SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aboubakar'ın Menajeri Son Noktayı Koydu

A- A+ PAYLAŞ

Vincent Aboubakar'n menajeri Nir Zahavi, Yeni Malatyaspor ile herhangi bir görüşmelerinin olmadığını ifade etti.

Yeni Malatyaspor,  Beşiktaş’ın da formasını giyen 28 yaşındaki Kamerunlu santrafor Vincent Aboubakar’ı gündemine almıştı.

Güncel piyasa değeri 5 milyon Euro olan golcü oyuncu için Yeni Malatyaspor’un yanı sıra Beşiktaş ve Alanyaspor’un da devrede olduğu belirtilirken, oyuncunun menajerinden bir açıklama geldi.

Oyuncunun temsilcisi Nir Zahavi, 28 yaşındaki Kamerunlu santraforla ilgili Haber Global'e yaptığı açıklamada, "Öncelikle şirketimizin Vincent Aboubakar’ın münhasır yasal temsilcisi olduğunu belirtmek isterim. Malatyaspor kulübüne saygı duymakla beraber, kendileri ile en ufak bir temasımız/görüşmemiz olmadığını, Aboubakar’ın da Türkiye’de büyük takımlar dışında bir takımda forma giymeyeceğini belirtmek isterim.

Birçok takımdan ilgi mevcut. Beşiktaş da bu takımlardan biri. Yeniden bir buluşma olur mu şu an bilemiyorum, ama şartlar oluşursa neden olmasın?

Yalnız Türk medyasında bir şahsın oyuncumuzu karalayıcı ve de kariyerine zarar verici açıklamalarını şaşkınlıkla takip ediyoruz. Kendisi hakkında yasal işlem başlatma hazırlığındayız. Aboubakar’ın sakat olduğunu iddia eden ve de Beşiktaş gibi büyük bir takımın transferlerinde algı yaratarak kendisini yönlendirici olarak konumlama cüreti gösterebilen bu kişiye ve de değerli Türk kamuoyuna belirtmek isteriz ki; Aboubakar’ın hiçbir sakatlığı yoktur. 1 senedir tüm idmanlarda ve de maç kadrolarında yer almıştır. Çok başarılı bir sezon geçiren Porto’nun diğer değerli forvetleri (Marega,Tiquinho, Ze Luis) ile rekabete girmiş ve de her zamanki profesyonel tavrı ile çok çalışarak sırasını beklemiştir” dedi.

Beşiktaş, Lorient, Valenciennes ve Porto takımlarının formalarını giyen Vincent Aboubakar, santrafor olarak çıktığı 219 karşılaşmada 95 gol, 35 asistlik bir performans sergiledi.

Porto formasıyla 125 karşılaşmada 58 gol, 16 asistle oynayan Kamerunlu golcü, Valenciennes formasıyla çıktığı 81 karşılaşmada 15 gol, 9 asistlik bir performans ortaya koydu. Vincent Aboubakar, Beşiktaş formasıyla çıktığı 38 karşılaşmada 19 gol, 4 asistlik bir performans sergilemişti.

Süper Lig’de oynadığı 27 karşılaşmada 12 gol kaydedip, 4’te asist yapan golcü oyuncu, 63 kez Kamerun Milli Takımı’nın formasını giydi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

19 yorum yapılmış

  • Ahmet (4 yıl önce)
    eğlenecek yerleri yok o yüzden büyük takım diyor gitsin bizim kalbimizde büyük yeri var malatyamizin sen git istambula gece kulübü yerlerde oyna kardeş ha buarada gökhan abimide unutma onuda götür bizi istemeyeni bizde istemiyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (4 yıl önce)
    Tetteh genç ve dinamik bir oyuncu. Takımların yeni gözdesi. Bırakın bu yaşlı ve kaşarlanmış aboubakarı
    0
    0
    Yanıtla
  • Has malatyali (4 yıl önce)
    Dedigi gibi cehenneme kadar yolu var...zaten porsumus bisey onun isi coktan bitti portodan sonra.nereye giderse gitsin buyuk takimmis gitsin bakilim biz yildizimizi aldik benjaminn tetttteehhhh?
    0
    0
    Yanıtla
  • Yeni Malatyasporlu (4 yıl önce)
    Benjamin Tetteh de son noktayı koydu imzayı attı...
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan ÖZTAN (4 yıl önce)
    Cehenneme kadar yolu var.Transfer edilse dahi takıma bir faydası dokunmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gakkoş (4 yıl önce)
    Gendi gendinize gelin güvey olmayı bırakın artık adamın haberi yok takımınızı bile tanımıyor daha
    0
    0
    Yanıtla
  • elaziga gelecekmis.haberin varmi
    0
    0
    Yanıtla
  • Ondan daha iyisini aldık, siz kendi derdinize yanın.
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (4 yıl önce)Gakkoş isimli kullanıcı yorumuna
    Gakkoş siz çıkında size gelsin adam :) :) Harbi makara ya 2 lig renkli gruptan,Renkli ve bir o kadar da renksiz komik bir yorum :) :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Battalgazi44 (4 yıl önce)Gakkoş isimli kullanıcı yorumuna
    Malatya'da yaşayıp Malatyaspor'u destekleyen çok Adıyamanlı, Erzurumlu, Elbistanlı, Vanlı, Bingöllü ve Muşlu insanlar tanıdım. Malatya'da yaşayıp Malatyaspor'u destekleyen bir tane Elazığlı görmedim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Zavallı gakkoş,tetteh 23 yaşında ve piyasa toplam değeri 19.5 milyon euro.Aboubakar piyasa değeri 5.5 milyon euro ve 28 yaşında.(Transmarket)Malatyaspor en pahalısını ve en genç oyuncuyu aldı.Aboubakarın menejeri bunu duyunca çılgına döndü.Size sadece gülüyor ama daha çok acıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Adam Yeni Malatyasporu istemiyor küçük takımlarda oynamam demiş yalanmı kardeşim....
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (4 yıl önce)
    Sevgili aboubakar bence seni hiç bir kulüp almamalı ! Yada başka deyimle seni alan kulüp başına iş alır. çünkü sakatsın hemde müzmin sakatsın.Yaşadığın sakatlıklar neticesinde müzminleşmiş bir sakatlığın var ve eski günlerinin çok ama çok geridesin.Yani iyi ki menajerin YENİ MALATYASPOR iddialarını yalanladı.iyi de yaptı teşekkür ederiz.YENİ MALATYASPOR'a sorun değil,Fayda getirecek adam lazım NOKTA!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim 44 (4 yıl önce)
    Abobakarı alamiyorsa haci bekiri alsın
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (4 yıl önce)
    Her gün Malatyasporun transfer kadrosunda yer alıyor gibi Yalan haber yapanların foyası yine ortaya çıktı.
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa44 (4 yıl önce)
    Bunlar boş işler, taşıma suyla değirmen dönmez. bir sezonluk geçici yıldız alacağına 1. 2. ve 3. ligden genç ve yetenekli futbolcularla 3-4 yıllık sözleşme yap, altınordu, g.birliği gibi alt yapını güçlendir. Unutulmamalıdır ki bugün 20 milyon bonservis istenen Vedat Muriç, 3 sene önce Giresunspor'un oyuncusuydu. İş böyle genç yetenekleri bulup yıldızlaştıktan sonra satıp para kazanmakta
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (4 yıl önce)
    Nasıl ya ? Başkan açıklama yapmış tette yada bu adam gelcek diye . Görüşme yapmadan nasıl bu kadar kesin konuşabiliyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Dayı (4 yıl önce)
    Bu tür açıklamalarını kendileri yapıyor.Nevzat bey haklı.Birde açıklamaların üst perdeden yapıyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nevzat (4 yıl önce)
    ... gitsin. Büyük takımmış.. yesinler büyük takımlarını. Az yaşlansın kapımızda biter bu ükelalar.
    0
    0
    Yanıtla