SON DAKİKA
SON DEPREMLER

ABD'nin Adana 2. Konsolosu Malatya'da

ABD'nin Adana 2. Konsolosu Malatya'da
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Süleyman Bayram, ABD Adana 2. Konsolosu ve Siyasi İşler Müdürü Daniel B. Dolan’ı kabul ederek bir süre görüştü.

Ziyaret sırasında kısa bir konuşma yapan Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Süleyman Bayram, “ABD Adana 2. Konsolosu Malatya’mıza bir ziyaret gerçekleştirdiler. Bu ziyaret kapsamında Belediyemizi de ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aktardık. Ziyaretlerinden dolayı tekrar teşekkür ediyorum” dedi. 

ABD Adana 2. Konsolosu Daniel B. Dolan da ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, “Bu güzel karşılamadan dolayı teşekkür ediyorum. Malatya halkı için yapmış olduğunuz projeler gerçekten çok etkileyici. Malatya’ya ilk kez geliyorum. Malatya çok yeşil ve çok güzel bu görüşmeden sonra anlıyorum ki hükümetinizin buraya çok büyük destekleri ve projeleri var. 7’den 70’e halkına çok güzel hizmetler veren bir il” şeklinde konuştu. 

Konuşmaların ardından Başkan Vekili Bayram, günün anısına ABD Adana 2. Konsolosuna çeşitli hediyeler verdi. 

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Kayısı adam (1 yıl önce)
    Her gelene kayısı vermeyin, midemiz bulandı artık kayısı görmekten çok iticisiniz
    %43
    %57
    Yanıtla
  • Ağzına sağlık kardeş. Birşey vermek zorundalar mı? Bir de poz verip haber yaptırmıyorlar mı. Tam komedi. Neye gelmiş, ziyaretin amacı ne, ne görüşmüşler belli değil. ABD'deki Türk konsoloslar kaç belediyeyi ziyaret etmiş acaba?
    %50
    %50
    Yanıtla
  • 44 Gurbet (1 yıl önce)
    Bu ziyaret IBB yapsaydı kıyemet kopardı ne için neden niye diye feryatlar kopardı AKP li oldumu ses seda yok işte bu nedenle siyasete nefret ediyoruz
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Süleyman Demir (1 yıl önce)
    Bayram değil seyran değil, ABD büyükelçisi tam da Suriye operasyonu öncesi 2.Ordu Komutanlığı' nın bulunduğu şehri niye ziyaret etsin.
    %100
    %0
    Yanıtla