SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"450 Milyon Piyasa Borcu Bitirildi, Hiçbir Yer Satılmadı"

0
Güncellendi - 2020-03-03 06:34:29
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Muhtarla sohbet toplantısında bir araya geldi. Şehit Fevzi Mahalle Muhtarı Sami Cengil’in ev sahipliğinde yapılan toplantıya, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ilgili kurum müdürleri, Büyükşehir Belediyesi yöneticileri ile muhtarlar katıldılar.

Toplantıda konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Türkiye’nin zor zamanlardan geçtiğini belirterek, “İdlib’teki hain saldırı yüreklerimizi dağladı. Türk Milleti zor zamanlarda ne yapmasını bilen bir Millet. Ülkece birlik beraberliğimizi sağlayarak bu zor günleri atlatacağız” dedi.

Son zamanlarda Türkiye’de yaşanan deprem, doğal afetler sonrası İdlib’te şehit edilen Mehmetçiğin acılarına Milletçe üzüldüklerini dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Malatya’mızda ve çevre illerde yaşanan deprem sonrası oluşan birlik ve beraberlik örneğinin aynısını Mehmetçiklerimizin şehit edilmelerinden sonrada yaşıyoruz. Milletimiz yaraların sarılması noktasında gözlerimizi yaşartacak önemli fedakarlıklar yaptı. Deprem sonrası belediyeler olarak çok önemli işler yaptık. İdlib’te askerlerimizi şehit ettiler. Gittiği her yere barış ve huzur götüren askerlerimize karşı yapılan saldırı bizleri kahretti. Milletimiz yine bir olarak güzel mesaj verdi.

Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı ve yapacağı projeler ile ilgili konuşan Başkan Gürkan, “Lisanslı Kayısı deposu ve Entegre tesisinin temelini attık. Uluslararası Fuar Merkezinin temelini attık. Millet Bahçesinin inşası başladı. 2600 dönümlük Altay Kışlasının yerini aldık. Bunlar için belediyemize ait hiçbir yer satılmadı. Bir kuruş borçlanmadık. 450 milyon gibi piyasa borcu bitirildi. Büyükşehir Belediyesine mal vermem diyen esnaf olgusu kalmadı.  Şire pazarı yapılacak, yine buğday pazarı yapılacak. Esenlik bünyesinde yeni yemek fabrikası yapılacak. Megsaş Ekmek fabrikası yapılacak. Bu tablo 5-6 ay sonra daha da ortaya çıkacak. Alternatif yollar yapıyoruz. Her zaman ifade ettiğimiz gibi 2 yıl içerisinde asfaltsız hiçbir yol kalmayacak. Susuz, kanalizasyonsuz, arıtma tesissiz hiçbir yer kalmayacak dedik. Doğu kolektör hattında bulunan 36 yerleşim merkezinin ihalesini yaptık. Batı kolektör hattı da yakın zamanda ihaleye çıkacak. Toplamda 350 milyonluk yatırım ihaleye çıkacak. Bu Malatya tarihinin rekorudur. Önemli olan Malatya’nın istikbalidir, bunun için ilçe belediyelerimizle ve muhtarlarımızla uyumlu bir şekilde çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

50 yorum yapılmış

  • Eskimalatyalı (4 yıl önce)
    Borç kapatılma işi palavraya benziyor bide hizmet sıfıra düşürüldü neredeyse sağolsunlar Kar yağdığında gördük ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Nk (4 yıl önce)
    Rakamlarla oynamaya başlamış yine sayın başkan! Daha önce Battalgazi Belediyesi'nin 103 trilyon borcu varken çıkıp, hiç borcumuz yok hatta alacağımız var diye açıklama yapmıştı ve tutmuştu bu açıklamayla çaldığı maya. Rakamın 103 trilyon gibi dev bir rakam olması birşey ifade etmemiş ve Başkanlık propagandasını da trollerince bunun üzerinden yürütmüştü. Hesap soran yok ya meydan boş. Ne dese o gidiyor ne de olsa. Yürü başkan kim tutar seni...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet ali (4 yıl önce)
    Şu yazılanlara okudum hep başkan şunu yaptı başkan bunu yaptı arkadaşlar bu adamı niye seçtiniz amacınız ne memlekete hizmet yapmak için seçilmedimi bırakın görevini yapsın diğerleri gibi yan gelip yatıp 5 sene sonra haydi milletvkili denmesin adamlar diğer seçime kadar yoktur.Bunu bilesiniz bu aynı olmasın naşkan sen devam et banazıyı (konağı )unutma bize yeter allaha emanet olun.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (4 yıl önce)
    2 milyonluk işi 20 bine yaptığına inanıyorsunuz da yıllık bütcesi 500 milyon olan belediyenin 6 ayda 400 milyon borç ödediğine mi inanmıyor sunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sehitfevzili (4 yıl önce)
    Sizin siteyide bir daha takip etmiyorum yorumumu paylasmiyorsunuz sizdenden olmaz malatya haber sitesi sizde yandaş oldunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan kaçan (4 yıl önce)
    başka partiden birisi koltuğa oturursa bunlarında foyası meydana çıkar. ne kadar parası borcu var belediyenin o zaman tüm gerçekler açığa çıkar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut (4 yıl önce)
    Millet in aklıyla dalgamı geçiyorsun sayın Gürkan. Milleti ya enayi zannediyorsun sen. Belediyenin bütçesi ne kadar hele onu Bi de hele. Balon söndü onu tekrar şişirme ye çalışıyorsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet44 (4 yıl önce)
    Selehattin gürkan başkanım geldiği günden belli güzel projeler güzel işler yaparak önce malatyamızı güzelleştirdi sonrada borcu azaltmaya başlamıştı.Bu Malatya Büyükşehir Belediyesi için güzel bir iş ALLAH sizden razı olsun başkanım..
