Maliyeti 6 Milyar doların üzerinde olan ve öğretmenlerin bilgisayarı bilmesi için hayata geçirilen Fatih Projesi'nin Malatya'daki kursu başlatıldı.
Milli Eğitim İl Müdürü Mehmet Bulut'un açılış konuşmasını yaptığı kurs, Hacı Ahmet Akıncı Lisesi Salonu'nda düzenleniyor. 75 öğretmenin katıldığı kurs açılışında konuşan Bulut, "Kursdaki amacımız, öğretmenin en az vasat düzeyde bilgisayarı bilmesi lazım. Fatih Projesi önemlidir. Maliyeti 6 milyar doların üzerinde olan önemli bir projedir. İkinci yarı yılda liselerde, daha sonra ilköğretimde kademe kadame hayata geçirilecek. 3 yıl içeresinde tüm okullarda uygulanacaktır" dedi.
Projenin İl Koordinatörü Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Boyraz ise konuşmasında,"Bilgisayar ve internet kursunun amacı, önce de gündeme gelen Fatih Projesi'nin alt yapısını oluşturmakdır. Önümüzdeki mart ayında ilimizde de muhtemelen başlamış olacaktır" ifadelerini kullandı.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.