SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Adana Merkezli 'Swinger' Operasyonu

0
Güncellendi - 2020-10-08 03:39:32
Adana Merkezli 'Swinger' Operasyonu
A- A+ PAYLAŞ

EŞ DEĞİŞTİRME YÖNTEMİYLE FUHUŞA 56 GÖZALTI.. Adana merkezli olarak Malatya'nın da aralarında bulunduğu 16 ilde gerçekleştirilen eş değiştirme yöntemiyle kadınlara fuhuş yaptırdığı öne sürülen şebekeye yönelik şafak vakti düzenlenen operasyonda gözaltı sayısı 56’ya çıktı.

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri internet üzerinden swinger (eş değiştirme) fuhuş yapıldığı bilgisine ulaştı. Polis bu bilgi üzerine yaklaşık 6 ay önce savcılıktan alınan izinle bu şahısları teknik ve fiziki olarak takibe başladı. Yapılan takipte çoğu resmi nikahlı evli, evli olmayan da sevgili olan 74 çiftin para karşılığı fuhuş yaptığını tespit etti. Zanlıların Adana merkezli Antalya, Mersin, Hatay, Şanlıurfa, Gaziantep, Konya, Afyonkarahisar, Kahramanmaraş, Adıyaman, Malatya, Kars, Denizli, Burdur, Şırnak ve Edirne'de bulunduğu belirlendi. Bu şahısların Türkiye genelinde gezerek gruplar halinde haftanın belirli günleri grup halinde cinsel ilişkiye girdikleri tespit edildi.

Pandemide bile durmadılar

Yapılan takip sırasında zanlıların yeni tip korona virüs nedeniyle hayat durma noktasına gelirken zanlıların buna rağmen gruplar halinde toplanıp cinsel ilişkiye girmeye devam ettiği belirlendi. Polis bu tespitleri yaptıktan sonra şafak vakti Adana merkezli 16 ilde operasyon başlattı. Polis 74 zanlıyı gözaltına almak için eş zamanlı 80 adrese 500 polisle baskın yaptı. Yapılan baskınlarda şu ana kadar 56 zanlı gözaltına alınırken diğer zanlıların yakalanması için çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

Ayrıca bu zanlıların 44 kadını ise mağdur ettiği öğrenildi. Polisin evlerde yaptığı aramada ise çok sayıda fantezi ürünü, uyuşturucu hap, kenevir, esrar, tabanca ve silah ele geçirildi.

Fuhuş turnesi yapıyorlar

Öte yandan, şebekenin sosyal medya üzerinden birbirlerine çıplak fotoğraflarını paylaştıkları ve birbirlerine polise yakalanmamak için telefonda fuhuş yerine “kelle” şifresini kullandıkları öğrenildi.

Ayrıca çocuklu çiftlerin evlerinde toplanıldığında, çocuklarını odaya kilitledikleri, buluşma ücreti olarak da 2 bin TL aldıkları öne sürüldü. Zanlıların her hafta bir ilde buluştukları, il il gezerek fuhuş turnesi yaptıkları öğrenildi. Zanlıların genellikle cumartesi günleri bir araya geldikleri öğrenildi. Zanlıların bir araya geldiklerinde uyuşturucu hap kullandığı da tespit edildi.

Gözaltına alınan zanlıların sorgusu sürerken, operasyonun devam ettiği belirtildi.

Adana, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • kaan (3 yıl önce)
    Tövbeler olsun,Bu nasıl iş....................
    0
    0
    Yanıtla
  • Banazili (3 yıl önce)
    Kıyamet alametleri.
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa44 (3 yıl önce)
    Bunlar olduğu müddetçe deprem de olur corona da olur. Allah bin defa belanızı versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Deli (3 yıl önce)
    Buda alkışı hak ediyor sayın emniyet yetkililerine gelsin alkışlar??
    0
    0
    Yanıtla
  • Vedat (3 yıl önce)
    Rezalet ahlaksızlık edepsizlik dip seviyede. Sahi biz özgürlük adına nelerle kavga ederken hangi kıymetleri yok ettik. Aile anne baba ve evlatlar olarak bakınca sözün bittiği yerde değil miyiz? Malatyamızda dahi görüldü ise vehameti düşünelim. Artık şapkayı indirip başımızı iki elimiz arasına alma vakti gelmedimi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Sedat (3 yıl önce)
    Kırk gün kar yağar 1 gün av olur bunlar kaçamayan 1000'de bir'lik dilim bunları tespit etmek için daha fazla çaba gerek aksi halde toplumsal çöküş kaçınılmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş (3 yıl önce)
    Twitterda bu ahlaksızlardan geçilmiyor. Bilişim ekipleri ile bunları tespit etmeleri lazım. Taglarda saçma sapan tweet atıyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (3 yıl önce)
    Fuhuş yayılıyor...Ancak bu haber normalmiş gibi hiç kimse hiçbir dernek kılını kıpırdatmadı. Nereye gidiyorsunuz ey millet. Lut kavminin başına gelenleri Yüce Allah ibret alınsın diye Kutsal Kitabımız Kuran-ı Kerimde açık açık anlatmış. Uyan milletim uyan. Ahlak ölçüsünü özünüzden kaldırıp seviyesini adileştirmeyin. Lütfen millet lütfen kendinize gelin, bakın dün Adanada olan pislikler bugün ilimizde de cereyan etmiş, ne demek eş değiştirme. Kepazeliğin daniskası, ahlaksızlar. Allah tümünüzü ıslah etsin. Bela okumuyorum, bela gelirse içinde biz de yanacağız, Bunun gibi pisilkler yüzünden biz de helak olacağız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Esnaf (3 yıl önce)
    Bunların hem yüzlerini iyice halka göstereceksiniz hemde isim soyisim ifşa edeceksiniz Hakları bu
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Allah belanızı versin tez zamanda...
    0
    0
    Yanıtla