SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Adalet Ormanı'na 1000 Fidan

0
Güncellendi - 2019-03-25 16:52:34
Adalet Ormanı'na 1000 Fidan
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Cumhuriyet Başsavcılığınca oluşturulan "Adalet Ormanı"na bin fidan dikildi.

Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı, Malatya Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve Orman İşletme Müdürlüğü iş birliğiyle Organize Sanayi Bölgesi Beylerderesi mevkisindeki "Adalet Ormanı"nda ağaçlandırma çalışması yapıldı.

Bu kapsamda, denetimli serbestlik altında bulunan yükümlüler, Denetimli Serbestlik Şubesi ve cezaevi personeli tarafından hatıra ormanına bin fidan dikildi.

Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Savran, etkinlikte yaptığı konuşmada, Malatya Denetimli Serbestlik Müdürlüğünün kentte belirli periyotlarda fidan dikim etkinliği gerçekleştirdiğini söyledi.

Savran, çalışmada emeği geçenlere teşekkür etti.

Fidan dikimine Başsavcı Savran'ın yanı sıra Malatya Denetimli Serbestlik Müdürü Ali Kara, savcı, hakim ve diğer adliye çalışanları da katıldı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Halil (5 yıl önce)
    Teşekkürler Başsavcım . Ne güzel bir etkinlik. Elinize yüreğinize sağlık.
    0
    0
    Yanıtla