SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Her Şey Göz Önünde.. "

0
Güncellendi - 2016-01-27 16:34:31
A- A+ PAYLAŞ

  • SP İl Başkanı, Malatya'nın yaşam endeksinde 53'üncü, yaşam memnuniyetinde 67'nci sırada olmasını değerlendirdi

TÜİK’in açıkladığı verilere göre Malatya’nın yaşam endeksinde 53. sırada yer alması tepkilere neden oldu.

Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Asiltürk, yaşam endeksinde Malatya'nın 53. sırada yer almasını değerlendirerek, Malatya’nın sınıfta kalmasının söz konusu olamayacağını belirtti. Malatya'nın sınıfa bile giremediğini dile getiren Asiltürk, "Türkiye’de 30 Büyükşehirden biri olan Malatya’mız genel endekste 81 il arasında 53.sırada yer aldı. Buna baktığımızda konutta 56. sıradayız, çalışma hayatında 52., genel meseleler 60., sağlıkta 23., eğitimde 34., çevrede 32., güvenlikte 30., sivil katılımda 53., alt yapı hizmetlerinde 33., sosyal yaşamı paylaşımda 35.ve Malatya’da yaşam memnuniyeti durumunda da 81 il içeresinde 67.sıradayız" dedi.

TÜİK’in yaptığı araştırmanın her şeyi gözler önüne serdiğine vurgu yapan Asiltürk, “Devletin bir kurumu tarafından yapılan bir araştırma neticesinde çıkan sonuç ile her şey göz önündedir. Malatya her zaman söylediğimiz gibi AK Parti iktidarında hep geriye gitmiştir ileriye gidememiştir. 80 yaşındaki bir insana makyaj yaparak onu 18 yaşında göstermek gibi bir duruma gelmiş. Tüm işlerimiz kötünün üzerini boyayarak günü kurtarmak ve milletin yaşam düzenini düzelttik diyerek yapılan açıklamaklardır” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • gazi (8 yıl önce)
    eğer bugün seçim olsa pişmanım diyenler tekrar akp ye oy verirsiniz.. gelin zihniyeti değiştirelim belediye başkanının adı da önemli ama bir de zihniyet ve ekip çalışması olmalı ben milli görüş belediyeciliğini özlüyorum.en çok da her belediyenin üzerine astıkları rüşvet alan da veren de melundur hadisi şerifini özlüyorum..
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet sinan (8 yıl önce)
    EVET MÜNİR ERKAL IN KIYMETİ Nİ BİLEMEDİKLERİ GİBİ BİRDE ALLAH IN EMRİNE UYMADI KİMSE 90 GÜN BOYUNCA MÜNİR BEY BANA OY VERİN DEMİYORUM ALLAH VE RESULÜ [SAV) İŞİ EHLİNE VERİN DEMİŞ KİM EHLİYSE ONA VERİN DEDİ BUGÜN BAŞIMIZA NE GELİYORSA ALLAH VE RESULÜNÜN SÖYLEDİKLERİNE UYMAMAMIZ YÜZÜNDEN GELİYOR BUNU UNUTMAYALIM ALLAH EHLİ DEMİŞ NE DİYELİM ALLAH AFFETSİN KARAR ALLAHIN .... KUL KENDİ ELİYLE ETTİĞİNİ ÇEKERMİŞ .... AMA MALATYA NIN 50 SENESİ KAYBOLDU ONANMI YANALIM FEVRİ KEYFİ HİZMET ADI ALTINDA MİLLETE EZİYET EDİLİP GEÇMİŞİ SİLİNDİĞİ GİBİ MAKYAJ YAPARAK KANDIRILDIĞIMIZAMI YANALIM BU YAPILAN İŞLERDEN ZARAR GÖREN ESNAFLARAMI YANALIM KAYBOLAN YILLARAMI YANALIM YOKSA BİRDAHA MÜNİR ERKAL GİBİ ŞEHİR VE İMAR ALANININ DUAEYENİ OLAN BİR ŞAHSI MALATYA YA GETİREBİLİRMİYİZ ONA YANALIM...... SEN BİLİRSİN MALATYA DİYEMEYECEM SEN BİLMİYORSUN MALATYA........
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa44 (8 yıl önce)
    ah ah münir erkal'in kıymetini bilemedik. elazığ, Adıyaman belediyesi bile bizden iyi çalışıyor. yazık, 3 aydır kanalboyunu bile yapamadılar. inşallah kernek ve hürriyet parkı gibi kanalboyunu da eski halini mumla aramayız.
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa süzer (8 yıl önce)
    çok şükür Kİ inançlıyız AMA bulunduğumuz coğrafya kan gölüne dönmüş ,ülkemde iç savaş yaşanıyor ,sayısını bilmediğimiz terör örgütleri cirit atıyor Milyonlarca masum müslüman ya ölüyor yada ülkelerini terk ediyor ,ülkemde her türlü suç tavan yapmış , ekonomik nedenlerden dolayı aile bağları dağılıyor ÜLKE bir sona giderken BİZLERİN bu denli yaşamdan kopuk yaşaması ama bir okadar da yaradanı ALLAH'I anması ? bu işte bir yanlışlık var biz yaradandanMI kuldanmı korkuyoruz ÜLKENİN NOTUNADA BAKMAK LAZIM bazen düşünüyorumda ya inançlı olmasa idik ne olurdu
    0
    0
    Yanıtla