SON DAKİKA
SON DEPREMLER

8. Kat Balkonundan Atladı, Hayatını Kaybetti

8. Kat Balkonundan Atladı, Hayatını Kaybetti
A- A+ PAYLAŞ

Çilesiz Mahallesi'nde, 8. kattaki evlerinin balkonundan aşağıya atlayan 20 yaşındaki genç, kaldırıldığı hastanede öldü.

Olay, saat 08.15 sıralarında Çilesiz Mahallesi Abdurrahman Gazi Caddesi'ndeki bir sitede meydana geldi. Semih A. adlı genç, 8. kattaki evlerinin balkon penceresinden aşağıya atlayarak ağır yaralandı. Olay yerine gelen 112 ambulansı tarafından Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Semih A. kurtarılamadı.

Psikolojik sorunları olduğu ve tedavi gördüğü öğrenilen gencin cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu Grup Başkanlığı morguna kaldırıldı. İntihar olduğu değerlendirilen olayla ilgili soruşturma sürüyor.

4. KATTAN DÜŞEN BOYACI AĞIR YARALANDI
Bu arada Malatya’da boyacı olarak çalıştığı inşaatın 4. katından aşağıya düşen işçi ağır yaralandı.

Olay; Tecde Mahallesi Güngör Caddesi üzerinde bulunan bir inşaatta meydana geldi. İddiaya göre; inşaatta boyacılık yapan İsmet Ş., 4. kattan aşağıya düştü. Dengesini kaybetmesi sonucu düştüğü bildirilen İsmet Ş., ambulans ile Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Durumu ağır olan İsmet Ş.’nin tedavisi sürüyor.

Polis soruşturma başlattı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız