SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Uçak Karlı Pistte Kaydı, Kara Saplandı

0
Güncellendi - 2022-01-20 21:10:29
Uçak Karlı Pistte Kaydı, Kara Saplandı
A- A+ PAYLAŞ

VALİ:"TAKSİ YOLUNDAN PİSTE GİDERKEN.." . Malatya’dan İstanbul’a gidecek olan yolcu uçağı pistte kara saplanınca uçuş bir süre ertelendi. Pistin iş makineleri tarafından temizlenmesinin ardından uçak gecikmeli olarak uçuşunu gerçekleştirdi.

2 gündür kar altında olan Malatya’da karayollarındaki ulaşımın aksamasının yanı sıra havayolu ulaşımında da zaman zaman aksamalar meydana geliyor. Son olarak Malatya- İstanbul seferini yapacak yolcu uçağı piste çıkınca bir süre sonra kara saplandı. Bu durumu bazı yolcularda sosyal medya hesaplarından paylaştı. Bir yolcu yaşanan bu anı “Pist kar ve buz temizliği, uçak piste çıkmadan yapılmaz mı? Uçak piste çıktığında kaydı, uçağı kurtarmaya gelen push back aracı kaydı, nihayet pisti temizliyorlar” ifadesi ile paylaştı.

Piste yapılan temizliğin ardından 11.50’te kalkışı planlanan Türk Hava Yolları (THY) uçağı saat 14.36’da kalkış yaparak İstanbul Hava Limanına doğru yola çıktı.

VALİ: UÇAK KARA SAPLANDI

Malatya Valisi Aydın Baruş, Malatya-İstanbul seferini yapacak olan ve kalkış öncesi kara saplanan uçağın, yapılan temizlik çalışmalarının ardından kalkışa hazır hale getirildiğini belirtti.

Baruş, AA muhabirine, Malatya-İstanbul seferini yapacak uçağın kalkış öncesi taksi yolundan piste dönerken kara saplandığını, daha sonra temizlik çalışmalarının gerçekleştirildiğini belirtti.

Uçağın saplandığı yerden kurtarılarak kalkışa hazır hale getirildiğini ifade eden Vali Baruş, sıkıntılı bir durumun söz konusu olmadığını kaydetti.

iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • mustafa (2 yıl önce)
    mehmet bey önce temizlik yapılır sonra uçuş bizimki tersine
    0
    0
    Yanıtla
  • Yener A (2 yıl önce)
    Temizlik için, Uçağın kar'a saplanması mı lazım? Evet Temizlik yapacaklar zaten onun için maaş alıyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Baba 44 (2 yıl önce)
    Çok şükür kimseye bşy olmmaş ucakda olan herkese geçmiş olsun.Rabim beterinden korusun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Trenle gidin çok daha güzel konforlu biraz pahalı Ankara 46 TL
    0
    0
    Yanıtla
  • Gurbet (2 yıl önce)
    İşte size Malatya Herkes işini 4*4 lük yapiyor bravo özlenen tablo.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (2 yıl önce)
    Orada görevli çalışanlar 7-24 özveriyle görevlerini yerine getirmek için çalışıyorlar. Bilmeden, bilgi eksikliği ile, resimlere göre haber yapıp oradaki gece gündüz demeden uçakların emniyetli iniş ve kalkışı için çalışanların emeğine saygı duyalım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Herkes gider Mersin’e biz gideriz tersine
    0
    0
    Yanıtla
  • Vahit Var (2 yıl önce)Mustafa isimli kullanıcı yorumuna
    Niye Mersin de AHRAZLAR Yok mu
    0
    0
    Yanıtla
  • konuyla ne alaka?
    0
    0
    Yanıtla