SON DAKİKA
SON DEPREMLER

6 Katlı İnşaatın Çatısından Düşen İşçi Yaralandı

6 Katlı İnşaatın Çatısından Düşen İşçi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da inşaat halindeki altı katlı binanın çatısında düşen işçi ağır yaralandı.

Olay, saat 15.30 sıralarında Yeşilyurt İlçesi Bostanbaşı Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, İncirlik Sokak üzerinde bulunan bir şantiyede çalışan A.E.A., inşaat halindeki 6 katlı binanın çatısında çalışma yaptığı sırada dengesini kaybederek zemine düştü. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis ile sağlık ekipleri sevk edilirken yaralı işçi, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastanede tedavisine devam edilen işçinin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

iha

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız