SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'6 Yerde Daha Yapılacak'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 6 yerde daha sokak sağlıklılaştırılması projesinin yapılacağı bildirildi.

Vali Ulvi Saran, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Eski yapıların bulunduğu sokaklardaki evlerin dış görünümünde çalışma yapılarak güzel görünüm oluşturuluyor. Görsel minyatürü korumak, vatandaşı turizme karşı duyarlılığını arttırmak ve bilinç oluşturmak amacıyla bu çalışmaları yapıyoruz. Bunun ilk çalışmasını Battalgazi ilçesinde yaptık. Burada 90 civarında evin dış kısmı yapıldı. Güzel görünüm oluşturuldu. Yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekeceğini umuyoruz" ifadelerini kullardı.

Vali Saran, "Sokak sağlıklılaştırılması projesini Arapgir, Yeşilyurt, Gündezbey, Konak, Darende ve Balaban'da da yapacağız" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
Reklam