SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gürkan Katılmadı, Er Görevi Genel Sekreterden Devraldı!

Gürkan Katılmadı, Er Görevi Genel Sekreterden Devraldı!
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, mazbatasını aldı ve yaptığı ilk açıklamada ‘tebrik protokolüyle’ boğuşmak yerine işe koyulacaklarını kaydetti. Bu arada, Büyükşehir Belediyesi'ndeki görev devir teslim törenine, eski başkan Selahattin Gürkan katılmazken, Sami Er görevi ve başkanlık mührünü Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Latif Okyay'dan devraldı.

MAZBATASINI ALDI

Mazbata töreninde konuşan Başkan Sami Er, Malatya'da Cumhur İtifakı’nın adayı olduğunu hatırlatarak "Artık tüm Malatya’nın başkanıyım’ dedi. 31 Mart yerel seçimlerinde Malatyalıların verdiği güveni boşa çıkarmayacağını söyleyen Er, şöyle devam etti:

“Malatyalının hiçbir şüphesi olmasın. Emanete sahip çıkacağız. Kul hakkına sahip çıkacağız. Adalet ölçüsünü hiçbir zaman elimizden bırakmayacağız. Herkese eşit mesafede adaletli bir yönetim tarzı uygulayacağız. Şunu, bunu yapacağım demekten ziyade Malatya halkı uygulamalarımızı görecek. Bizim seremonilerle, protokollerle kaybedecek vaktimiz yok.”

Malatya’nın biriken çok sorunu olduğunu söyleyen Er, “Malatya halkımızın bu sorunlara dair hiçbir endişesi olmasın. Hepsinin altından kalkacağız. Hemen bugünden itibaren işimize başlıyoruz.” dedi.

Malatya’nın kaybedecek zamanı olmadığını söyleyen Er, Perşembe Malatya Büyükşehir Belediyesi Fuaye Salonu’nda 15:00’dan itibaren toplu olarak tebrikleri kabul edeceğini söyledi. Başkan Er, tek tek tebriklere ayıracak zamanı olmadığını vurguladı.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDE GÜRKAN'SIZ GÖREV TESLİM TÖRENİ

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Sami Er, şehrin anahtarını Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Latif Okyay’dan teslim aldı. 31 Mart seçimleri öncesi Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine tekrar talip olan ve aday gösterilmeyi bekleyen, ancak partisinin Sami Er'i aday göstermesi ve Er'in seçilmesi üzerine görevi son bulan Selahattin Gürkan, devir teslim törenine katılmadı.

Devir teslim için Büyükşehir Belediyesi önünde bir tören düzenlendi. Törene AKP Malatya Milletvekili Abdurahman Babacan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, AKP İl Başkanı Namık Gören, belediye meclis üyeleri, Büyükşehir Belediyesi çalışanları ile kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Büyükşehir Belediyesi önünde vatandaşlara seslenen Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, vatandaşların göstermiş olduğu teveccühten dolayı teşekkür etti. Başkan Er, “Çok kıymetli vekillerim, belediye başkanlarım, personellerim ve kıymetli Malatyalılar, sizleri sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum.  Allah’ın selamı üzerinize olsun. Böyle bir günde beni karşılama nezaketinizde bulundunuz. Allah’a hamd olsun çok güzel bir seçim dönemi geçirdik. Ben AK Parti ve Cumhur ittifakı adayıyım ama bir belediye başkanı olarak tüm Malatya’nın belediye başkanıyım. Hemşehrilerimden bize oy versin vermesin, biz tüm Malatya’nın belediye başkanı olacağız. Şunu Malatya halkı hiçbir zaman unutmasın, oylarıyla emanet ettikleri şehrimize sahip çıkacağız. Emanete ihanet edilmesine asla müsaade etmeyeceğim. Malatya’ya şu sözü verdik, ‘çok çalışacağız, işimiz gücümüz Malatya, bana ve ekibime durmak yok yorulmak yasak’ dedik. İnşallah gerek şahsım gerekse de belediyedeki mesai arkadaşlarım, inşallah verdiğimiz sözleri hakkıyla yerine getireceğiz. 

Kıymetli kardeşlerim bir emanet bize teslim edildi. Biz de bu emanete sahip çıkacağız. Emanete ihanete asla müsaade etmeyeceğiz. Allah’ın izniyle bunun lafta olmadığını da herkes görecektir. Emanete sahip çıktığımızı, nasıl bir çalışma performansı sergilediğimizi, herkes görecektir. 

Değerli kardeşlerim bizim seremoni ile devir teslim ile kaybedecek vaktimiz yoktur.  İnşallah yarın (4 Nisan Perşembe Günü) saat 15.00’de belediye içindeki giriş katında tebrikleri kabul edeceğiz. Müsait olan Malatyalı hemşehrilerimi saat 15.00’den itibaren bekliyoruz. Çünkü bizim yapacak çok işimiz var. O nedenle günlerce, haftalarca ve aylarca bunu sürdüremeyiz. 

Büyükşehir Belediyesi önünde beni karşılayan herkese canı gönülden teşekkür ediyorum. Bizimle hemhal oldunuz, Allah’a emanet olun. Yarın müsait olan Malatyalı hemşehrilerimizi bekliyoruz” şeklinde konuştu.  

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’in konuşmasının ardından AKP Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan da Malatyalılara desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Milletvekili Babacan, “Kıymetli Malatyalılar Allah razı olsun teveccüh gösterdiniz. Malatya en zor zamanlarını yaşıyor, tıbbi terimle Malatya yoğun bakımda. En kısa zamanda Malatya’mızı ayağa kaldırmak için gecemizi gündüzümüze katacağız. Biz biliyoruz ki bu şehrin hem fiziken toparlanmaya, hem sosyolojik olarak hem de psikolojik olarak toparlanmaya ihtiyacı var. Önümüzdeki dönemde Büyükşehir Belediye Başkanımızın koordinasyonunda merkez ilçe belediyelerimiz ve diğer ilçe başkanlarımız ile birlikte ve işin Ankara ayağını da bizler sonuna kadar takip edeceğiz. Deprem bölgesinde Malatya sizlerin teveccühü ile birinci sırada ve Türkiye genelinde beşinci sırada. Bu sonucu tabi ki başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere bakanlarımıza da sunacağız. Malatya en zor zamanında AK Parti’mize ve Sayın Cumhurbaşkanımıza sahip çıktıysa bundan sonra önümüzdeki 5 yıl boyunca biz Ankara’nın bütün kaynaklarını da, Ankara’daki bütün gücümüzü de Malatya’ya bir pozitif ayrımcılık olarak sonuna kadar diğer vekil arkadaşlarımızla peşinatımızı da alacağız inşallah. Biz Malatyalılar olarak en zor zamanında, şehir bu kadar yıkılmışken Reise sahip çıktık, başkanlarınıza sahip çıktınız Allah hepinizden razı olsun. Şimdi de bunun karşılığını Ankara verecek. Seçimde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası önünde düzenlenen törenin ardından Büyükşehir Belediye Başkanlığı makamına geçen Başkan Sami Er, başkanlık mührünü ve şehrin anahtarını Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Latif Okyay’dan teslim aldı.    

İL BAŞKANI İLE OLAN GERGİNLİK NEDENİYLE Mİ?

Bu arada, Büyükşehir'deki devir teslim törenine Selahattin Gürkan'ın katılmama nedeninin, aday belirleme döneminde çok ciddi bir gerginlik yaşadığı AKP İl Başkanı Namık Gören'in törene gelmesi olduğu öne sürüldü.

Gürkan'ın, il başkanı Gören'le karşılaşmak istememesi, Salı gecesi yapılan  istişareler sırasında il başkanının törene katılma ısrarı üzerine devir teslim töreninde hazır bulunmadığı öğrenildi.

malatyahaber.com- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

101 yorum yapılmış

  • Mehmet (3 hafta önce)
    SELEHATTİN GÜRKANA NEZAKETSİZLİK. Devir Teslim İçin Sayın Sami Er ve İl yönetimi Malatyamıza sayısız hizmetler getiren,çalmayan,Rant için Tarım Arazilerini imara açmayan,yüksek kat imarı vermeyen Sayın Gürkan’a haber ve hiç bir bilgi verilmeden yangından mal kaçırırcasına devir teslim yapılmıştır.Malatyada 120 bin oy kayıbıyla Cumhurbaşkanının hatırına seçim kazanılmıştır.Buna rağmen başarı gibi havalara girmelerini anlamak mümkün değil.Sami Er ve Vekillerimiz bağımsız aday olsa hepsine toplam 5 bin oy çıkmaz.İnşallah Malatyamıza hizmet getirirler.
    %32
    %68
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 hafta önce)Mehmet isimli kullanıcı yorumuna
    Devlet işlerinde devamlılık esastır küslük olmaz. Bence Selahattin Bey sudan bahanelerle devir teslim törenine katılmamazlık etmemeliydi. Yeni B.Belediye Başkanımızın Malatya gibi toz toprak altındaki bir şehirde haftalarca zaman tüketerek tebrik ziyaretleriyle vakit harcamaması hakkındaki isabetli kararını sonuna kadar destekliyorum. Tebriklerden sonra ziyaretçilerin ayrılırken malum talepleri ile de zaman kaybedilecek ve insanlar konteynır evlerde TOKİ evlerinin tamamlanmasını bekleyeceklerdi. Kendilerini tebrik eder başarılarının devamını dilerim.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Furkan (3 hafta önce)
    Açıkca söylemek gerekirse devir teslime olmamasının izahı yok. Sonuçta devir teslime il başkanı yüzünden katılmamak gibi bir açıklamayı genel merkeze yapamazsın. Selahattin Gürkanın olası değişikliklerde ak partide yer alma niyeti varsa dahi artık boşuna beklemesin bu hareketi ile onu da kaçırdı. Siyaseti gerçekten de bilmiyormuş onu net anladık. Bu sebeple ne kendisi ne taraftarları boşuna beklentiye girmesin. Bu adam kendi kendini bitirdi rakibe gerçekten ihtiyacı yok. Kendini bitirmekte gerçekten de çok cevval.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Ahmet (3 hafta önce)
    Selahattin bey keşke programa iştirak etseymiş.
    %39
    %61
    Yanıtla
  • Hüseyin (4 hafta önce)
    Soruyorum sizlere genç bir insanmi daha hızlı koşar yaşlanmış bir insanmi hızlı koşar. Ak parti Cumhurbaşkanımız kendi ağzından demedimi mental yorgunluk var diye ak.parti mental yorgunlukla Malatyayi duzeltecegini sanmıyorum. Bence hizmete aç kendini göstermek isteyen bir parti secilebilirdi bizim artik hızlı koşan bir partiye htiyacımız var yaşlı yorulmuş kosamayan bir partiye ihtiyacımız yok çünkü malatya hali hal degil bir an önce ayağa kalkmasi lazim eskisi gibi tekrar doğunun parisi diye anilsin. Biz hala çıkıp mental yorgunluğu olan partiye oy verdik . Bunu bilen şehirler vermedi çünkü hizmete aç muhalefet partilerine oy verdiler yeni projeler üretmeye calisan partilere oy verdiler biz hala at gözlüklerle geziyoruz. Umarım yanılırım şehir bir an önce vardiya sistemi ile belediye gece gündüz demeden çalışıp sehri ayağa kaldirmalidir yoksa şuan malatyada yaşayanlarda belli bir süre sonra şehirde bir çalışma görmezse göç edip sehri terkedeceklerdir. Giden gitti bari suan yaşayanları umutlandırip sehri terk etmemelirini saglarlar.
    %54
    %46
    Yanıtla
  • Reisiniz yaşlandı. Erbakan 65 yaşında secildiginde yaş 70 iş bitmiş mi demişti ?
    %15
    %85
    Yanıtla
  • DEĞİŞİM SIRASI İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİNDE (4 hafta önce)
    Sıra İnönü Üniversitesinde Başta Genel Sekreter olmak üzere İnönü Üniversitesindeki liyakatsiz Şube Müdürleri, Daire Başkanları kadroları onlardan sökülüp çok sevdikleri maaşları düşünceye kadar görev yerlerinin değişmesi lazım. Değişim Şart. Rektör gidiyor şükür Üniversitede yıllar boşa heba oldu. İzmirden selamlar
    %87
    %13
    Yanıtla
  • MASKİ BÖYLE OLMAZ Kİ (4 hafta önce)
    Özellikle maskide sabıkalı ve sabıkalı insanların referanslarıyla işe girenler dahil , kalifiyesiz ne kadar personel varsa gözden geçirilmesi gerek . Devlet kurum ve şirketleri üniversite mezunu çalışanlarla ilerlemeli .Aksi halde malatyamızın yol kat etmesi uzun zaman alır .
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 hafta önce)
    Salo başkan gider ayak yaptığın iyi bir şey değil gelip olgunca devir teslim yapman yakışır sana
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Empati yap... Sana yapılsa aynısı partinin önünden geçmezsin.
    %41
    %59
    Yanıtla
  • Selahattin (4 hafta önce)
    Sami başkanım son ayda yapılan atamaları bence iptal etmelisin giderayak yapılan işlerdir
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Zurna44 (4 hafta önce)
    Yeter artık yerinde dönüşüm için imar iznini ve hibe ve krediyi verin, millet il dışında perişan vaziyette bekliyor. Oylar düştü daha neyi bekliyorsunuz
    %74
    %26
    Yanıtla
  • memet (4 hafta önce)
    görüceksiniz malatya malatya olcak gelişcek başkanımla
    %37
    %63
    Yanıtla
  • Rüyandamı gördün?
    %46
    %54
    Yanıtla
  • Ahmet (4 hafta önce)
    İlk icraat olumlu.
    %46
    %54
    Yanıtla
  • Haci (4 hafta önce)
    Sayın başkan verimsiz,çalışmayan,dost akraba ilişkisi ile belediyelere doldurulan ,belediyeleri kirleren,Türkiye ye rezil eden,liyakatsizleri en kısa zamanda hızlı bir biçimde belirlemeniz gerekiyor.Bu bir sonraki gerek yerel seçimlerde gerekse genel seçimlerde çok belirleyici olacaktır.Yeni göreviniz hayırlı olsun.
    %65
    %35
    Yanıtla
  • Cumali (4 hafta önce)Haci isimli kullanıcı yorumuna
    Seni mi atasın
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Cumhurbaşkani ne dedi?Halka yukarıdan bakan ,kibirli,çalışmayan bir kesim var dedimi demedimi.?Bu ülkede bedavacılık,liyakatsızlık,dost akraba ilişkisi kesilmediği sürece hiçbir şey düzelmez.Bunu sende biliyorsun ama belliki işine gelmiyor.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Sami başkan boş işlere zaman ayırmaz direk çalışmaya başladı dedikodu ile uğraşmıyor
    %70
    %30
    Yanıtla
  • mehmet (4 hafta önce)
    Sayın Sami ER önceki dönem başkanın akraba, eş dost yakınlarını özel kalemden hülle ile memur yaptıkları ile torpille liyakate bakılmadan alınan personelleri acil olarak içeriden elimine etmelidir. Bunların yerine liyakatli, kendisini geliştirmiş insanlar ile yola devam etmelidir. Aksi taktirde sonuç hüsran olur. Ayrıca eski dönemde yapılan bu tür işlemler kul hakkında girmektedir. Bir çok liyakatli, kendini geliştirmiş insanlar ve işe ihtiyacı olanların olduğu yerde torpille çalışmadan maaş almanın vebali çok ağırdır. Umarım Sami başkanımız bunları göz önünde bulundurur.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Hacı AYVAZ (4 hafta önce)
    NASA çağırmış acil. oraya gitti.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • ozkan (4 hafta önce)
    selo başkan kendisine yakışanı yapmış, boşuna nefret etmiyorduk kendisinden
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Latif (4 hafta önce)
    Lafa söze geldimi hepsi vatanı milleti için çalışıyor iş çıkara menfaate gelince ne parti ne dava hiç bir şey kalmıyor,gerçi bu şehire hizmete gerek yok parti cansız manken koysa Malatya'da yine kaybetmez
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Evet (4 hafta önce)
    Evettt çok güzel bir düşünce hediye yerine bağış yapılması başkanım söylemle eylemler malesef birbirini tutmuyor madem bu çiçek hediye işine karsiydiniz seçime bir gün kala binlerce karanfil neden dagittiniz hepsi soldu gitti bunun yerine bağış veya hayır yapabilirdiniz
    %60
    %40
    Yanıtla
  • malatyalı (4 hafta önce)
    erdoğan 2019 seçimlerinde malatya da %70 bu seçimlerde 2024 yılında ise %48 oy aldı.ne gürkan ne de sami er bu oyları alamaz.bağımsız adayları gördük %1 alamadılar.kimse ben varım burdayım diye ego yapmasın.alayı sıfır.erdoğan bunları bir vali kaymakan atar gibi atadı işin özü budur.koltuğu dolduracak mı zaman gösterecek.selahattin gürkan dolduramadı.cenazeleri usulüne uygun defin ettik sözleri ile anılacak çapı bu kadardı.çok sevdiği malatya dan geçmiş başkanlar gibi ayrılıp üç büyük şehirden birine yerleşir artık.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • cebrail (4 hafta önce)
    eceğiz,,,,acağız...hem lafların kelimelerin sonunda bu var....E başlayın artık daaa...yeter..rezerv alanlara girin,karot marot alınacak sıkıntı çıkarıyorlar hikayesini geçin.vurun geçin.Kaybedecek zamanımız yok.1 buçuk yıla yakklaştı,ev sahibi kirayı artırdı.Kira yardımı devam edecekmi etmeycekti haber yok.Milleti ev sahipleri dışarı daha atacak daha...orta hasarlılar hakkında karar verilsinki bir an önce yıkın lütfen...
    %75
    %25
    Yanıtla
  • selim (4 hafta önce)
    Herkes kendine yakışanı yapar senden de başka bir şey beklenmezdi selahattin gürkan
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Tufan (4 hafta önce)
    Malatya'ya bunlar müstahak. 25 yıldır Malatya'nın kimliği değişti. İnsan profili değişti. Kent kimliği degişti. Şehir değil Malatya kimse kusura bakmasın. Akp kalesi Kayseri Konya'ya bakın Malatya'ya bakın. Aşırı vasıfsız akp kadroları elinde git gide ulkenin en büyük köyü olacak.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Atıf Hoca (3 hafta önce)Tufan isimli kullanıcı yorumuna
    Umarım öngörün gerçekleşmez, ama geçmişten bugüne iktidar siyasetçilerinin Malatya ya ne yaptıkları ortada, ama takılma ağırlıklı herkes memnun olan biten herşeyden, şikayet etmelerine bakma o sandığa kadar bir nevi onlar bu dünyadan vazgeçenler...
    0
    0
    Yanıtla
  • Bilirkişi (4 hafta önce)
    Sami başkan değişime o anahtarı aldığın sekreterden başla, malatyada vatandaş yaralı birde iş bilmez belediyeciyim diye geçinen torpillilerle uğraştırma bizi vatandaş en iyi en hızlı şekilde hizmet istiyor...
    %85
    %15
    Yanıtla
  • UltraŞakşakçı (4 hafta önce)
    Ne kadar acınası bir durum… Selahattin başkanı cıvatamı sandınız? Böyle ufak tefek insanların yanında Selahattin başkanın ne işi var? Resim bile çektirmez.
    %42
    %58
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 hafta önce)
    Adıyaman için tutdere, elazığ içinde gürsel erol neyse malatya için de veli ağbaba oydu. Ben hayatımda malatya kadar hayın hasüt bir şehir görmedim. Gerçekten inanılır gibi değil. En muhafazakar şehirler milliyetçi şehirler parti gözetmeksizin oy verirken bizim malatya ilin kaderini değiştrcrk insanı seçmedi. 80 il tepki verdi de 1 il vermedi yazıklar olsun.
    %54
    %46
    Yanıtla
  • Geç bunları kardeşim Malatyalılar akıllı insanlardır bizim sevgi ile işimiz yok icraat yapacak kadrolar lazım yakın zamanda gör bakalım Adıyaman mı Malatya mı icraat yapacak yakında CHP belediyelerin kokusu çıkar bekle de gör
    %44
    %56
    Yanıtla
  • O Akıllı insanlar 22 senedir neden şehre hizmet etmeyen verdiği vaatleri yerine getirmeyen depremde şehri sahipsiz bırakan partiyi bir dönem daha seçti. Kusura bakmayın da o akıllı dediğiniz kesim icraate hizmete oy vermiyor erdoğana olan bağımılıklarından veriyor. Bu kafayla devam ederse de daha çok bekler hizmeti
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Pırıl pırıl bir çoğu genç belediye başkanları seçildi. Hepsi kültürlü liyakatli. Aglayabilirsin. Haaa Sancaktepe Akp kaybetti iftar çadırını kapattı , manisayi kaybetti gelip 60 milyonluk ihale imzalamaya çalışıyorlar, Eyüp Sultan ilçesinde malzemeleri bosaltiyorlar, Gazze çadırını kaldırıyorlar. Üsküdar'da 2 Nisan'da AKP'li seçimi kaybetmiş milyonluk alımlar peşinde .Siyasal İslam dediğimiz ticari odaklı dindar görünen kişiler bu ülkeyi dibe çekiyor.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • 44 malatya 44 (4 hafta önce)Carbon isimli kullanıcı yorumuna
    Geçmiş icraatlardan biraz bahsetsene :).
    %89
    %11
    Yanıtla
  • carbon malatya belediyesinin kokularını yeşilyurt kokularını duymadın mı hiç.ya kadın dedi dagdaki adam ile benim oyum birmi dedi doğru söyledi senin gibiler çoğunlukta malatya da demekki.malatya da yuzde 40 akıllı kalmış öbürleri hep gitmiş
    %92
    %8
    Yanıtla
  • şuan chp nin eli daha güçlü.belediye meclislerinde çoğunluğu aldılar.bak bakalım adıyaman mı yoksa malatyamı hızlı ilerleyecek.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Yahu kardeşim neyi geçiyosun bu seçim de partinin önemli olmadığını bir türkiye gösterdi. Burda halen parti siyaseti yapıyorsunuz. Adamın malatyayla işi olmamış bilmiyor etmiyor değişen hiç bir şey olmadı 22 senedir aynı profil. Malatyadan dışarı çıkmadığınız için mi bilmiyorsunuz anlamıyorm ama Allah için bir bakın ya. 20 yıldır yüzde 70 oy alıpta bu kadar geri kalmış ikinci bir şehir yok memlekette. Gidin antebe bakın kayseriye bakın ya da dibinizdeki elazığa bakın ya. Senin çevreyolun yok çevre yolu. Bundan sonra şansa artık inşallah iyi çalışır da bari bu sahipsiz şehir kısa sürede ayağa kalkar.
    %82
    %18
    Yanıtla
  • mustafa44 (4 hafta önce)Yazık isimli kullanıcı yorumuna
    Yorum yaparken biraz araştırın inceleyin ondan sonra yorum yapın ezbere bilgilerle değil. Malatyayla hiç işi olmamış dediğiniz adam büyükşehir olmadan önce Malatya İl özel idaresi genel sekreteriydi. İl özel idaresi genel sekreteri demek şehri köyler mezralar dahil kılcal damarlarına kadar bilmek demek. Her tarafınızdan cehalet akıyor...
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Chp deyince öve öve bitiremediğiniz icraatlar geldi aklıma. Adama sorarlar o icraatlar nedir? Daha Malatyada yıkılmayan binlerce bina var!Tüm Türkiyede rezil olduğumuz haber türk spikeri M.akif ersoyun söylemleri var.Cnn Türkden denMalatyalıların sosyal medyada baskısı ile gelen funda öztürkün bize Malatya böyle aksettirilmedi,böyle bilmiyorduk demeci var. Hangi icraatdan bahsediyorsun? Hızlı tren! icraatındanmı?Bu proje gündeme geldiğinde Erzincancanın esamesi okunmuyordu.Erzincanlılar projeyi kaptılar.Malatya buhar oldu!Hava alanı mı ne oldu? Uçakların inmedigi yerlere hava alanı yapıldıda Malatya bir türlü olmadı.Çevre yolu mu desem hangi icraatları anlatayım.Dünyada herhalde S şeklindeki tek alt geçit de Malatyada yapıldı!Belediyemi dedin? kanal boyunda çok güzel icraatlar yapıldi.Her sene kanal boyunda kanalın yolları ,demirleri kırılıp kırılıp yapıldı.Sadece Dışıyla değil icide berbat bir halde terk edildi!.Garip işler durmadan devam etti .Belediye önüne malatyamızın sembolleri yunus balığı,horoz heykelleri dikildi sonra tekrar kaldırıldı,Kanal boyuna bir başka tuhaf obje Yel değirmeni bile yapıldı,Halk şikayet edince (Halkdan uzak oldukları için)Yapan kişide ben beğendim yaptım.Beğenmiyenler ileride kaldırabilir dediğini de unutmadık.Çok şikayet alınca taşımak zorunda kaldılar.Türkiyenin en uzun caddelerinden birine sahip Malatyamıza anlamsız ve çok tuhaf demirden ışıklı taklar diktiler.Sanki rio karnavalı gibi bir karnaval yapılacak zannettik.Meğerse onunda bir anlamı yokmuş .O da bir süre sonra çürüyüp gitti.Haklısın Bu icraatları kimse yapamaz carbon.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Akıllı mı (3 hafta önce)Carbon isimli kullanıcı yorumuna
    Malatya mı akıllı. Özellikle son 15 yıldır şehirin esas akıl kişileri,değerli siyaset üretebilecekleri çeşitli hile ve desiselerle kaçırttılar. Meydan riyakar, ikiyüzlü, halka tepeden bakan ve malına mal parasına para katanlara kaldı. Halkta bunları Çanakkale'yi savunur gibi savundu. İlginçtir hala da savunmaya devam ediyor. Daha da ilginç olan en çok şikayet eden yine bunları destekleyenlerden geliyor. Son 10 yıldır çevremde 1 kişi bile memnun değil ve demediklerini bırakmıyorlardı.(aşırı muhafazakar bir çevrem var üstelik) . Bu ikiyüzlülük değil de nedir? Sakın kimse cümleye ama Gılıcdarolu diye başlamasın. O zekaya artık memleketin tahammülü kalmadı
    0
    0
    Yanıtla
  • Keşke Veli seçilseydi de onunda bir şey olmadığını sende anlayabilseydin.
    %27
    %73
    Yanıtla
  • Carbon (4 hafta önce)Osman isimli kullanıcı yorumuna
    İkinci bir İmamoğlu vakası görmek istemiyoruz kim ne derse desin ben CHP belediyelerin rezil edeceğinden bir gram kuşku duymuyorum yakın zamanda göreceğiz burda laf üretmeye gerek bekleyin de görün
    %17
    %83
    Yanıtla
