SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Milli Takım Euro 2020 Kadrosu Açıklandı.. Adem Eleştirisi..

0
Güncellendi - 2021-05-14 12:52:45
Milli Takım Euro 2020 Kadrosu Açıklandı.. Adem Eleştirisi..
A- A+ PAYLAŞ

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) öncesi Antalya'da düzenlenecek ilk etap kamp kadrosunu açıkladı.

Deneyimli teknik adam, çevrim içi düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamada, milli takımın 18 Mayıs'ta Antalya'da kampa gireceğini belirtti.

Antalya'da 27 ve 31 Mayıs'ta 2 hazırlık maçı yapacaklarını aktaran Şenol Güneş, 3 Haziran'da Almanya'da bir özel müsabaka daha oynayacaklarını kaydetti.

Kamp kadrosunun 1 Haziran'da 26 oyuncuya düşeceğini ifade eden Güneş, şampiyonanın başlayacağı 11 Haziran'a kadar sakatlık ve hastalık durumunda kadroda sınırsız değişim haklarının bulunduğunu kaydetti.

A Milli Futbol Takımı'nda teknik direktör Şenol Güneş'in belirlediği 30 kişilik ilk etap kamp kadrosunda yer alan oyuncular şöyle:

Kaleci: Mert Günok (Medipol Başakşehir), Uğurcan Çakır (Trabzonspor), Altay Bayındır (Fenerbahçe), Gökhan Akkan (Çaykur Rizespor)

Defans: Zeki Çelik (Lille), Mert Müldür (Sassuolo), Merih Demiral (Juventus), Ozan Kabak (Liverpool), Çağlar Söyüncü (Leicester City), Kaan Ayhan (Sassuolo), Umut Meraş (Le Havre), Rıdvan Yılmaz (Beşiktaş)

Orta saha: Mahmut Tekdemir (Medipol Başakşehir), Okay Yokuşlu (West Bromwich Albion), Taylan Antalyalı (Galatasaray), Dorukhan Toköz (Beşiktaş), Ozan Tufan (Fenerbahçe), Orkun Kökçü (Feyenoord), Yusuf Yazıcı (Lille), İrfan Can Kahveci (Fenerbahçe), Hakan Çalhanoğlu (Milan)

Forvet: Cengiz Ünder (Leicester City), Efecan Karaca (Aytemiz Alanyaspor), Halil Akbunar (Göztepe), Abdülkadir Ömür (Trabzonspor), Kerem Aktürkoğlu (Galatasaray), Burak Yılmaz (Lille), Enes Ünal (Getafe), Kenan Karaman (Fortuna Düsseldorf), Halil Dervişoğlu (Galatasaray).

Bu arada, kadronun açıklanmasının ardından, Yeni Malatyaspor'un bu sezon attığı 16 golle en çok gol atan yerli futbolcusu olan kaptanı Adem Büyük'ün kadroda yer almaması eleştirildi. Kadroyu yorumlayan A Spor yorumcuları Taner Karaman ve Serdar Kelleci, Adem Büyük'ün kadroda yer alması gerektiğini, kadroya alınan Enes Ünal'dan daha verimli olacağını savundular.

İstanbul, AA- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

19 yorum yapılmış

  • Ömer44 (2 yıl önce)
    Adem Büyük, Muhammed Demir, Emre Kılınç ve bir kaç oyuncu daha seçilenlere bakınca onlardan daha çok hakkettiler milli takımı. Filozof Şenola sormak lazım Burak haricinde seçtiğin hangi forvettin bitirici vuruşları, top saklayıp faul ve penaltı alma, yan toplarda kafayla gol atmada Adem ile Muhammed kadar etkili. Gs’nin 3. Forvetleri alınıyor, süper ligin en çok gol atan futbolcular Anadolu klüplerinde oynuyor diye almıyor. Rizespor kalecisinin alınması tam bir fiyasko Ertaç ile Ali Şaşal bir kaç maç dışında fazlasıyla hakketiler, ilimize ve takımımıza tam bir saygısızlık. İnşallah milli takımımız başarılı olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emin (2 yıl önce)
    Şenol Güneş Ademe çok büyük haksızlık yaptı. Süper Lig oyanayan ve milli takıma çağırdığı futbolcuları toplasan Adem'in verdiği katkıyı verememiş. Sen kalk ademi çağırma. Bir de en çok kızdığım da dürüst olmaması . Burak Yılmaz almasaydık ademi çağırırdık demesi. Ne demek bu ya burağı zaten çağırmaman imkânsız. Sen onunla niye kıyaslıyorsun. Takım sekiz tane forvet var ya. Biraz dürüst olun. Adem' üç yıldır elinden geleni yapıyor insafsız bir karar olarak görüyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Maĺatyaspor anadolu (2 yıl önce)
    Allahtan korkun bu nasıl memleket 2 kişi milli takımı ve gs bjk yı parsellemişler bir dönem biri kulüp hocası diğeri milli takım hocası sonraki dönem diğeri degiş tokuş düzeni kurulmuş.bir milli takım hocalarını düşünün kapıkule dınır kapısından dışarda avrupada 2.ligden bile hocalık yapamıyor.varsa yoksa milli takım gs ve bjk fener hocalığı.yarın burak oynayamasa penaltı atacak oyuncun yok 9 penaltının 9 unu da gol yapmış tek oyuncu adem büyükü kadroya almazssınız tabii .82 milyonluk ülkede gitsin fatih gelsin şenol gitsin şenol gelsin fatih tahteravalli mi milli takım neden genç hocaların önünü açmıyorsun tff.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (2 yıl önce)
    Hem adem e hemde malatyaspor a buyuk saygısızlık haksizlik milli takımda olmalıydı. Şenol hocayı protesto ediyorum. Milli takim maçlarını izlemeyeceğim. Bu saatten sonrada ademin yerinde olsam cagirlirsam gitmem.
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuz ÖZCAN (2 yıl önce)
    Sn.Malatya haber.com Şenol Güneşi eleştirimizde küfür yok hakeret yok kişilik haklarına saygısızlık yok sadece Adem Büyük bu formu iyi Milli takımı hat ediyor diye sitemde bulunuyoruz Milli takımı yetkilisine sizde bu yorumu yayımlamıyorsunuz,demekki sizde hoca ile aynı düşüncedesiniz.?‍♂️??????????
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (2 yıl önce)
    Evet Adem Büyük,ün milli takıma çok faydası olacaktır. Bunu ise milli takım yöneticilerinin önce anlaması ve idrak etmesi gerekir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuz ÖZCAN (2 yıl önce)
    Adem Büyük Süper lig'de en çok gol atan forvet bu formuyla Milli takımı hak ediyor bunu taraflı tarafsız herkesin takdir,Şenol hoca ya sormak isterim hem yurt içi hemde yurt dışında oynayan oyuncuları çıplak gözle izleyipte çağırıyorsun yoksa tavsiye üzerine mi Milli takıma davet ediyorsun.Şonol hoca iyi bir göz doktoruna görün bu sana Malatyalılar tavsiyesi,herkese iyi Bayramlar Şenol hoca sen hariç. ????????
    0
    0
    Yanıtla
  • Vasıf (2 yıl önce)
    Adem ,Efecan ve Halil 'de daha iyi ama ne diyelim Malatya ' da borlik ve braberlik yok ki..
