SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Merkezli 11 İlde FETÖ Operasyonu, 9 Gözaltı

0
Güncellendi - 2019-02-13 18:43:40
Malatya Merkezli 11 İlde FETÖ Operasyonu, 9 Gözaltı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya merkezli 11 ilde gerçekleştirilen FETÖ operasyonunda, 9 şüpheli gözaltına alındı.

2010 yılındaki Komiser Yardımcılığına Geçiş Sınavında yapılan usulsüzlükler ile ilgili olarak, ülke genelinde gerçekleştirilen eş zamanlı operasyon kapsamında, haklarında gözaltı kararı alınan şüphelilere yönelik operasyon gerçekleştirildi.

Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Malatya İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğünce, 'FETÖ/PDY Üyeliği, Resmi Belgede Sahtecilik ve Kamu Kurumları Zararına Dolandırıcılık' suçlarından Malatya merkezli Adıyaman, Eskişehir, Ordu,  Karaman, Çorum,  Kahramanmaraş, Zonguldak, Düzce, İstanbul ve İzmir illerinde toplam 11 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Operasyonda, daha önceden ihraç edilmiş eski emniyet personeli olan 9 şüpheli yakalanarak gözaltına alınırken, 2 şüphelinin ise cezaevinde olduğu tespit edildi.

Operasyon kapsamında diğer illerden gelen talimatla 9 şüpheli Malatya'da yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin soruşturmanın yürütüldüğü illere sevk edileceği bildirildi.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • OKAN (5 yıl önce)
    Ba sabah erken saatlerde mahallede bir polişs memurunu erken saatlerde 2 tane engelli özürlü ikiz kız çoc uğunun sarılarak ağlamalarına rağmen alıp götürdüler apartmanda bizler göz yaşımızı tutamadık götürmeye gelen polisler ağlayarak götürdüler amcaları abileri fetodan içerde yatanlar bu ülkede bakan oluyor onların yandaşklarının oğlanları mileltvekiliş oluyor 2 tane özürlü kız çocuğunun babasından ne istiyorsunuz bu insan ateş olsa cürmü kadar yer yakar
    0
    0
    Yanıtla
  • Ülkem ve Malatyam (5 yıl önce)
    Üniversiteler operasyonu nerede beyler. Sahte doktora tezleri, sahte dil sınavları, haksızlık, adaletsizlik, sahte proflar,sahte doçentler, hepsinden önemlisi kendini bilim adamı zannedip bilimi yönetenler. Bu işin sonu facia. Rabbim ıslah etsin. Haksızlık yapanları ve hak yiyenleri Rabbime havale ediyorum. ADALET YOKSA DEVLET OLMAZ BEYLER:
    0
    0
    Yanıtla