SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ayağı Kaydı, Feci Şekilde Can Verdi!..

0
Güncellendi - 2022-01-21 15:04:16
Ayağı Kaydı, Feci Şekilde Can Verdi!..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da yolda yürüğü esnada kar nedeniyle kayarak hareket halindeki çöp kamyonunun altına giren kadın feci şekilde hayatını kaybetti.

Olay, Battalgazi ilçesine bağlı Çöşnük Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Mehmet Buyruk Caddesi üzerinde ilerleyen Rahmiye Eren (54) karda ayağının kayması sonucu M.C.K. (39) idaresindeki 44 ABH 428 plakalı seyir halindeki çöp kamyonunun altına girdi. Sürücünün olayı fark ederek aracı durdurduğu kazada, Rahmiye Eren olay yerinde hayatını kaybetti.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yeri inceleme ekiplerinin bölgede yaptığı çalışma sonrası Rahmiye Eren’in cansız bedeni Malatya Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Olayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.

İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

45 yorum yapılmış

  • Yalçın TORUN (2 yıl önce)
    Rahmetli, Teyzem olur, ayağının kayması falan söz konusu değil bu yalan beyan 1günlük şoför ve olay esnasında görevli Belediye görevlilerinin beyanı. Kamera kayıtlarına ulaştık çöp kamyonunu geçip yoluna devam eden teyzeme çöp kamyonu geri geri gelerek çarpıyor altına alıp üstünden geçerek teyzemin ölümüne sebep oluyor, kamera kaydında her şey ayan beyan anlaşılıyor. Bu konuda haber sitenizin de yardımlarına başvurma gibi bir fikrimiz var elimizdeki kaydı ve aile avukatının beyanlarının haber yapılmasını haber kanalınızdan rica edeceğiz. Hak yerini bulacak.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Yazılan yazıların hepsini okudum yorumculara teşekkür ederim belediyeler sınıfta kalmıştır ,yaya kaldırımları kapalı araçların gittiği yoldan yürüyoruz maalesef yolda ise sadece tuz dökülmüş her taraf balçık deryasına dönmüş bir diğer konu çalışan ekiplerde fazla değildi .
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mahir (2 yıl önce)
    Kaldırımların kenarında ve girişlerinde araç girmesin diye yapılan çok sayıda beton, kompozit vb. dubalar, badallar olmazsa mini iş makinaları ile daha hızlı KAR TEMİZLİĞİ yapılabilirdi. Milli ekonomiye araç çizilmeleri nedeniyle olan zararı ve insan kazalarına sebep olduğuda bir gerçektir.Gereksiz, çirkin ve israf olan bu uygulmaya bir son verilmelidir.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kadi (2 yıl önce)
    Vefat eden ablamıza Allah'tan rahmet geride kalan ailesine de sabır diliyorum. Benin yazdıklarım ile belki birşeyler duzelmeyecek veya vefat eden ablamiz geri gelmiyecek ama, umarım bu yazdıklarımı yetkili vicdan sahibi okur ve vicdanen rahatsız olur.50cm kar yağdı ve yağan kar yerde kaldı kaldırımlar yollar kâr yağdığı günden beri temizlenmedi yollar berbat durumda kaldırımlari söylemeye gerek yok bu olay bizim basimizada gelebilirdi 400 araç ile hazırız dediniz biz 400 araç değil 4 araç göremedik caddelerde lütfen artık oturduğunuz yerde konuşmayı değilde caddelerde mahallerde icraatinizi girmek istiyoruz verdiğiniz sözü ve yazdıklarınızı failete geçirmenizi temenni ediyoruz artık..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Erdem (2 yıl önce)
    Belediyenin görevini ihmal ettiğini ve kusurlu olduğunu düşünüyorum.Yayalar için kaldırımların temiz ve ulaşıma açık tutulması belediyenin sorumluluğundadır. Hukuk mahkemesinde şayet belediye tarafından bir tazminat istemi kabul edilmezse ki bence böyle bir tazminat ödemeye belediye yanaşmayacaktır, maddi ve manevi tazminat istemli dava açılması gerekir . Ayrıca belediye başkanı aleyhine ceza davası açılması hususu da araştırılmalıdır.Hukukçu olarak şahsi kanaatimdir. Bu olay ABD ve Avrupa'da olsaydı, cok ciddi tazminatlar gündeme gelirdi. Hemsehrimize Allah rahmet eylesin.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • sinan (2 yıl önce)
    Babaları da 2 ay önce ölmüş. 2 çocuk yetim ve öksüz kaldı. İşini iyi yapmayan birilerinin cezasını masum çocuklar ve masum anneleri ödedi.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • H0ca44 (2 yıl önce)
