SON DAKİKA
SON DEPREMLER

A Milli Futbol Takımının Hollanda Mücadelesinde Malatyalılar Tek Yürek Oldu

A Milli Futbol Takımının Hollanda Mücadelesinde Malatyalılar Tek Yürek Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Avrupa Futbol Şampiyonası Çeyrek Final karşılaşmasında Hollanda ile karşılaşan A Milli Futbol Takımının mücadelesini binlerce Malatyalı omuz omuza, tek yürek Büyükşehir Belediyesi Sanat Sokağı’nda takip etti.

A Milli Futbol Takımının Hollanda ile oynadığı çeyrek final müsabakasının heyecanı Sanat Sokağı’nda bir kez daha yaşandı. Sosyal Medya hesabından Malatyalılara çağrıda bulunarak birlikte maçı izlemek için dev ekranların kurulduğu alana davet yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Milli Takım formasıyla binlerce Malatyalı vatandaşla birlikte karşılaşmayı omuz omuza takip etti.

Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen şampiyonada son 8 takım arasına kalan Türkiye-Hollanda karşılaşması öncesinde taraftarlar sanat sokağında yer alan dev ekrandan maçı izlemek için toplandı. Maç öncesinde bando gösterisiyle tezahüratlar yapan taraftarlar maç saatine kadar marşlar söyledi. Büyükşehir Belediye Binasına yansıtılan Ay Yıldızlı bayrağımızla birlikte coşku ve heyecan zirveye ulaştı. Sanat sokağına akın eden binlerce taraftar, atılan golden sonra büyük bir sevinç yaşadı. 

Karşılaşmanın son saniyesine kadar alkışlarla, tezahüratlarla Millilere destek olan taraftarlar, 2-1'lik mağlubiyet sonrasında yarı final şansını kaybeden Milli Takıma alkışlarla Malatya'dan destek oldu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız