SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Açık Oto Parkta Silahlı Saldırı

0
Güncellendi - 2019-04-05 03:42:51
Açık Oto Parkta Silahlı Saldırı
A- A+ PAYLAŞ

SALDIRGANDAN KAPTIKLARI SİLAHLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NE SIĞINDILAR.. Malatya'da gece iki grup arasında çıkan kavgada, silahlar kullanılırken, silahlı saldırıya uğrayan gruptakiler Büyükşehir Belediye binasına sığındılar. Olayla ilgili olarak silah kullandıkları öne sürülen 2 şahıs yakalandı.

Olay, saat 23.00 sıralarında MalatyaPark AVM'nin arkasındaki açık oto parkta meydana geldi. Bir otoda konuşmakta olan 1'i kadın 3 kişinin yanına gelen 2 şahısla husumet yüzünden kavga çıktı. Kavga sırasında 2 şahsın pompalı tüfek ve tabancayla ateş açtıkları bildirildi. 3 kişilik gruptakiler, karşı koydukları silahlı şahıslardan birinin elindeki tabancayı aldıktan sonra kaçarak Büyükşehir Belediye binasındaki görevlilere sığındılar. Silahlı şahıslar ise bir taksiyle olay yerinden kaçtılar. Polise, 'silahla yaralama' olarak ihbar edilen olay üzerine çok sayıda polis ekibi bölgeye geldi. Olay yerinde boş kovan bulunurken, Büyükşehir Belediyesi'ne sığınan gruptakiler kendilerine saldırıda bulunulduğunu, ancak yaralanan olmadığını belirterek şikayetçi oldular. Bu şahısların, Büyükşehir Belediye binasına girerek yere attıkları tabancaya da polis el koydu.

Olay yerinden taksiyle kaçan 2 şahıs ise, olaydan 20 dakika sonra, Orduzu Yolu Yeşilçam Caddesi üzerinde taksiyi farkeden polis ekibi tarafından yakalandı. Araçta yapılan aramada 1 adet pompalı tüfek bulunurken, 2 şahıs gözaltına alındı.

Bu arada, Salı akşam 22.15 sıralarında da Kanalboyu'ndaki bir kafede silahlı kavga olduğu ihbarı üzerine belirtilen yere giden polis ekipleri, ihbarın asılsız olduğunu saptadılar.

Öte yandan, Çarşamba sabaha karşı 05.15 sıralarında İzzetiye Mahallesi İkbal Sokaktaki bir işyerine pompalı tüfekle ateş açıldı. İşyeri isabet alırken, saldırgan ya da saldırganlar kaçtı.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Acar (5 yıl önce)
    Allah ıslah etsin
    0
    0
    Yanıtla
  • bekçi Murtaza (5 yıl önce)
    Ne bekçi var nede polis nede güvenlik Allah Gürkan a yardım etsin
    0
    0
    Yanıtla
  • malatya sever (5 yıl önce)
    huzur kenti malatya diyen hakan kahtalı vekilimiz umarım böyle haberleri görüyordur
    0
    0
    Yanıtla
  • ''Huzur kenti malatya'' yorumunu bir kez yazmasanız şaşacam.Ne zaman olay olsa benzer yorumlar.Keske hiç olay olmasa ama malatya 200binlik bir şehir degil artık.
    0
    0
    Yanıtla