  • Medyadan duyduğunuzla ikinci bir İmamoğlu vakası istemiyoruz diyorsunuz. Belediye meclisine sunulan her önergeye ret veren sizin encümenleriniz beyefendi. Adam ona rağmen kent lokantası, öğrenciler için ibb yurtları, ilk orta okul çağındaki çocuklara halk sütler, haliç tersanesinin yeniden canlandırılması, yeni metrobüsler. İmamoğlu bu kadar şeyi belediye meclisinde çoğunluk olan akp Mhpye karşı yaptı. Eskişehir Ankarada yapılanları söylemiyorum bile.. Az açıyın da okuyun
    %80
    %20
    Yanıtla
  • İstanbul o yüzden 1.000.000 fark,Ankara 2x fark, Antalya,Adana,Mersin....chp ye oy vermediği iyi bilinen Manisa,Afyon,Denizli,Bursa,Adıyaman...uzayıp gidiyor eyy ey..chp belediyeleri kötü ha...Kötüler ama birinci parti oldular..nasıl oldu bu?..sizlere ..acıyorum.Ama öyle komik yorumlar yapıyorsunuzki gülmemek elde değil.Kendini bu kadar güldürme carbon!
    %86
    %14
    Yanıtla
  • İmamoğlunun vakası neymiş?Senin Malatyada en az 300 liraya yiyeceğin etli yemek,pilav,salara,tatlı Ayran ve suyu Millete istanbulda 40 liraya karın doyurduğu içinmi?Evet bu bir vaka Anlıyacağın vakâ-i Hayriye!
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Ekrem 40 liralık yemeği belediye başkanlık maaşından mı veriyor? 40 liraya yemek vereceğine bu insanlara iş imkanı sağlaması daha akıllıca değil mi. Ama olur mu dağ kadrosu dururken normal yurdum insanını işe alır mı. Düne kadar millete makarnacı diyenler bu gün verilen yemeği bir nimet gibi sunuyor. Halk makarna alınca koyun, 40 liraya yemek yedimi insan mı oluyor böylemi algılayalım.
    %43
    %57
    Yanıtla
  • Herhangi bir teröristin bir belediyede çalışabilmesi için temiz kağıdı (Sicil kağıdı)alması gerekmiyormu?Pekin bu temiz kağıdını nasıl almış?Bir bilgin varmı?Yoksa bu uygulama kalktımı?Ayrıca Belediyelerin bu konuda yardım edemiyeceği hakkında bir yasak varda biz mi bilmiyoruz.?Kısaca beğensenizde beğenmesenizde halkda karşılığı olan bir hizmet var ve ben sadece şuna bakarım.Halka hizmet hakka hizmettir.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Bilgi eksikliğiniz ve ülkeye siyasetine uzak olduğunuz anlaşılıyor. Bir örgüt üyesini getirip işe almıyor. Dağda geberen bir militanın yakınına iş imkanı sağlanıyor. Haliyle suçun bireyselliği adı altında dağda geberen kişinin kardeşi adli sicil sorgusunda temiz çıkıyor. Hizmetin hangi partiden geldiğinin bir önemi yok evet aynen katılıyorum halka hizmet etmeli yerel yönetimler. Sorun şu; Bir belediye ihtiyaç sahibine hizmet etiğinde o kişi koyun, Ekrem hizmet verdiğinde insan. Bu ikilemi eleştiriyorum. Bilmeme anlatabildim mi.
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Benim adıma yorum yapma çakma Osman.Senin adın olsa olsa osman yada Usman olur.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • özmalatyalı (4 hafta önce)Malatyalı isimli kullanıcı yorumuna
    memleketi beğenmiyorsan git zorla mı tutuyorlar . sen istedin diye insan fikirlerini mi değişecek? kaderimizi veli ağbaba değiştiremez inansaydık oy verirdik.
    %29
    %71
    Yanıtla
  • Güzel kardeşim 40 senedir bu memlekette yaşıyorum ömrümü verdim. Siz busunuz işte doğru söyleyince hemen beğenmiyorsan git. Ben kimsenin fikirlerini değiştirmesini istemiyorm olanı görsün diyorum her şey ortada allahtan korkun ya. Ben milliyetçi bi insanım memleketim için canımı seve seve veririm içim acıyor anlıyormusun. Ama rahat ol gerçekten gideceğim artık alın sizin olsun malatya. İstiyorsunuz ki herkes sizin gibi düşünsün yazık ya.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Memleketin bu halini beğenmiyenlerin sayısı arttığına göre demekki problem var.Düzelmiyecekse de çok Alternatif var.(size göre yok!)Millet sizin inandıklarınıza değil 20 yıldır yaşadıklarına bakıyor.Tüm Türkiye sonuçları böyle yorumladı. .Görev yapmamış biri hakkında yorum yapmak ahkam kesmek de daha ayrı bambaşka bir ruh hali ve problem.Şartlar değişirse senin bu söyleminle memleketi terk edecek ilk insan sen olmalısın.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ramazan (4 hafta önce)
    Sami Başkanın gelişi bugün hemen belli oluyor. Yıllardır yıkanmayan helede deprem sonrası toz içinde olan caddeler yıkanmaya başlamış. Rabbim yardımcısı olsun, milletin dertlerini dert edinerek zaten en büyük reklamı yapacak Başkanım. Umarım daha öncekiler gibi bilboardlarda, gereksiz sözde gazetecilerin sayfalarında, gereksiz şakşakçılarla reklam yapmaz Sami Başkanımız. Yani kısacası devletin parasını sözde gazetecilere yedirmez. Tabi diğer ilçe başkanları içinde aynı temennim geçerli.
    %56
    %44
    Yanıtla
  • göstermelik bu bikaç ay böyle devam eder.sonrası kiraz bahçesi.birilerinin elinin altına girmese iyi
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Cevher (4 hafta önce)
    Sami başkan gerçekten çalışanların cv sine bir baksın. Ne cevherler var aralarında özelden gelmiş büyük işlerde çalışan ama kıymetleri bilinmeyen. Bu insanlar yerine Selahattin başkanin yaverleri istisnai kadro aldı, özel kalemden kadro aldı. Çavuş dan binbaşı olur mu, olmaz tabikide
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Kiremit (4 hafta önce)
    Aaa buralar şimdiden şakşakcı ile dolmuş yazık oldu yine Malatya'ya
    %48
    %52
    Yanıtla
  • Tufan (4 hafta önce)
    Hayat böyle işte . Hiçbir mevki kalıcı değildir .Önemli olan geride ne bıraktığındır .
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Bülent (4 hafta önce)
    Selahattin devir teslime bile katılmamışsın YAZIKLAR olsun SANA
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Anka (4 hafta önce)
    Ak Parti'yi Çiçek israfından dolayı canı gönülden tebrik ediyorum. Sami Bey Mevcut Tüm Kadroyu Mutlaka Değiştirmesi hayati önem arz etmekte. Sayın Cumhur başkanının açıklamaları çok önemli. Vatandaşın derdiyle hem hal olan idarecilere ihtiyaç vardır. Belediye çalışmıyor tezine katılmıyorum "Torpilli Kadrolar" a iş yaptırılamıyordu. İlin aynı süreci yaşamaması için Sami başkan 5 yılda işlevsiz hale gelen belediye personelini çalışır hale getirmeli, Çalışmayan, Ahbap çavuş ilişkisi ile tahsis edilen personelin iş akdi fes edilmeli vatandaşın ödemiş olduğu vergiler torpilli kadroya peşkeş çekilmemeli. Bir daire amiri torpilli bir personele iş yaptıramıyor ise eyvah eyvah. Başlanılan yere tekrar dönersiniz. Hizmeti Sami bey değil belediye personeli halka sunacak. Halka tepeden bakan torpilli personellerin derhal asli görevine dönmesi bu şerefli millete hizmet için aldığı maaşı helal kılması gerekir. Bu zor ve meşakkatli yolda kendilerine başarılar diler, Bir zümrenin bir gurubun değil Malatya halkının kazanmasını Cenab-ı Allahtan Niyaz Ederim.
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Yen başkanlar Bilbordlara şimdiden afiş vermişler . hani çiçek israfı demişsin ya..ondan kelle
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Atıf Hoca (4 hafta önce)
    Yeni başkanı biliyoruz, helvacının ekibindendi, şimdi bol reklamlı süper başkanın kendi ekibi kimlerden oluşuyor, ellerinde meşale tutan neferlerden mi?
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Cemc (4 hafta önce)
    Söz verdiğin projeleri takip edeceğim özellikle tramvay projeni
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Atıf hoca (4 hafta önce)Cemc isimli kullanıcı yorumuna
    Tramvay projesi yıllar yıllar önce AKP belediye başkan aday adayı Mehmet Doğan tarafından ortaya atılmış, O zamanki AKP il yöneticileriler tarafından kâr etmesi çok zor bir proje görüşü gerekçesiyle hem proje hemde aday adayı elenmiş helvacı başkan yapılıp sonra da treloleybüsün makyajlı adı trambüs projesini hayata geçirmişlerdi. Dön dolaş aynı yere gel peki ilimiz bunca sene neden etrafında döndü başladığı yere geldi???
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Raylı sistem projesi taa 1990 yıllarda Münir Erkal doneminden başlıyor o zaman akp bile yoktu. Adam tam yapacaktı cerci secilmisti.. akp döneminde kar etmesi zor denildi evet ama şunu unuttular 1 trambus kaç bin euro? O dönem 100 milyon TL ye mal oluyordu raylı sistem.. tarmbus ise 3 te 1 fiyatına neredeyse.. ama zamanla trambus aldıkça raylı sistem fiyatını geçti.. ve lastik tekerlekli araç olduğu için 10 yılda bir yenilenmesi gerekiyor.. ve daha az yolcu taşıyor.. üstelik yan yoldan yapılarak hızı yavasladi.. çevre kirliliği yarattı.. halbuki raylı sistem yapılsa 10 yıl değil 100 yıl calisirdi her set.. ve pik saatte 10 bin yolcu tasirdi. Trambus pil saatte 3 bin taşıyor. Farkta burda.. ayrıca sehirlerdeki modern şehir görüntüsü vermesi de cabası..
    %67
    %33
    Yanıtla
  • İrfan (4 hafta önce)Cemc isimli kullanıcı yorumuna
    Gerçekten yapacağını dusunuyor musun :) Her şey seçilene kadardı. Malatya köy statüsünde bir ildir. Bence büyükşehir statüsü de alınmalı.
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Hacı (4 hafta önce)
    Selahattin Gürkan'ın devir teslim törenine katılmaması Malatya halkına yapılan büyük bir saygısızlıktır. Bu nasıl bir egodur....
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Adama belki de gelme denmiştir, neden suizan ediyorsunuz ki, egoyu sanirim bundan sonra görerek yaşayacak bu şehir...
    %39
    %61
    Yanıtla
  • Babacan (4 hafta önce)
    Seçim bitti vatandaşa gösterilen teveccüh te bitti ..yine bildiklerini okumaya devam ,, bi dahaki secime baskan adaylarini kapinizda gormek uzere...,dağılın..::))))
    %65
    %35
    Yanıtla
  • Yazı-Yorum (4 hafta önce)
    Aynı tas aynı hamam. 22 yıldan beri olduğu gibi, durmak yok mavala devam. Herkes gider Mersin'e, Malatya gider geriye. 22 yıldan beri iktidar partisine en güçlü desteği veren bir il, maalesef ne bakanı, nede siyasi bir bakanı, bakan yardımcısı, müsteşarı ve genel müdürü yok. Ülkemiz siyasetine yön veren liderler yetiştiren Malatya ne yazık ki sahipsiz.
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (4 hafta önce)
    Sayın belediye başkanımız Selahattin Gürkan Bey 'in geçerli bir mazereti yoksa devir teslim töreninde bulunmamasını doğru bulmuyorum, O' nun gibi birisine yakıştıramadım, çünkü eski belediye başkanımız bence çok da başarılı bir dönem geçirmiştir.
    %48
    %52
    Yanıtla
  • Selahattin Başkanının be olursa olsun otle bir nezaketsizlik içinde olabileceğini düşünmüyorum, taze başkan böyle uygun görmüş olabilir, anahtarla onda, muhurde onda sonucta...
    %32
    %68
    Yanıtla
  • Bizde inandık!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet (4 hafta önce)
    Genel sekreterden başlayarak Kadroları Değiştiriniz taze kan iyi gelir. yıpranalar ya da koltuğu terk etmek istemeyenler ayan olur. Eliniz değmişken yimpaş binasının ne şartlarda tadilat edilip nasıl yok parasına kiraya verildiğini de inceleyiniz.
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Irite (4 hafta önce)
    Kalibresi yerlerde adami büyük şehire başkan yaparsanız işte böyle davranır. Milletin oyuyla değil partinin tercihiyle seçil sonra devir teslim yapmaya gelme. Utanır insan biraz.