    0
    0
    Yanıtla
  • Maliyeci (4 yıl önce)
    Ağam seni Tayyip daha keşfedememiş herhalde tam hazine ve maliye bakanı olacak adamsın. Sendeki cevheri görse damadı postalar ?
    0
    0
    Yanıtla
  • muharrem (4 yıl önce)
    Selahattin Başkan Kralsın ..sen yapacaksın seni iyi tanıyorum işin rast gele
    0
    0
    Yanıtla
  • Doktor (4 yıl önce)
    Başkanım inanın artık sağlığınızdan şüphe duymaya başladık şekeriniz falanmı yükseliyor yada düşüyor arkadaşlarınız ilacınızımı yetiştiremedi, başkanım valla böyle bir hesap yok, lütfen imajınızı iyice bitirmeyin. Malatyamızada sizede yazık
    0
    0
    Yanıtla
  • Recep (4 yıl önce)
    Belediyenin bir yıllık geliri yaklaşık 500 milyon..Yıllık gideri 400 milyon..450 milyon borç ödedin,63 Bin km karla mücadeleye en az 100 milyon para gider,beş yılda yapılacakları on ayda yaptığına göre en az 500 Milyon harcadığını varsayalım etti 950 milyon..peki nasıl oluyor bu?Yapma Başkan güldürme bizi .Ayıptır..
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhasebeci (4 yıl önce)
    Ne kadar çok troll var ..Bir Hacı geçti bu memleketten 112 günde 112 proje dedi bir adam çıkıpta Hastamısın kardeşim bu ne Latifedir demedi.İsraf israflığından utandı Şimdi israfı sevmeyen bir Malatyalı gelmiş sahip çıkın destekleyin 2 sene sonra bir şey olmamışsa o zaman hesap soralım
    0
    0
    Yanıtla
  • Gariban vatandaş (4 yıl önce)Muhasebeci isimli kullanıcı yorumuna
    Bu güne kadar kim hesap sormuş'da Sen kalkıp hesap sorarız diyorsun. Biz sadece kat kat yükselen fatura cezaları ve vergileri öderiz, yeme atma onlara ait
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (4 yıl önce)
    Bu iş AKP nin IMF nın 6 milyar borcunu ödeyip bununla böbürlenirken ülkeyi 450 milyar borç batağına düşürmesi gibi olmuş Bu açıklama 31 Aralık 2018 de borç kaç lira 31 Aralık 2019 da borç kaç lira olarak yapılır
    0
    0
    Yanıtla
  • Hamit (4 yıl önce)
    Anlamak gerçekten zor arkadaş Başkan borç ödüyorum diyor halkın sevinmesi gerekirken bu nasıl bir hasettir hep standart kalıpta kötü yorumlar yapılıyor...arkadaşlar daha 1 yıl geçti bir durun bahsedilen projeler hayata geçerse Malatya için büyük bir kazanç olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Sayın başkanım Lisanslı depoyu ticaret borsası yaptırıyor , millet bahçesini TOKİ yaptırıyor bunları neden sahipleniyorsunuz anlamıyoruz. Saygılar
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya Büyükşehir Belediyesinin projelendirdiği ve Avrupa Birliği tarafından finanse edilen Malatya Kuru Kayısı Lisanslı Depo Projesi, temeli atılmış olup inşaatı hızla ilerlemektedir. malatya büyükşehir belediyesinin çalışmalarını yürüttüğü proje kapsamlı ve detaylı olarak planlanmış ve çalışmaları uzman bir ekiple yürütülmektedir. bir üretici olarak projeyi takip ediyorum. büyükşehir belediye başkanı bu projeye büyük destek veriyor. büyükşehir