SON DAKİKA
SON DEPREMLER

8 Akademisyenden 2 Kitap

0
Güncellendi - 2019-02-11 03:37:32
8 Akademisyenden 2 Kitap
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi’nden 7, Adıyaman Üniversitesi’nden ise 1 akademisyen, ‘Sporda Bilimsel Yaklaşımlar’ ve ‘Farklı Yönleriyle Sporda Akademik Çalışmalar’ konulu iki kitabı çıkararak, spora büyük katkıda bulundu.

İnönü Üniversitesi’nden akademisyenler Cemal Gündoğdu, Mehmet Ilkım, Özgür Karataş, Mehmet Güllü, Yahya Doğar ve Serkan Düz ile Adıyaman Üniversitesi’nden akademisyen Fatih Murathan, kendi bölümleriyle alakalı iki eser ortaya çıkarttı. Üç ay süren çalışmalar kapsamında, ‘Sporda bilimsel yaklaşımlar’ ve ‘Farklı yönleriyle sporda akademik çalışmalar’ konulu kitaplar basıldı.

Üniversitedeki akademisyenlerin kaleme aldığı ve kendi bölümleriyle ilgili güncel konuları içeren kitaplar, bilime katkı amacıyla basıldı. 8 akademisyenin kaleme aldığı ve içerisinde tamamen akademik bilgilerin yer aldığı kitaplar, spora büyük katkı sağlayacak.

Ticari amaçlı çıkarılmayan kitaplar, ücretsiz olarak editörlerden temin edilebilecek. Her iki kitabın editörlüklerini İnönü Üniversitesi’nden Dr. Öğretim Üyeleri Özgür Karataş ile Mehmet Ilkım yaptı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız