SON DAKİKA
SON DEPREMLER

7'si Gitti, Adları Kaldı Yadigar!.

7'si Gitti, Adları Kaldı Yadigar!.
A- A+ PAYLAŞ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AKP’nin yerel seçim aday belirleme sürecinde parti genel merkezinde Malatya’daki AKP'li belediye başkanları ile çektirdiği hatıra fotoğrafından sadece 2 kişi yeni döneme de belediye başkanı olarak girdi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan,22 Aralık 2023 tarihinde Ankara’da yerel seçim aday belirleme sürecinde Malatya’daki parti teşkilatı ve belediye başkanları ile bir araya gelerek temayül yoklaması yapmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, parti genel merkezinde yaptığı toplantıya katılanlardan dönemin Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kale Belediye Başkanı Murat Koca, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, Doğanyol Belediye Başkanı Hakan Bay çektirilen hatıra fotoğrafında yer almışlardı.

Hatıra fotoğrafındakilerden sadece Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, Doğanyol Belediye Başkanı Hakan Bay ve Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk 31 Mart yerel seçimlerinde aday gösterilmiş, bunlardan Nevzat Öztürk seçimi kaybederken, Hakan Bay ve Mikail Sülük ise yeni dönemde seçildiler.

Aşağıdaki fotoğrafta, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'la birlikte görülen isimler:

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan: Aday gösterilmedi
Kale Belediye Başkanı Murat Koca: Aday gösterilmedi
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar: Aday gösterilmedi
Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük: Aday gösterildi, sesçimi kazandı (daire içerisinde gösterilen soldaki)
Darende Belediye Başkanı İsa Özkan: Aday gösterilmedi
Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk: Aday gösterildi, seçimi kaybetti 
Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder: Aday gösterilmedi 
Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt: Aday gösterilmedi
Doğanyol Belediye Başkanı Hakan Bay: Aday gösterildi, seçimi kazandı (daire içerisinde gösterilen sağdaki)

malatyahaber.com- malatyayenises.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

19 yorum yapılmış

  • Argalı (4 hafta önce)
    Yükünü tutma sırası yeni gelenlerde.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kayısı adam (1 ay önce)
    Boş tencerenin, deviremeyeceği hükümet yoktur . Ne güzel söylemiş rahmetli demirel . Siz Malatya nın gördüğü en liyakatsız ve en başarısız başkanları olarak raflarda arşivlendiniz . Belediyeyi ve motaşı torpillerle adam doldurdunuz aslan gibi yiğitleri işsiz güçsüz bıraktınız hemde üniversite mezunlarını . Bu dünya dan ümidimizi kestik vallahi billahi tallahi ahirette işiniz zor
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mülayim (1 ay önce)
    Kimse kendini dev aynasında görmesin aslan fil zebra deve hepsini yaratan Allah var noldum demeyin efendiler neolacam deyin tokadı yersiniz nerden geldigini bile anlamazsınız helede kull hakkına girerseniz vay ozaman halinize sizi kimse kurtaramaz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kuto44 (1 ay önce)
    Malatyamız, bu şahıslar yüzünden çöküş dönemini yaşadı. Şehir resmen moloz kente döndü İt bağlasan durmaz misali. Ama inşallah Sami Er ile Malatyamız şahlanış dönemine geçecektir. Buna inancımız tam
    %53
    %47
    Yanıtla
  • YAZIHAN (1 ay önce)
    Havasın geçilmiyordu. kimseyi tanımıyordu. bak işte adamı böyle yollarlar.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Osman (1 ay önce)
    Çok iyi çalışıyorlardı.Neden değiştirdiler?
    %43
    %57
    Yanıtla
  • Şükrü (1 ay önce)
    Veli bey genel seçimde 1 sıra sana 2 .sıra büfeciye battal hoca 3. Sıra bunu unutmadık Malatya'da CHP de siyaseti kendinize göre dizayn etmeye çalışıyorsun sende tayyibin ülkenin üstüne barabasan gibi çöktüğü gibi sende Malatya'da CHP nin üstüne çöktun yeter be bir git ya yeter genclere yer aç artık.
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Yusuf (1 ay önce)
    Bunlar iyi sefa sürdü birazda yeni gelenler keyiflerine baksınlar ne uğraşacan bu memleketin adamı için nasıl olsa parti kimi belirlerse halk ona koşa koşa oy veriyor,halk alışmış şehir trafiği keşmekeş yollar desen rezil heryer çukur deprem sonrası bı çivi cakilmamis buna rağmen başkan çıkıyorsa pekte çalışmaya gerek yok bu memlekette Malatya sözün bittiği yer Adıyaman kadar olamadi
    %100
    %0
    Yanıtla
  • haksız mıyım? (1 ay önce)
    buradan... Malatyadan yetkililere sesleniyorum hatta sayın Cumhurbaşkanı'ma.. muhtarlık gereksiz, boşu boşuna devletimizin kaynağını heba etmeyelim hersey e -devlette var artık.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Muhtarlığı şimdilik kaldırmazlar.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Durucasulu (1 ay önce)
    Yazıhan tarih yazdı hani marka isimdi, yok ya silinmezdi yahu kardeşim halk siler hemde umrunda bile olmaz. Ama beyefendinin Erecek mahallesi hesabı tutmadı hile hurda yemedi bu defa…. GİT GÜLE GÜLE GÜLE GÜLE OY HANIM… Şarkısını söylesin bu defa
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Volkan (1 ay önce)
    Yazıhan ne oldu!!!! Demekki padişahlık gitmiyormus
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Yazıhan da akp ye kaybettiren, chp ye kazandıran yeniden refah oldu.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Maleseff ki (1 ay önce)
    Bundan sonra ak parti dikiş tutmaz gayrı
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Furkan (1 ay önce)
    Vallahi biz ak partinin yüksek oy almasında Selahattin Gürkanın payı var her zaman zannediyorduk Bu dönem aleyhlerine de çalıştığı halde Sami Er yine ilk üçe soktu Malatya yı ak partili belediyelerde demek ki Selahattin Gürkan Sami Er fark etmiyormuş o yüzden kimse kendisinden bilmesin marifeti
    %85
    %15
    Yanıtla
  • UltraŞakşakçı (1 ay önce)Furkan isimli kullanıcı yorumuna
    Akıl tutulması yaşıyosun! Selahattin başkan %68 oy ile seçildi. Bu dönemde gösterilseydi %60’ın altında oy almazdı. Biraz düşün öyle yaz.
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Bir önceki yerel seçim sonuçlarına bakmanı tavsiye ediyorum
    %25
    %75
    Yanıtla
  • inşallah (1 ay önce)
    inşallah kalanlarda gidecek
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Umut (1 ay önce)
    Darısı reisin başına
    %64
    %36
    Yanıtla