belediyesi inşaat çalışmaları devam eden bir projeyi sık sık basınla paylaşılmıyor diye haksızlık yapmayalım. Ticaret Borsamız da bu projeye destek vermiştir. hatta daha sonraları bu proje çalışmaları devam ederken Ticaret Borsası olarak ikinci bir Lisanslı depo proje planlaması yaparak çalışmalarına başladılar.O, projenin inşaatı devam ediyor. Büyükşehir Belediyemiz gibi,Ticaret Borsamız ın da kuru kayısı lisanslı depoculuğa sahip çıkması Malatya için önemli bir kazanımdır. Bu sebeple, malatyaya hizmet edecek bu projeyi tartışma konusu haline getirmenin kimseye bir faydası yoktur. Önemli olan kayısının hak ettiği değeri bulması için çalışmaktır, koşmaktır, fedekarlık yapmaktır.Reklam yapmanın, başkasının emeği üzerinden tirübüne oynamanın hele hele kimseye hiç bir faydası yoktur.
    0
    0
    Yanıtla
  • hacı halil (4 yıl önce)Malatyalı isimli kullanıcı yorumuna
    Lisanslı depoculuğu hem ticaret borsası ayrı Büyükşehir ayrı yapıyor daha onun farkında değilsin...Bir gidin bakın odaya kapatmışsınız onun bunun dedikleriyle içerik üretmeye çalışıyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Herşey birtarafa borçtu hizmetti ülkemizin birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğu böylesi zor ve meşakatli bir dönemde bile hala siyaset pesindesiniz gündem oluşturmaya dikkatleri üzerinize çekmeye çalışıyorsunuz ama farkında değilsiniz ki Allah (cc) nun en sevmediği şey kibir ve böbürlenme BEN denmesidir siz Malatyanın birçok noktasında reklam bilbordlarına reklam veriyorsunuz Başımız Sağolsun diye altında sadece selahattin gürkan yazıyor ne bir türk bayrağı nede sizin makamınıza ait hicbirsey göremedik zannımca sadece kendi isminizin reklamını yapmanın peşindesiniz unutmayın sizin adınıza üzülüyorum bu kadar kibir gurur peşinde olmanız BEN demeniz memleketimiz için kocaman bir kayıptır makamlar mevkiler gelip geçicidir bunu bilin ve buna göre yaşayın MAĞRURLANMA PADİŞAHIM SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR
    0
    0
    Yanıtla
  • Talat (4 yıl önce)
    Selahattin bey senin hesaba göre yani bir yılda ödediğin borç miktarına göre bırakılan borç demekki hiçbirşey, geçmişte şehir baştan aşağı değişti bir sürü hizmet edildi bakalım sen ne yapacaksın? Ama sen azcıkta yapsan sen onu kocaman rekor olarak anlatırsında yalnız millet yermi orası muamma!
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat yılmaz (4 yıl önce)Talat isimli kullanıcı yorumuna
    Başkan Gürkan güzel işler yapıyor borcun azalması elbette malatya belediyesi için çok güzel bı önceki yöneticiler daha duyarlı olsalardı şimdi daha farklı olurdu.1 yıl dolmadan yarım milyon borç ödenmesi çok iyi tebrikler büyük başkan
    0
    0
    Yanıtla
  • Selahaddin başkan iyi yapsa bile eleştirilir oluyor.. Daha düne kadar uçuk sayılar ile proje yapacağım diyip belediyeyi borçlu bırakanlara kimse neden ses çıkartmıyordu.. Pes valla.
