SON DAKİKA
SON DEPREMLER

5 FETÖ Davasında Daha Karar

5 FETÖ Davasında Daha Karar
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü davalarını karar duruşmalarında tutuksuz yargılanan 4 sanık hakkında 2 yıl 1 ay ile 7 yıl 6 ay arasında değişen hapis cezaları verildi. Mahkeme heyeti 1 sanık hakkında ise beraat kararı verdi.

Malatya 1. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki FETÖ/PDY  davalarını karar duruşmalarında “Silahlı Örgütüne Üye Olmak” suçundan eski öğretmen olan Filiz B.’ye  7 yıl 6 ay,  Turgut Y.’ye  6 yıl 3 ay, Etkin Pişmanlık Hükümlerinden yararlanan Metin K. adlı sanığa  2 yıl 6 ay , “Silahlı Terör Örgütüne Yardım Etmek” suçundan ise eski öğretmen olan Mehmet B.’ye  2 yıl 6 ay hapis cezası verildi.

Mahkeme Heyeti, eski öğretmen olan Hülya Ç. hakkında ise beraat kararı verdi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
İşlem süresi: 0.197 saniye