    Dün AVM'de ye gittim çevre yolundan büyükşehir belediye sinin arkasındaki meydan kar içinde araba park etmek imkansız hiç olmasa büyükşehir Belediyesi'nin çevresini miting meydanını temizleyin insan arabasını park edip AVM den alış veriş yapsınlar gerçekten sizin bittiği yer hayret insan Belediyesi'nin etrafını temizletmezmi.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • H0ca44 (2 yıl önce)
    Yürümeye karsız kaldırım yok mecburen cadde yurmek zorunda kaliyorsun Fahri Kayahan bostanbasi Allah hemşerilerimizin yardımcısı olsun her an bir arabanın altında kalınabilir beldiye uyuyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Atilla (2 yıl önce)
    Bu bir cinayettir. Faili çok kıymetli belediyemizdir. Yollarda 2 araç karşılıklı geçemiyor kardan dolayı. Tek şerit vatandaş kaldırımda yürüyemiyor kara batıyor. Eğer yollar temizleseydi o teyze ölmeyecekti
    %100
    %0
    Yanıtla
  • malatyalı (2 yıl önce)
    bunun tek sebebi belediye dir. kaldırım temiz olsaydı o kadın yolda yürümezdi. 400 araç 850 işçi nerde. Allah ailesine sabır versin. kadının ailesi belediyeden şikayetçi olmalı, dava açmalı bence
    0
    0
    Yanıtla
  • Bir Malatyalı (2 yıl önce)
    Az önce tuz döküldü yollara. Emeği geçenlere teşekkür ederim. Allah razı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Akido (2 yıl önce)
    Rabbim Rahmet Eylesin İnşallah.Gerçekten acı bir durum.Bunun sorumlusu kesinlikle belediyelerdir.Haydi bakalım bunun hakkını nasıl ödeyecekler.(Gerçi bir yolunu bulurlar Rahmetli olan ablamızı suçlu çıkarırlar.) Karne Zamanı gelmişken.. Belediyeler sınıfta kaldı.Yazıklar Olsunnnnnnn.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    Ahmet Çakır iyiydi valla hatırlıyorum ellerde kürek bütün kaldırımların karlarını temizliyorlardı şimdi esnaf sadece dükkanın önünü açarsa o maalesef gelen gideni aratıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • fuat (2 yıl önce)
    bu kaza olduktan sonra gelmişler çöşnükte yol ve kaldırım temizliği yapıyorlar allah belanızı versin 3 gündürlü nerdeydiniz böyle belediyecilik olmaz bu kazanın sebebiyeti sizlersiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Dılcanali (2 yıl önce)
    Özellikle Yeşilyurt belediyesi tamamen aciz. Yazık. Kendi yolumuzu kendimiz açtık kardan 3 gün sonra. Vallahi memlekete yazık. Bir şehrin profili zaten o şehirde yaşayanların karakterini gösterir. Cilalama boyalama ile olmaz bu işler. Niye böyle olduk, ne zaman böyle olduk...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kadir (2 yıl önce)
    İki ünlü ile resim çektireceğim diye film festivaline harcadıkları paranın yarısına Malatya’yı temizlerlerdi.Millet yolda yürümekten başka çare bulamıyor ki büyükşehir ile Battalgazi daha iyi işi bilen başkanlara layık sağda solda fotoğraf çektirip sosyal medyada reklam yapanlara değil
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Okan Demir (2 yıl önce)
    Çünkü belediyeler kar temizleniyor herkes yolda yürüyor.şehrin karla mücadelesi güneş duası sadece.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • erhan (2 yıl önce)
    400araç,850 personelle hazır olduklarını kar yağmadan bir gün önce açıklama yapan başkan her yer berbat bu kadar personel nerde peki akpınar mahvolmuş ilgilenen yok çoğu yerde karlar yerde bugun yarın tekrar yağış o zaman ne olacak atıp tutmayla olmuyor beceremiyorsan başkası gelsin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)erhan isimli kullanıcı yorumuna
    Fahri kayahanı temizliyorlar daha diğer semtlere gelemediler
    0
    0
    Yanıtla
  • Talha (2 yıl önce)
    Bu kişinin ölümünden tamamen belediye sorumludur yazık günah insan canı bu kadar ucuz olmamalı selo başkan
    0
    0
    Yanıtla
  • Cngz (2 yıl önce)
    Böyle belediyecilik de olmaz idarecilikte... Bilmem farkında mısınız ama 4-5 gündür sözde büyükşehir felç olmuş durumda bugün bile temizlense geç kalınmış sayılır ki; Öyle bi gayret de yok belediye de. Teyze ye yazık olmuş allah rahmet eylesin fakat bu bir tokat niteliğinde belediye ye ama yüzünüz de kızarmaz sizin...
