SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sadık Yine Beşiktaş'la Anılıyor

0
Güncellendi - 2018-12-26 17:28:12
Sadık Yine Beşiktaş'la Anılıyor
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un genç stoperi Sadık Çiftpınar’ın bir kez daha Beşiktaş’ın gündeminde olduğu ileri sürüldü.

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’a transfer olduğu günden bu yana dört büyüklerin radarına giren defans oyuncusu Sadık Çiftpınar’ın adı devre arasında bir kez daha Beşiktaş ile anılmaya başladı.

Sezon başında da genç stoper için Evkur Yeni Malatyaspor’un kapısını çalan Beşiktaş’ın Sadık Çiftpınar'a teklif sunduğu iddia edildi.

Evkur Yeni Malatyaspor ile sözleşmesi 30 Haziran 2019’da sona erecek olan 1,81 metre boyundaki genç stoper, 4 sezondur sarı kırmızılı takımın formasını giyiyor.

TFF 2.Lig’de takıma katılan ve sarı kırmızılı takımla şampiyonluk yaşayan Çiftpınar, Spor Toto 1.Lig’de ortaya koyduğu performansla takımın Süper Lig’e yükselmesinde de büyük rol oynamıştı.

Evkur Yeni Malatyaspor formasıyla 113 karşılaşmaya çıkan, bu karşılaşmalarda 2 gol atıp, 2’de asist yapan genç stoper, ligin ilk yarısında 16 karşılaşmada bin 422 dakika görev alarak, takımın en istikrarlı oyuncusu oldu.

Süper Lig’de takımıyla birlikte ikinci sezonunu geçiren Sadık Çiftpınar, geçtiğimiz sezon ortaya koyduğu başarılı performans sonrası dört büyüklerin radarına girmiş ve sezon başında transfer dedikodularında ismi en çok geçen futbolcu olmuştu.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Sadık takımın bel direği ve taraftarın en sevdiği oyuncumuzdur.kişiliğiylede taraftarın gönlünde taht kurmuştur.giderken de kulüp kazanmalıdır öyle bedavaya gitmemesi gerekir.
    0
    0
    Yanıtla
  • AHMET (5 yıl önce)
    sadık malatya sna doydu artık gitmelisin...Başkalarını arıyor gözler...
    0
    0
    Yanıtla
  • Av. Selahattin Sarıoğlu (5 yıl önce)
    Geçtiğimiz sezon ERTUĞRUL SAĞLAM'ın (keşfedemeyip) ilk beş maçta bir dakika bile oynatmadığı, bizim sosyal medyadan ısrarla ve inatla 'SADIK MUTLAKA OYNAMALIDIR' dediğimiz; Sağlam'ın (Beş maç dört puanla) gidişinden sonra takımın başına geçen hemşerimiz değerli hoca HAKAN ÇALIŞKAN'ın ilk maçında Karabük'te oynattığı (2-4) ve takım kaptanlığa kadar yükselen SADIK ÇİFPINAR gururumuz. Yerine Michal Pazdan gelecek deniyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (5 yıl önce)
    Eğer giderse mutlaka yerine stoper alınması gerekir. Bursaspor un iki yıl evvel birinci yarıyı 29 puanla bitirip ikinci yarının son maçında kümede kaldığını unutmayalım.
    0
    0
    Yanıtla