakikalığına değil sürekli olarak insan olabilmektir.Anlayana.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yorum yapmaya kabiliyetin var ama düşünmeye ve kıyasa yok galiba..Sen yorum yapmaya devam et hemşerim. (╯︵╰,)
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)Talip D. isimli kullanıcı yorumuna
    Talip D. bey kutuplarda yaşayan da, Çölde yaşayan da ona göre tedbir alıyor. Senin aracın varsa evinin önünden çıkarabildin mi? Son 20-30 yılda Malatya böyle bir kar gördü mü? 7yaşında çocuklar okula gidiyor. Cuma günü de okulların tatil edilmesi gerekir. Karne sonra da verilebilir. Ayrıca Kamu kurum ve kuruluşlarında ihtiyaca göre kısıtlı mesai yapılıp Çalışanlara idari izin verilmesi gerekir. Kar bereketi ile İnşallah bu yıl kuraklık yaşamayız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramo (2 yıl önce)
    Kesinlikle perşembe günü de okullar tatil edilmeli. Zaten dönem sonu,çocuklar karne heyecanı ile odaklanamıyor derslere bu hafta. Hiç kimseyi riske atmamalıyız, ayrıca gereksiz ve riskli trafik yoğunluğu da oluşur okul tatil edilmez ise...
    0
    0
    Yanıtla