    0
    0
    Yanıtla
  • Vahit Var (2 yıl önce)
    400araç,850 personelle hazır olduklarını kar yağmadan bir gün önce açıklama yapan selo başkan fazla üfürmüş sanki şehirde kar olduğu gibi hâlâ duruyor
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Sorumlusu Belediyedir bütün kaldırımlar kar altında millet mecbur yolda yürümek zorunda
    0
    0
    Yanıtla
  • Bahadır (2 yıl önce)
    Malatya devlet hastanesinin etrafında ne kaldırım açıldı ne de yol itfaye binasının oradan insanlar yolda yürüyor, ara sokaklar pert halde, Malatya 'da belediyeler kar altında kaldı unları seçimler bir an önce gelir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aloo (2 yıl önce)
    Selam olsun Yeşilyurt ve Battalgazi belediye başkanlığında oy verenlere!!!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • İsimsiz (2 yıl önce)
    Bizimde akrabamız iki gün önce bu yollar yüzünden vefat etti. Yolları acamadiklari için ne ambulans gelebildi ne taksi adam kalp krizinden öldü bunun vebali tum yetkililerin boynuna.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (2 yıl önce)
    Malesef tüm Malatya yollarda çamurun içinde yürümek zorunda kalıyor. Belediye bu işi hiç beceremedi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bir Malatyalı (2 yıl önce)
    Yorum yazdım gönderdim sayın editör.hakaret yok, küfür yok.Elestiri sadece Niye yayınlanmaz ki?
    0
    0
    Yanıtla
  • Garip (2 yıl önce)
    Allah rahmet etsin.Malesef belediyeler asıl işleriyle uğraşmıyor,senede bir iki defa kar yağar ondada sınıfta kalırlar.Kaldırımlar hiç temizlenmiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Bir Malatyalı (2 yıl önce)
    Dünden beri yazıyoruz.Yesilyurt Belediye sini yine aradım çağrı merkezi ilgili müdürlüğe bağlıyorum dedi,telesekreter mesaj bırakın der sinyal sesinden sonra. Dival otel arkasında yokuşlarda çıkamıyoruz araçla, bırakın aracı, kaldırımda yuruyemiyoruz. Daha ilk kar yağışında basiretsizlik ortaya çıktı.Biz de daha kalkmış sosyal medya da İstanbul'u falan eleştiriyoruz.Kendi halimize bakmıyoruz. Adamlar telefona çıkmıyor. Site olarak kendi imkanlarımızla kepçe kiraladık.Malatya büyüyor, gelişiyor vs.Birakin bu işleri arkadaş, işin ehli biri gelsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • bu konuyla senin yazdıgın mesaj arasında cok fark var polemik yapmak oturdugun yerde atıp tutmak güzel tabi ne güzel dünya yapılan haberler yazdıgın yorum sırf kötülemek için yorum yapıyorsunuz...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)abuzer isimli kullanıcı yorumuna
    Abuzer herhalde Adıyamanlı kadrosundan Belediye Personelisin bu kadar icerlendigine göre ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Bir Malatyalı (2 yıl önce)abuzer isimli kullanıcı yorumuna
    Neyin polemiğini yapacağım.Bir zahmet iyiye iyi dediğimiz gibi, kötüyse eğer kötü diyelim.Aynen belediyeleri kiyasliyorum ve diyorum ki yetersiz kaldık, kaldırımda yuruyemiyoruz, arabamızı cikaramiyoruz.Atip tutma ve polemik meselesine gelince inanın polemik için kar yağışı yüzünden çektiğimiz çileyi konu olarak seçmezdim.Biraz objektif olsanız ben temizlenmeyen yerin adresini bile vermişim,Malatya çarşı merkezinden bahsetmedim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bir Malatyalı (2 yıl önce)abuzer isimli kullanıcı yorumuna
