SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"77 Cephede Mücadele Ediyoruz"

0
Güncellendi - 2017-01-01 18:55:59
A- A+ PAYLAŞ

AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Türkiye’nin üzerine terör örgütlerini gönderen devletlerin bilindiğini belirterek, “7 değil, 77 cephede savaştığımızı, mücadele ettiğimizi de çok iyi biliyoruz” dedi. Çalık, Malatyalıların referandumda Recep Tayyip Erdoğan’a güçlü bir destek vereceğine inandıklarını kaydetti.

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık,  beraberinde Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı ve partili yöneticilerle birlikte AKP Kale İlçe Başkanlığında düzenlenen toplantıya katıldı.

Toplantının açılışında konuşan İl Başkanı Hakan Kahtalı, “İnşallah nasip olursa önümüze gelecek olan bir referandum var. Ondanda bugüne kadar almış olduğumuz n oyunda daha üzerinde büyük bir destekle Sayın Cumhurbaşkanımıza destek vereceğiz, bu dava hareketine destek vereceğiz. Engeller çıkartmak isteyenler var, ülkenin huzurunu bozmak isteyenler var, karışıklık çıkartmak isteyenler var. Ama bizler 15 Temmuz’da nasıl bir birimize kenetlendik ve bunların oyunlarını bozup başlarına geçirdiysek, İnşallah bundan sonraki süreçlerde de ülkenin lehine ne varsa, yine birlik ve beraberliğimizi göstereceğiz ve yine bunların üstesinden geleceğiz.” diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’da, “FETÖ olayı gerçekten bu ülkenin başına gelmiş en büyük kalkışmadır.  Türkiye şuanda terörle ciddi mücadele eden duruşuyla, dış politikasıyla, onurlu bir çizgisi olan, yürüten, her zaman mazlumun yanında olan, mazlum halkların yanında yer alan bir Türkiye var, bir liderimiz var.  Biz bu süreci iyi takip etmemiz lazım. Şuanda biz hem içerde bir mücadele yürütüyoruz FETÖ terörüyle, PKK terörüyle, bir yandan yine PKK –PYD uzantısı Suriye’deki mücadelemiz,  DEAŞ ile olan mücadelemiz, dolayısıyla Türkiye, Sayın cumhurbaşkanımız dediği gibi, bir seferberlik döneminde geçiyoruz. Bunun iyi algılanması lazım. Biz adete bir kurtuluş savaşı mücadelesi verdiğimizin çok iyi anlatılması lazım.” İfadelerini kaydetti.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ise, Malatyalıların her seçimde olduğu gibi referandumda da güçlü bir destek vereceğini ve Cumhurbaşkanlığı sisteminin gerçekleşmesinde Malatyalıların Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında ve beraberinde yol yürüyeceğini ifade etti.

Çalık, “Birçok terör örgütüyle, birçok vesayet kurumuyla ve birçok uluslar arası güçle bu millet mücadele etti. Bu yüce milletin mücadelesi esnasında terör örgütlerinin biri bitiyor, biri baş gösteriyor. Biz bu baş gösteren terör örgütlerinin kimler tarafından kullanıldığını çok iyi biliyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin hasta adam rolünü oynamasını isteyenler, Türkiye’nin ayağa kalkmasını istemeyenler her defasında bir terör örgütü kurarak, kurdurarak bu ülkeye müdahale etmek istiyorlar.  Bu müdahaleleri Türkiye’ye yaparken, yaklaşık 40 yıldan bu yana devletin organlarına sızmış ve kalleşçe kendi içerisinde bir yapılanmaya gitmiş Fetullahcı terör örgütü başta olmak üzere PKK ona yandaş ve işbirlikçiliğini yaparak Türkiye’nin üzerindeki oyunların kuklaları olmuştur. Bu terör örgütleri Türkiye’de oyunlarını oynamaya çalışırken bunların uluslararası alandaki uzantılarının da hangi ülkeler tarafından desteklendiklerini de çok iyi biliyoruz. Biz tedbirlerimizi alıyoruz. Ama 7 değil, 77 cephede savaştığımızı, mücadele ettiğimizi de çok iyi biliyoruz. Bu mücadelemiz esnasında arkamızda milletin desteğinin olduğunu da biliyoruz.” İfadelerini kaydetti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (7 yıl önce)
    Öznur hanım, Ne oldu kurtuluş savaşına mı çıkıyoruz. Siz iktidarı devraldığınız da bir pkk vardı oda yık olma aşamasına gelmişti eylem yapamıyordu. Tüm bu terör örgütlerini fetö de dahil sizin hükümetiniz palazlandırdı, sırtını sıvazladı şimdi de 77 cepheden bahsediyorsunuz. Peki hiç sorumlu yok mu? Sorumlu kim? diye empati yapıp kendi kendinize sordunuz mu?
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz karaca (7 yıl önce)
    Sayın Çalık anayasa değişikliği sanki ülkemizin meselesi değilde sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'nın meselesiymiş gibi algılanmadırmanız son derece.düşündürücü ve manidardır.Rabbim yurdumuzu kötülüklerden Irak eylesin bütünlüğünü bozmasın.
    0
    0
    Yanıtla
  • AHMET (7 yıl önce)
    ÖZNUR HANIM TERÖRLE MÜCADELE EDECEĞİZ. ÜLKEMİZ İÇİN GEREKİRSE HEPİMİZ CAN VERİRİZ. YEDİ DÜVELİ DİZE GETİREN ECDADIN TORUNLARI OLARAK 77 CEPHEDE DE ZAFERLE ÇIKACAĞIZ... CUMHURBAŞKANIMIZI REİSİMİZİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN RABBİM. AMİN
    0
    0
    Yanıtla
  • Sezer (7 yıl önce)
    77 cephe hangisimiş çok merak ettim ..Sn Vekil saysada ogrensek ? Suriye PKK PYD dais feto dhkpc TİKKO tak bilemedin 15 cephe bizim bilmediğimiz 62 cephe hangisi ?
    0
    0
    Yanıtla
  • gazi (7 yıl önce)
    BİRAZ DA SU MESELESİNE EL ATSANIZA BELEDİYEYE NELER SÖYLEYECEKSİNİZ BU KONUDA AYRICA DİYARBAKIR'A RAYLI SİSTEM YAPILACAKMIŞ BAŞBAKAN ONAYLAMIŞ BAŞBAKAN MI BİLMİYOR YADA BELEDİYE Mİ BİLİYOR NEDEN BAŞBAKAN RAYLI SİSTEMİ ONAYLAMIŞ DA TRAMBÜSÜ ONAYLAMAMIŞ.
    0
    0
    Yanıtla