SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Adem Büyük Yeni Malatyaspor Yolunda

A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor, eski oyuncusu Adem Büyük’ü kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor, bir dönem sarı siyahlı takımın formasını giydikten sonra Galatasaray’a transfer olan Adem Büyük’ü yeniden kadrosuna katmak için bir süre önce harekete geçmişti. Tecrübeli oyuncunun Yeni Malatyaspor’a geri dönmeye sıcak baktığı ve birkaç gün içerisinde bu transferin netliğe kavuşmasının beklendiği öğrenildi.

2017-2018 sezonunda Kasımpaşa’dan ayrılarak Yeni Malatyaspor’a transfer olan 33 yaşındaki oyuncu, 60 kez sarı siyahlı formayı giydi. 10 gol, 7 asistlik performans sergileyen tecrübeli futbolcu, 2019-2020 sezonunda Galatasaray’a transfer oldu.

Galatasaray’da geçen sezon 26 Süper Lig maçında bin 224 dakika görev alan ve 7 gol, 1 asistlik performans sergileyen Büyük, performansıyla alkış aldı. Yeni Malatyaspor yönetimi, Mbaye Diagne’nin Galatasaray’a dönmesiyle ikinci planda kaldığı iddia edilen Adem Büyük’ü yeniden kadrosuna katmak için harekete geçti.

Kariyeri boyunca Süper Lig’de 222 karşılaşmaya çıkan Adem Büyük, 46 gol kaydederken, 33’te asist yaptı. Güncel piyasa değeri 800 bin Euro olan tecrübeli futbolcu, santrafor mevkiinin yanı sıra sol ve sağ kanatta da görev yapabiliyor.

Adem Büyük daha önce Akçaabat Sebatspor, Manisaspor, Boluspor ve Kasımpaşa takımlarının formalarını da giydi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • kaan (3 yıl önce)
    ADEM BÜYÜK,CİLERME,SADIK,HATTA TRABZONLU HÜSEYNİ oluyorsa hepsi olsun,Teşekkürler ADİL GEVREK iyiye iyi,kötüye kötü demek lazım.......................
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Yalvaç (3 yıl önce)
    Hayırlısı Olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • abayram (3 yıl önce)
    Takımla lider lazımdı o da bulundu tebrikler Başkanım
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (3 yıl önce)
    Hayirli olsun ama gitmemesi daha iyi olurdu ikinci veya ucuncu plana dusecegi belliydi zaten mecburiyetten santrofor oynatiyolardi cunku kimse yoktu ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    inşallah takımı ikiye bölmez
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor taraftarı (3 yıl önce)
    Adem takımı ve Malatyasporu benimsemiş özverili bir oyuncuydu tekrar gelmesi de hayırlı olacaktır inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • "44" Numaralı formayı kim giyecek sorusunun cevabı ADEM BÜYÜK sayın BAŞKAN ve Malatyalı futbol severler kafanız rahat etmek istiyorsa bu öneriyi destekleyin
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim 44 (3 yıl önce)
    Adem malatyayi taniyor yabancilik çekmaz Yini gelen ftbolcilarida kaynaştırır hepsini Harmanlar unlara çimento olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Yorgun (3 yıl önce)
    Büyük dedigin takıma malatyadan gittiğini unutmasın ve unutulmasın ki en çok futbolcu harcayan takımlar büyük takımların.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarkan (3 yıl önce)
    Malatyaspora yararlı bir transfer
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (3 yıl önce)
    Dünya küçük Adem Büyük diyen Malatya ya dönmelisin
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    Şehri ve takımı tanıyan Hamza hocaya ve diğer oyunculara ben büyük takımdan geldim Cimbomun oyuncusuyum gibi luzumsuz kaprisler yapmayıp takıma ağabeylik yaparsa santrafor aramaya gerek yok Olura iki tarafada hayırlı olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kesinlikle gereksiz bir transfer olacaktır.yuruyen değil koşan ,basan oyuncu lazım bize.
    0
    0
    Yanıtla