    Ben Ahmet Çakır'in belediyecilik de daha verimli olduğunu düşünüyorum. O iyiydi..Bu sorunları hiç yaşamadık onun döneminde. Kaldırımları sıralı duzen kürekle temizletiyor du, onu da unutmayalım burada belirtelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yücel44 (2 yıl önce)
    Kar temizlik faaliyetinin hemen hemen hiç yapılmadığı bir şehirde böyle bir haberi görmek üzücü. Allah rahmet eylesin. Ama şu varki Büyükşehir ve ilçe belediyeleri bu konuda sınıfta kalmıştır. Ama hakediyoruz vesselam
    0
    0
    Yanıtla
  • yıldırım (2 yıl önce)
    allah rahmet etsin. tabiki eceli gelmiş yiyecek ekmeği o saatte son bulmuş buna amenna. ama şunuda söylemeden geçemiyecem. kaldırımları temizleme yok malesef. ve yollara tuz atılmış karlar erimiş ama eriyen karları temizleme yok. yollar eriyen karlardan dolayı vıcırr vıcırrr. alah aşkına tuz atıyosunuz sonrada yolları temizleyin. tuz attıktan sonra öle bırakmayın. ama normal selahattin gürkandan ne beklenir
    0
    0
    Yanıtla
  • UFUK (2 yıl önce)
    rabbim rahmet eylesin
    0
    0
    Yanıtla
  • erol (2 yıl önce)
    kaldırımlar temizlenmediği için insanlar yolda yürüyor
    0
    0
    Yanıtla
  • cem (2 yıl önce)
    belediye araci kadini ezmis olmasin...adaletiniz batsin...görenler var...yalan haber yapiyorsunuz.yaziklar olsun.. kaldirim karli oldugu icin kadincagiz yoldan yürümüs..
    0
    0
    Yanıtla
  • eren semih (2 yıl önce)cem isimli kullanıcı yorumuna
    Hocam ben ölen bayanın oğluyum görenler var diyorsun bana ulaşabilirmisin 05352539320 Semih Tuna Eren
    0
    0
    Yanıtla
  • semih tuna eren (2 yıl önce)cem isimli kullanıcı yorumuna
    Sayın editör bu arkadaşa nasıl ulaşabiliriz bana yardımcı olurmusunuz????
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya44 (2 yıl önce)
    Bu belediyeyi Allah bildiği gibi yapsın sokaklar yürünecek halde değil rahmetli çok iyi bir insandı Allah mekanını Cennet eylesin
    0
    0
    Yanıtla
  • FATİH (2 yıl önce)
    vefat eden kişi ye Allah dan rahmet dilerim ailesine sabır dilerim malatya da tüm yollar ve kaldırımlar kar içinde olunca insanlar yolda yürümek zorumda kalıyor belediye işini düzgün yapsa bunlar yaşanmaz yazıklar olsun size
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet emin (2 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun, yazıklarda olsun bu yönetime ölen kadının suçu günahı neydi şimdi eğer ki bi belediye yönetimi de 3 gün geçmesine rağmen yolları kaldırımları temizleyemiyorsa kimse o koltuğu meşgul etmesin bıraksın köyüne geri dönsün ne olacak şimdi o annenin çocuklarına yazık günah ya
    0
    0
    Yanıtla
  • dünyalı (2 yıl önce)
    kaldırımlar kar ve buz olduğu için insanlar yollarda bilinçsizce yürüyor ve sonuç bu allah rahmet eylesin
    0
    0
    Yanıtla