SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Uyuşturucu Hap Operasyonunda 4 Tutuklama

Uyuşturucu Hap Operasyonunda 4 Tutuklama
A- A+ PAYLAŞ

56 BİN ADET UYUŞTURUCU- UYARICI HAP ELE GEÇİRİLMİŞ, 6 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINMIŞTI.. Malatya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince 56 bin adet yeşil reçeteye tabi hapın ele geçirildiği operasyonda gözaltına alınan 6 şüpheliden 4'ü tutuklandı.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekiplerince sokakta uyuşturucu madde ve yeşil reçeteye tabi hap satanlara yönelik olarak yürütülen çalışma sonucunda eş zamanlı operasyon yapılmıştı. Operasyon sonucunda bin kutu içerisinde piyasa değeri yaklaşık 1.5 milyon TL’yı bulan 56 bin adet yeşil reçeteye tabii uyuşturucu- uyarıcı hap ele geçirilirken, 6 şüpheli gözaltına alınmıştı.

Polisteki sorgularının ardından Adliye'ye sevk edilen şüphelilerden H.H.D., U.B., İ.Ç. ve O.K. Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanırken, E.N. ve R.K. ise serbest bırakıldı.

malatyahaber.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız