SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Acemiydik, Futbolu Bilmiyorduk, Yönlendirenlere Uyduk!"

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden Yeni Malatyaspor'un Asbaşkanı ve Mali İşler Sorumlusu Faruk Günbay, bugüne kadar toplamda 36 milyon 178 bin 475 liralık ödeme yaptıklarını ama eski borçlardan dolayı transfer tahtalarının hala kapalı olduğunu söyledi.

Faruk Günbay, bir otelde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, kulübün, borçları nedeniyle mali sıkıntı yaşadığını dile getirdi.

Futbolcu ödemeleri, maç giderleri ve kulüp giderleri gibi çeşitli kalemlerde ödemeler yaptıklarını belirten Günbay, "Bizim deplasmana harcadığımız para 4 milyon 159 bin 496 lira. Futbolcu giderlerimiz 24 milyon 349 bin 323 lira, bunun içinde eski borçlar, peşinatlar ile bir iki maaş ödendi. Futbolcuların eski borcundan dolayı transfer tahtamız kapalı, kimseyi getiremiyorduk. Acemiydik, basında da söylüyorduk, biz futbolu bilmiyorduk. Buraya geldik, yönlendiren arkadaşlarımıza uymak zorunda kaldık. Bizim maliyetlerimiz ağır, tahtamız kapalı olduğu için bağımlı kaldık." diye konuştu.

Günbay, 4 milyon 826 bin 485 lira da kulüp giderleri bulunduğunu, teknik ekibe de şu ana kadar 2 milyon 843 bin 180 lira ödeme yaptıklarını aktararak,"Bugüne kadar toplamda 36 milyon 178 bin 475 lira. Mustafa Eskihallac'ı sattık, ondan gelen 14 milyon bir para var. Onu düştükten sonra 22 milyon 178 bin 485 lira bizim masraf ettiğimiz para var. Bunun 1 milyon 80 bin lirası valilikten hesabımıza gelen para." ifadelerini kullandı.

Reklam gelirlerini de düştükten sonra kulüp yönetimi olarak 20 milyon 535 bin lira ödeme yaptıklarını kaydeden Günbay, reklam sponsorluklarında hedeflenen geliri elde edemediklerini sözlerine ekledi.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Hacosman (1 yıl önce)
    Sayın yönetim,Öğrenmek istiyoruz.Kimmiş bu sizleri yanlış yönlendirenler?Eğer eski yönetime danışmızsanız,özrünüz kabahatinizden büyük!Lütfen sizleri yönlendirenleri açıklayınız!Belki sizden sonra geleceklerde böyle bir problemle karşı karşıya kalmazlar.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Emin (1 yıl önce)
    Sizde akıl olsaydı. Cihat hocayı göndermezdiniz. O gün belli idi futboldan anlamadığınız.
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Halen yok şu gelseydi,şu gitseydi diyorsun.Para yok para.Bu klübün Kimseye para verecek durumu yok.Yeniden takıma hediye edilen otobüse bile haciz gelmiş.3 sene oldu daha anlamadınızmı?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mustafa (1 yıl önce)
    Nasreddin hoca fıkrası gibi olmuş..!
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Alp (1 yıl önce)
    Bu kulübün önceki yönetimi zaten çok sıkıntılı, bu kadar yuklu borcun altına, bilmediğiniz işe niye giriyorsunuz o zaman. Allah ailenize sabır versin.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Hakkı (1 yıl önce)
    sorsan herkes Malatyaspor sevdalısı. İş yardıma gelince 1tl bile çok görüldü hatırlayın. Dönemim Belediye Başkanı su faturalarına 1 tl Malatyaspora yardım ekleyelim dedi. isyan çıktı herkes itiraz etti. edilmese ne olur 1tl nedir ama damlaya damlaya göl olur her abone olunca her ay en az 1 milyon tl gelir gelecek. İcraat lazım Malatya halkı olarak da, iş adamı olarak da , valilik ve belediye olarakda. yoksa hiçbişey düzelmez çünkü küstürdü eski Yeni Malatyaspor Başkanı herkesi...
    %75
    %25
    Yanıtla
  • 2 yıldır pasom olmasına rağmen maçlara hiç gitmiyorum..A.gevrek o zamanlar bu klübün borçları ve alacakları ile ilgili çelişkili açıklamaları ve başkanlıktan bir türlü ayrılmayışı bu klübe olan güvenimi sarstı.Malatya da .Bu klübe duyulan güven artık sıfır.Mualesef şimdiki yönetimi de anlamış değilim?Bu kadar batığa rağmen başkanlığa aday olup,şikayet etmek nedir?Şahsen Trilyonlarım olsa bir kuruş vermem.Ancak bir şartla o da eski yönetim de dahil esaslı bir şekilde o paraların nereye harcandığı soruşturulacak,Gelir ve gider kuruşuna kadar bağımsız yetkililere ibra edilecek ve herkes eteğindekini dökecek ,İşte o zaman akla kara belli olacak. Vicdanlar rahatlarsa bu şehirde tüm malatyaspor taraftarlarıda benim gibi, kanaatime göre normale döner.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Bilirkisi (1 yıl önce)
    Kardesim belediyeye yaptiginiz harcamayi belgelendirin o zaman. 10 milyon daha koyun belediye ve valilik de 60 milyon koysun bu is tatliya baglansin. sutten agzimiz yandi yogurdu ufleyerek yiyoruz artik.
    %27
    %73
    Yanıtla
  • Mehmet can (1 yıl önce)
    O zaman istifa edin takım kayyum a kalsın bu takımın içini boşaltanlar cezasını çeksin adil in maaşlı memurları
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Ramo (1 yıl önce)
    Futbolu bilmiyorduk nasıl ya, çok komik kendinizi aklamak için buna mı sığınıyorsunuz. İnsan bilmediği işe nasıl girer. Güzel güzel giyip range roverlere binip Malatyaspor titri ile hava atmaya benzemez bu iş. Bırakın gidin o zaman neye bekliyorsunuz.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Mehmet can (1 yıl önce)Ramo isimli kullanıcı yorumuna
    Bir yere gidemezler çünkü hepsi eski başkanın maaşlı elemanları halen birseyler koparma derdindeler
    %67
    %33
    Yanıtla