SON DAKİKA
SON DEPREMLER

9 Yaşındaki Çocuk Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

9 Yaşındaki Çocuk Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da hafif ticari aracın çarptığı 9 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti.

Kaza, saat 13.10 sıralarında Malatya- Elazığ karayolu Kale ilçesi girişinde meydana geldi. İddiaya göre, Elazığ istikametine seyir halinde olan Ö.Ş. idaresindeki 34 DTM 091 plakalı hafif ticari araç yolun karşısına geçmeye çalışan Aycan Özilhan'a (9) çarptı. 

Kazada ağır yaralanan küçük kız kaldırıldığı ilçe devlet hastanesinde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Araç sürücüsünün gözaltına alındığı kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Ahmet Yalvaç (1 yıl önce)
    Allah Cellecelaluhu Rahmet Etsin Evladımıza Mekanı Cennet-i Alâ Olsun İnşaAllahu Teâlâ Kederli Ailesinin Başı Sağolsun
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Eyup (1 yıl önce)
    Allah rahmeti ile muamele etsin çok acı çok zor Allah ailesine sabır versin kale ilçesinde maalesef önlem alınmadığı takdirde bu kazaların önüne geçmek mümkün olmayacaktır alt geçit ve hız limiti sorunu çözülmelidir
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Adnan (1 yıl önce)
    Allah rahmet etsin mekanı cennete olsun Allah ailesine sabır versin
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Mehmet (1 yıl önce)
    O yol çok tehlikeli, hep oradan geçerken korkarım. Yolun hep sağ hem sol tarafının koruyucu banketler ile kapatılması yaya geçişinin engellenmesi gerekli. Tek geçiş yerleri ışıklar olmalı, ışıklarda da akıllı sisteme geçilmeli yaya yok ise boşuna devamlı yanmamalı, yaya geldi ise hemen yayaya yeşil yanmalı. Böylece bu kazalar engellenmiş olacaktır. Allah rahmet eylesin, ailesine sabırlar versin..
    %100
    %0
    Yanıtla