SON DAKİKA
SON DEPREMLER

6 Sağlık Çalışanında Koronavirüs

0
Güncellendi - 2020-05-14 20:48:04
6 Sağlık Çalışanında Koronavirüs
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde şimdiye kadar 6 sağlık çalışanında yeni tip korona virüs tespit edildi.

Korona virüs en çok sağlık çalışanlarını etkiledi. Türkiye’de şimdiye kadar binlerce sağlık çalışanına korona virüs tanısı konuldu, birçok sağlık çalışanı da bu hastalıktan dolayı hayatını kaybetti. Korona virüs ile mücadele ve tedavi sürecinde yoğun bir süreç yaşayan Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ise 6 sağlık çalışanında korona virüs görüldü. Başhekim Prof. Dr. Erdal Aktürk sürecin kaygılı geçtiğini belirterek, "Görünmeyen bir şey ile mücadele ediyoruz. Sağlık çalışanlarımız büyük bir risk altında. İnşallah bu süreci hep birlikte sağlıklı bir şekilde atlatacağız. İnsanların hastane önünden geçmeye korktuğu bir süreçten geçiyoruz” ifadelerini kullandı.

Sağlık çalışanlarının Covid-19 salgınında çok büyük risk altında olduğunu kaydeden Aktürk, "Tüm sağlık çalışanlarımıza göstermiş oldukları bu mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Sendika (4 yıl önce)
    Korona vuruşu ilk tespit eden ilk mudahaleyi eden ilk teması kuran aile hekimi ve sağlık çalışanına neden bin TL ödeme yapılmıyor tek çalışan hastane personelini haksızlık yapılması bunlarda insan
    0
    0
    Yanıtla
  • Hatice Uçar (4 yıl önce)
    Hastanede çalışan olarak nöbet paraları da yatırılıyor diğer ücretlerde gayet ödeniyor. keşke bu ücretler daim olsa. Başhekim sağolsun bizlere teşekkür etmiş. Sanki adam cebinden para veriyor ya da vermiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş (4 yıl önce)
    Sayın bakanımız ve sağlık personelleri 7/24 çalışıp didiniyor virüsü kontrol almak için ama Malatyalıların umrunda mı 20 yaş altı herkes dışarda malatya da yasak kalkmış tüm marketlerin önünde çocuklar zorla dilendirilmekte .tüm site içinde çocuklar oyun oynamakta maske yok sosyal mesafe yok saat:20.00 den sonrada gençler dışarda kim bekler Cumhur başkanımızın iznini bilim kurulu kararlarını
    0
    0
    Yanıtla
  • Songul (4 yıl önce)
    Neden malatyanin virus tablosu yok belirtilmiyor paylasilsa gunluk veriler ne kadr iyi faydasi olur en azindan insanlar bilinclenir ve ona gore davranilar
    0
    0
    Yanıtla
  • Akçadağlı (4 yıl önce)
    Çalışanların nöbet parasını ödemiyormuş doğrumu Çalışanlarının halkını yiyerek mi teşekkür ediyormuş
    0
    0
    Yanıtla
  • Hayrettin Doğan (4 yıl önce)
    Vermiş olduğunuz mücadeleden dolayı sizlere ve ekibinize teşekkür ediyoruz.Allah yardımcınız olsun görevinizde başarılar diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • BİO NECMETTİN AKKAYA (4 yıl önce)
    Covid 19 ile mücadelede fedakarlık tüm çalışanların bizler de sizlerle gurur duyuyoruz iyi ki varsınız hocam......
    0
    0
    Yanıtla