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet KARADAŞ (2 yıl önce)
    Muhakkak Türkiyenin yararına olacak her şey baş göz üstüne fakat her şeyin vitrininin İstanbul olması diğer yörelerin ve kişilerin biraz mahzunlaşması kabul edilir değil.Hani dünya beşten büyüktü hani kalan 80 ilin hakları hani 16 gol 3 asist le sezonun rn verimli Türk forvetinin hakkı.Demiyoruzki falanı kadrodan çıkar filanı al.Uzun lafın kısası her konuda olduğu gibi vitrin en önemli olgu bence birazda reklamın oldumu gerisi züğürt tesellisi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuz ÖZCAN (2 yıl önce)
    Şenol hoca en iyi yerli forvet olarak taraflı tarafsız herkesin takdir ettiği Adem BÜYÜK'ğü sen ne zaman görecen bu oyuncu Üç büyükler yada Trabzonda oynasaydı kesinlikle aday kadroya alınırdı.Yazıklar olsun senin gibi milli takim hocasına Avrupanın bir çok Ülkesinde oynayan gurbetçileri kaç defa çıplak gözle izleyipte kadroya çağırıiyorsunda gözünüzün önündeki Adem gibi yeteneği görmüyorsan iyi bir göz doktoruna görün bu sana Malatyalılar tavsiyesi.Herkese iyi bayramlar Şenol hoca sen hariç. ????
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan44 (2 yıl önce)
    Enes Ünal sevdası nedir? Adem Büyük veya Muhammed Demir neden değil? Gökhan Akkan ısrarı nedir? Ertac Ozbir, Ali Şaşal Vural daha iyi değil mi
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Yazıklar olsun şenol güneş.Babanın çiftliği gibi milli takımı doldurdun karadenizlilerle.Bu Adem büyük değilmi gitti Galatasarayı taşıdı.Hatta katıldığı avrupa liginde galatasarayın attığı tek golün sahibi.Geldi Malatyasporu taşıdı.Ligde bıraktı Bunun ötesi varmı?Sizin milli takıma seçtiğiniz oyuncularda aradığınız kıstasınız ne ?Adem büyük şu anda galatasarayda olsaydı vallahi billahi milli takımdaydı.Yahu bunu da geçtim.Göztepeden Halil akbunar kadardamı değilki yedekler arasına giremiyor.şenol hoca sen bunu kasıtlı yapıyorsun.Ya o rizenin kalecisinde ne gördün? ne diye ve nasıl milli takıma alıyorsun?Adam son iki maçta 8 gol yedi diyemi milli takıma çağırdın?Yazıklar olsun size
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarkan (2 yıl önce)
    Adem kesinlikle kadroda olmalıydı şuanda milli takımda gole dönük olarak Burak tan sonra en etkili futbolcu ve de formunun zirvesinde
    0
    0
    Yanıtla
  • Gerçek bu (2 yıl önce)
    Süperligin en kral yerlisi Adem Büyük tür. Tartışmasız. Şenol Güneş in aklı nerde.
    0
    0
    Yanıtla
  • Baba Hakkı (2 yıl önce)
    Adem GS’de olsa idi yüzde yüz çağrılırdı. Anadolu fobisi var, İstanbul lobisi var diye çağrılmadı maalesef.
    0
    0
    Yanıtla
  • HAD (2 yıl önce)
    Adem diye yazılır "ADAM" diye okunur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emin (2 yıl önce)
    Bu adamlar nasıl akıl sahibiler Süper Lig de oynayıp da çağırdıkları adamlara bakın bir de adem büyük e. Hepsini toplasan Adem'in verdiği katkıyı etmiyor. Bir de utanmadan Burak Yılmaz almasaydık ademi çağırırdık diyor. Takımda sekiz tane forvet çağırmışsın gitmişsin Burak la kıyaslıyorsun . Deki Halil Dervişoğlu çağırmasaydım olurdu. Kimse dürüst değil yaw. Ama çok büyük haksızlık bu Adem e adam üç yıldır elinden geleni yapıyor insafsız lar
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (2 yıl önce)
    Milli takımın maçlarını artik izlemem adem büyük gibi bir değer kadroda yer bulamıyor. Ķörler mi anlamadım.
    0
    0
    Yanıtla
  • talat44 (2 yıl önce)
    Adı büyük futbolu büyük Adem Büyük'ü görmeyen milli takım kadrosunu açıklayan teknik heyete selamlar
    0
    0
    Yanıtla