    0
    0
    Yanıtla
  • Geldiğiniz günden beri yaklaşık 1 yıl oldu gerek aldığımız tedbirler gerekse tasarruflar sayesinde kat ettiğiniz adım çok önemli İNşALLAH bundan sonra da yapacağımız yaeniliklerle malatyaya altın harfler yazdiracaksiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (4 yıl önce)Talat isimli kullanıcı yorumuna
    Sn.Başkan piyasa borcunu ödedi diye kötü mü etti yani gelir gelmez diğerleri gibi kredi mı çekseydi iyi yapıyor başkan destekliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrullah (4 yıl önce)Talat isimli kullanıcı yorumuna
    Başkanım böyle devam ederseniz belediyenin borcunu tamamen ödeyeceksiniz saygılar
    0
    0
    Yanıtla
  • Başkanım bu borcu 1 yıl bile olmadan bitirdiyseniz kalan 4 yıldaki projelerinizi hayal bile edemiyorum umarım kalan 4 yılda Malatyayı ihya edersiniz sizi seviyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (4 yıl önce)
    Kadıhan’ın Hülagü’ye dediği gibi; - Seni buraya bizim amellerimiz getirdi. Allah’ın bize verdiği nimetlerin kıymetini bilemedik. Cenab-ı Hak da seni bize gönderdi... -Ne zaman kendimize çeki düzen verirsek seni de o zaman göndeririz. Memleket hizmete döner, gerçekleri görür konuşur ve Bu propagandalardan kurtuluruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdal (4 yıl önce)
    İstanbulda yaşıyorum yorumlara bakınca içim karardı Selatin Gürkan başka diğerleri gibi öznür cü değil diyorlar dı ben kaç yıldır bir icraat görmüyorum zaten Malatya da en büyük ayıplardan biride kuzey çevre yolu Ne deyim umutlar başka bahara
    0
    0
    Yanıtla
  • Hekimoğlu (4 yıl önce)
    Bu gidişle Malatya tarihinin rekorunu kırar reis bey ama Rekorun ne konusu ne olur bilemem
    0
    0
    Yanıtla
  • Tüccar (4 yıl önce)
    Selahattin Gürkan birkaç gün sonra çıkar ben öyle demedim bir sürü örnek vererek açıklar şöyle olsaydı böyle olurdu falan filan. Geçenlerde bizim müsiada geldi bi arkadaşımız soru sordu: Başkanım epeyi önce canlı yayında bir açıklama yaptınız 2 milyonluk işi 20 bine yaptık diye bizde merak ettik dedikki bizde ticaret ile uğraşıyoruz başkanım bize anlatın nasıl yaptınız diye adam eve gelen misafir hesabı üzerinden bize açıklama yaptı. Evde yemek yedirseniz şu kadar dışarı götürseniz şu kadar. Başkanım gerçekten herşey bir yana lütfen siz kendinize yakışmayan söylemlerde bulunmayın...
    0
    0
    Yanıtla
  • fth (4 yıl önce)
    Belediye asfaltlara 2 kürek yama atmaktan başka birşey yapmıyor.Dilek yolu artık yama yemeten basamak basamak olmuş.İlgililere duyrulur.
    0
    0
    Yanıtla
  • yıldırım (4 yıl önce)
    yawwww heeee heeee ahada sizin dediğiniz olsun. bu memlekette yaşayanlar kör ya. hizmeti görüyo. projeler bir bir sıralandı. allahhın rahmeti olan kardan vatandaş nemalandı. kar yağdığında sabah işe gitmek için evden çıkttığımızda yollar açılmış vatandaş zorluk çekmememiş. şu mubarek üç aylarda doğru söylemeyenin gözü kör olsun mu
    0
    0
    Yanıtla
  • Zeki (4 yıl önce)
    Yahu bu lisanslı depo da fuar merkezi de önceki başkanların hibe ile destek aldıkları projeler değil miydi? Öncekiler hep borçlandırdı deniyordu tamam da onların projelerinin yeniymiş ve kendisininmiş gibi sahiplenilmesi de ne oluyor?
    0
    0
    Yanıtla
  • Uyuyan Danışmanlar (4 yıl önce)
    bu nasıl bir açıklama kimse sana dur demiyormu, başkanım böyle açıklama yaparsan millet bize ne der diyen yokmu? Yazık çok yazık malatyamıza maalesef kayıp bir 5 yıl olarak başkanımız dünya tarih kitaplarında yerini alacak ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Birde bu bülteni belediyeden yazıp göndermişler ya siz koskoca başkanı milletin gözünde nasıl bir duruma düşürüyorsunuz. Belkide başkanımız 4,5 milyon demiştir sizde belliki yanlışlıkla 450 milyon yazdınız keşke teyit alsaydınız ?
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (4 yıl önce)
    Hani milyar tl borcumuz vardı 650 milyon ile kapandı nasıl bir yol izledi de belediyelerin yıllık ödenegi 500 600 milyon iken hicbirsey satmadım diyorsunuz bu iş nasıl oluyor başkan personel maaşı ödemediniz mi yatırım yapmadınız mı yada ozaman sizin bahsettiginiz borc gercek değildi bizleri hayali bir dünyaya yönlendirdiniz insanların ahını aldınız benim size inancım yok artık size inanmıyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Haklısınız kardeşim, katılıyorum size...2 milyar Tl borç bırakılmış diye ortalığı velveleye vermişlerdi ya hani.?
    0
    0
    Yanıtla
  • Şevket (4 yıl önce)
    Ya başkan Allah’ını seversen şu mübarek ayda aklımızla dalga geçme, kafa bulmayı bırakta hizmet et. Böyle bir para 1 yılda belediyenin kasasına para girdimi? Bir tane gazeteci çıkıpta başkan bunu hele dökümüyle tek tek tüm ayrıntısına kadar anlatta bizde kamuoyunu aydınlatalım
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (4 yıl önce)
    Demekki Gürkan Başkan göreve geldiğinde borcu misli misli fazlasıyla söylemiş şimdi ufak ufak gerçek borç miktarına doğru iniyor. Belliki 5 yıla bölmüş borcu bu yıl 450 milyon her yıl bütçe artacağına göre örneğin seneye 600 milyon borç ödeyecek ve ilklerin başkanı 3 yılda bütün borcu bitirmemiz olacak yürü be selo başkan kim tutar seni ? şundan dolayı sevindim iyiki borç ödedik dediler gerçek borç ile abartılan borç arasındaki farkı puf yapıp uçurmamışlar ?
    0
    0
    Yanıtla
  • ersin (4 yıl önce)
    Böyle birşey olabilir mi ya hakikatten ağam bizimle eğleniyi ZABAHA kadar burdayız vallaha açıkla hele başkan nasıl oluyor bu iş ama bence olma ihtimali çok zayıf olsada olur sebebi nedir bitane İyiki Varsın Turan buldu herhalde başkan Kar yağar mücadele etmez araçlar yolda kalır insanlar evinden çıkamaz kaldırımlar buz pisti olur ama bay başkan rahmet yağıyor rahmetin keyfini çıkarın kar topu oynayın der bizimle eğlenir maski iş yapmaz iş makinası yok derler personel maaşını keser mesai vermez ilçelerde yol yapma açma çalışması yapmaz benzin yok araç yok derler hepsini yapar sonrada biz kar ettik deyip algı olusturmaya çalışır yazık kaybeden hep Malatya oluyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (4 yıl önce)
    Maaşlarımızı kestin, seni Allah’a havale ediyoruz...
    0
    0
    Yanıtla
  • Avukat (4 yıl önce)
    Seni seviyoruz selo başkan ama sende tadında bırak. Trt muhabiri gibi ancak açıklama yapıyorsun. Veriyorsun gazı, arkası kiraz bahçesi. İcraat görelim icraat!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Bıktık artık ağam (4 yıl önce)
    Tüm daire başkanlarına makam arabası ve huzur hakkı adı altında para verilmeye başlandığını malatya duyduğu İçin mi acaba olmayan borcu bitti diye açıklıyor? Hani benden 2 sene bir şey beklemeyin; borç çok, battık bittik yandık diyordu sayın Başkan?
    0
    0
    Yanıtla
  • Uğur (4 yıl önce)
    Belediye depremde evi yıkılanlara zulüm ediyor. Yıkımı yapıyorlar bir de yıkımdan dolayı yüzde 30 kâr alıyorlar. Üste bi de fatura kesiyorlar KDV ekliyorlar. Vatandaştan aldığı paralarla tabiki ödersin selo Başkan. Mağdur ettin bizi. Keşke seni seçmeseydik
    0
    0
    Yanıtla
  • Yamaç (4 yıl önce)
    Şehrül-emin stand-up yapmış!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerim (4 yıl önce)
    Bayraksız başsağlığı mesaj bilboardlara girdiler. Tepki çektiler. Dikkati başka yöne çekmek için söylüyor gerçek dışı şeyler. Hep yapıyor. 1 senedir çalışma yok. Ödenen borç da eminim o kadar değildir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turan (4 yıl önce)
    Millet bahçesinin etrafını sacla çevirdi, içinde çalışma yok. Başkan yine propagandaya başlamış. Alıştık artık, inanmıyoruz maalesef
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    Ağam yine bizimlen eğleniyi ???
    0
    0
    Yanıtla
  • Fikri (4 yıl önce)
    Başkan yine meydanı boş bulmuş. Belediyenin bütçesi 500 milyon lira. Hiç çalışmamış onu biliyoruz, kendisi de söylemiş belli; Maaşda mı ödememiş acaba ?
    0
    0
    Yanıtla