SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"44 Numaralı Formayı Giyiyor ve Ben de Malatyalıyım Diyor"

A- A+ PAYLAŞ

ABD'de Milletler Ligi Şampiyonu olan Türkiye Kadın A Milli Takımının Türk vatandaşlığına geçen Küba asıllı başarılı oyuncusu Melissa Vargas'ın, kulübü Fenerbahçe'de 44 numaralı formayı giymesi ve "Ben Malatyalıyım" diye konuşması, Malatyalı olan Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ'ı da gururlandırdı.

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Hürriyet’e konuştu. Filenin Sultanları’nın Milletler Ligi şampiyonluğunda büyük payı olan Küba asıllı Vargas’ın, kendisinin memleketi olan Malatya’nın plaka numarası 44’ü giydiğine dikkat çeken Üstündağ, “Vargas bizim evladımız oldu. Takımda 44 numarayı giyiyor ve ‘Ben de Malatyalıyım’ diyor. 44 onun uğurlu numarası oldu, aman değiştirmesin” dedi.

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Türk vatandaşlığına geçen Melissa Vargas, saha içinde başarısı kadar saha dışındaki sıcakkanlılığıyla da öne çıkıyor. Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ’a çok saygı duyan Vargas, bu sebeple memleketinin de hep Malatya olduğunu söylüyor. Hatta sosyal medyada sıkça yer alan ‘Öncelikle kayısı diyarı Malatya’dan selamlar’ diyerek dikkat çekiyor, yüzleri güldürüyor.

hurriyet.com.tr- fanatik.com.tr

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Turgut ÖZMÜŞ. (9 ay önce)
    Başta , Voleybol fedarasyonu başkanı ,sayın, M Akif ÜSTÜNDAĞ başkanımın emeklerinden dolayı tebrik ediyorum,başarılıranın devamını dilerim,Melissa VARGASA'da çok teşekkür ederim 44 numaralı formayı giydiği ve MALATYALI olduğunu söylemesi bir Malatyalı olarak bizleri çok mutlu etti,Başarılrınızın devamını dilerim,
    %100
    %0
    Yanıtla