SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

'Adalet Sarayı'nın Temeli Bu Ay Sonunda Atılacak'

'Adalet Sarayı'nın Temeli Bu Ay Sonunda Atılacak'
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’a yaptığı ziyaret sorasında açıklamada bulunarak, “Adalet Sarayı binamızın temellerinin bu ay sonunda atılacağı müjdemizi kıymetli hemşehrilerimiz ile paylaşıyoruz.” dedi.

Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak ve AKP İl Başkanı Namık Gören, TBMM’de Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile bir araya gelerek, Malatya Adliyesi ve adliye hizmetleri konusundaki sorun ve talepleri görüştüler.

Görüşme ile ilgili olarak açıklamada bulunan Ölmeztoprak, “Şehrimizde yürütülen çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunduk.  1 Bodrum + Zemin + 5 Normal Kat olmak üzere toplam 86.633,80 metrekare  inşaat alanına sahip  Adalet Sarayı'mızın yeni hizmet binasının yapımı için gerçekleştirdiğimiz görüşmelerin sonuçlanması ve ihalenin gerçekleşmesi dolayısıyla teşekkürlerimizi ileterek, süreç hakkında istişarelerde bulunduk.  Adalet Sarayı binamızın temellerinin bu ay sonunda atılacağı müjdemizi de kıymetli hemşehrilerimiz ile paylaşıyoruz.” dedi.

Ölmeztoprak, Adalet Bakanı Yılmaz ile yapılan görüşmede deprem sonrası gerçekleşen Yargı süreci ve Malatyalıların talepleri noktasında istişarede bulunduklarını kaydetti.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • ertuğrul (6 ay önce)
    daha müteahhide yer teslimi yayılmamış. ortada şantiye yok, malzeme yok,kazı yok vs bu aysonu (kasım ayında yız)) temel atılacak demek insanları aptal yerine koymak demektir. Laf olsun diye konuşmak,basın a fotoğraf vermekle bakın işleri takip ediyoruz demekle kendinizi kandırıyor, ilgili konulardan bihaber olduğunuz ortaya çıkıyor.
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Ahmet (6 ay önce)
    Malatya'nın en acil olan ihtiyacı Adalet Sarayı, her șey tamam bir adalet sarayımız eksikti onu da tamamladık mı tamam.. Onca hakim savcı tayin gelecek a bi bakacaklar muhteșem bir adalet sarayı ama barınacak yer yok...oncelik konut ve ticari alan sorununa verilmeli bence, kaynaklar konutlara kanalize edilmeli, esnaf konteynerlarda degil insani alanlarda ticaretini makul fiyatlar ile yapmalı, insan ve esnafın olmadığı yerde șehir olmaz, șehrin alt yapısını bunlar olușturur.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Mlx (6 ay önce)
    Milletin haline bak bunların derdine bak. Sanki adalet varda adliye yapıyorlar. Binadan önce kanunları yeterli yapsanız daha makbule geçer bence...
    %82
    %18
    Yanıtla
  • oktay (6 ay önce)
    insanlar konteynerlarda yağmur ve soğuk geliyor adalet sarayı müjdesi veriliyor.arkadaş evleri yapın evleri işi gücü bırakın insanları soğuktan kurtarın yazık ya.
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Vatandaş (6 ay önce)
    86 bin kapalı alanın yeteceğine emin misiniz. Birkaç yıl sonra yine ek binalara geçmek zorunda kalırsınız
    %75
    %25
    Yanıtla
  • MUSTAFA (6 ay önce)
    Kış geldi, nasıl temel atılıp başlanacak. Malatya da inşaat sezonu sınırlı. Tokiler ile birlikte başlansaydı erken biterdi.
    %86
    %14
    Yanıtla