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Yeni başkan devir teslim istemiyorum, gelme demişse, aynı tavrı, aynı cümleleri ona karşı da kurabilecek misin?
    %24
    %76
    Yanıtla
  • M.Ali (4 hafta önce)
    Selehattin küsmüş.
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Kuto44 (4 hafta önce)
    Malatyamız bir önceki seçimde Gürkan'a oy vermekle ne büyük hata yaptığını umarım şimdi anlamıştır. O dönem Gürkan'a oy verenler, bugünkü tablonun mimarı ve sorumlusudur
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Adayın önemi yok yeterki ampul olsun
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kerem (4 hafta önce)
    Abdurrahman Tutdere, Adıyaman'ın kaynaklarının artık Menzil'e gitmeyeceğini, Adıyaman halkının olduğunu söyledi. Sami bey, siz de artık şu tarikat, cemaatlere giden kaynakları kesseniz mi? Yoksa siz de mi onlardansınız?
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Sami er i kim getirdi sanıyorsun.
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Öz Kernekli (4 hafta önce)
    Spiker mehmet akif ersoy en büyük teşekkürü hak ediyor. Likayetle tarihin tozlu sayfalarına gömdü adam. Sağolsun.
    %98
    %2
    Yanıtla
  • Yazık (4 hafta önce)
    Navigasyon olmasa malatyanın hiç bir yerini bulamayacak birini başkan yaptınız
    %46
    %54
    Yanıtla
  • Nuri (4 hafta önce)
    Sayın Gürkanın, yeni seçilen belediye başkanı Sayın Sami er' e bu davranışı hoş olmamıştır.Son kez alışılagelmiş bir şekilde görevini kendisi teslim etmeliydi.Sanki ortada bir kırgınlık veya kızgınlık var gibi geldi bana!
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Tunç (4 hafta önce)
    TEBRİK PROTOKOLÜ ile uğraşmayacağım demesi umut verici, doğrudan işe başlayacak, çok doğru bir karar. Bu şekilde başlangıç çok iyi, gereksiz, günlerce bütün kurumlar, stk temsilcileri gidip hayırlı olsun deyip, yeni başkanla boy boy fotoğraf çektirmek nedir, gelir gelmez bu boş işlere yer vermemesi güzel.
    %82
    %18
    Yanıtla
  • sevda ÜLKÜ (4 hafta önce)
    Helal olsun S.GÜRKAN işte öyle yapılır siyaset herşeye eyvallah deyip boyun eğmek değildir.Dik duruş taviz vermeme yandaşlık yapmamayı sergiledi.
    %38
    %62
    Yanıtla
  • ASFALT (4 hafta önce)
    Sami ER mevcut çevreyolunu gelir gelmez asfaltlıyacağını söylemişti. Bekliyoruz. Bu ay içinde sözünü tutacakmı. Hep beraber göreceğiz...
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Beydagı (4 hafta önce)
    Sayın Er belediyede bulunan mevcut insan kaynaklarını ek olarak güvendiğiniz çalışkan rahmani düşünen yetkin kişileri yanınıza almanız süreçte hem size hem de ilimizin sorunlarına katkı sunacaktır. Çok beyin göçü verdik deprem sonrası ama belediye için tersi güzel olur. Birçok ak parti belediyesi muhalefete geçti eminim o belediyelerde bulunan işin ehli kişiler ilimiz için güzel projeler sunacaklardır. Başarılar diliyorum.
    %64
    %36
    Yanıtla
  • Dr İlyas (4 hafta önce)
    Bayram başkanın Battalgazi için faydalı çalışmalar yapacağına inanıyorum. Allah utandırmasın.
    %42
    %58
    Yanıtla
  • Konu battalgazi belediyesi başkanımı başlık o mu sen iyi Dr olmuşsun pek öylede değil gibi ama şaşırdık
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Nereden biliyorsunuz başarılı olacağını ?Aynı ekipden Daha öncekilere de aynı şeyi 20 küsür sene önce söylemiştiniz. Malatyanın hali depremden öncede sonrada ortadaydı.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 hafta önce)
    AKP'li değilim oy da vermedim ama Selahattin Gürkan hazretleri kendine yakışanı yapmış .Kibir abidesi bu yaşa gelmiş ama birşey öğrenememiş
    %76
    %24
    Yanıtla
  • Cafana (4 hafta önce)
    Başta Sami er olmak üzere ben İlhan hoca ve Bayram Bey'in ilimiz adına çok iyi işler yapacağına inanıyorum. İnşallah Malatya'mız kısa sürede ayağa kalkar. Eğer Selahattin başkan ve mevcut diğer başkanlar aday gösterilseydi kaybetme olasılığı yüksek olurdu diye düşünüyorum. Rabbim yar ve yardımcıları olsun inşallah.
    %53
    %47
    Yanıtla
  • Malatya (4 hafta önce)
    Sayın Gürkan neden katılmamış hiç şık olmamış gerçekten. Aldığın emaneti teslim etmek güzel olurdu.
    %76
    %24
    Yanıtla
  • Halim (4 hafta önce)
    Valla Sami başkanın yerinde olsam son bir ayda özel kalemden, torpil den kadro alan liyakatsiz , ve kendi aleyhinde çalışan bu ekibi tasfiye ederim. Altı üstü on kişi eder
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Deli Kenan (4 hafta önce)Halim isimli kullanıcı yorumuna
    Onlar hepsi şu anda müdür oldu ama koltuklar gidecek sabırlı olun onlar sandı ki Selahattin başkan 5 sene daha görevde Geçmişte başkan ile çektirdiğiniz kare kare resimlerde sizi kurtaramayacak kendini playboy sanan özel kalemler Selahattin başkanın 20 sene bu memlekete harika hizmetleri oldu ama vedası güzel olmadı yıllarca ona oy vermiş biri olarak yakışık bulmadımm
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Onlar çoktan başka kuruma tayin oldu sen uyumaya devam et
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçcı (4 hafta önce)
    Selahattin başkanın geçerli bir mazereti yoksa, devir teslim törenine katilmaması çok ayıp yakışmamış kendisine
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Az bile yapmış
    %35
    %65
    Yanıtla
  • Hakan (4 hafta önce)
    Kibrinden taviz vermeyen gürkan,yine kibrinden iştirak etmemiş devir teslime.Zaten kibri bitirmişti kendini iyiki gitti.
    %77
    %23
    Yanıtla