SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Adımızı Finale Yazdırmak İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2019-03-31 05:02:05
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Erol Bulut, ligde ilk beş içerisinde olduklarını, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise Galatasaray'ı eleyerek adlarını finale yazdırmak istediklerini söyledi.

Bulut, lige verilen arada Antalya'da bir kamp çalışması yaptıklarını ifade ederek, "Kamp bizim adımıza çok iyi geçti. Sakat olan oyuncularımız aramıza katıldı ve tam kadro çalışma fırsatı bulduk. Bir iki ufak tefek sakatlıklarımız oldu ama 2-3 gün içerisinde aramızda olacaklar. Salı günü kupa ardından da oynayacağımız ligde Galatasaray ile karşılaşacağız. İnşallah istediğimiz sonuçları elde edeceğiz" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray karşısında istedikleri sonuçları alıp, finale çıkmak istediklerini dile getiren Bulut, şunları söyledi: "Sezon başında kamp sürecimiz tam istediğimiz gibi geçmedi. 13-14 futbolcuyla kamp dönemini geçirdik. Sezonun ilk haftasında İzmir'e Göztepe deplasmanına gittiğimizde 13-14 kişiydik ve 2-3 sakat oyuncumuz vardı. Lige o şekilde başladık ama iyi giriş yaptık. Ligin ilk yarısını 29 puanda tamamladık. Futbolcularımız müthiş bir çıkış yaptı. İkinci yarıya, iyi bir hazırlık dönemiyle, yeni transferlerle birlikte iyi bir giriş yapmayı hedefliyorduk. Maalesef transferlerimizin biraz geç gelmesi ve sakatlıkların olması bizi biraz geri itti. Lig'de üçüncü sıradayken, beşinci sıraya geriledik. Ligde beşinci sıradayız. Alt sıralarla biraz uzaklaşmış olduk. Puan olarak herkes birbirine çok yakın. Bu kadar sakatlık olmasına rağmen yine ilk beşin içerisindeyiz. Kupada da yarı finaldeyiz. Türkiye Kupası'nda iyi bir sonuç elde edip, adımızı finale yazdırmak istiyoruz."

Bulut, Galatasaray ile oynayacakları yarı final ilk maçına ilişkin, "Antalya kampında bir hazırlık karşılaşması oynadık. Bizim adımıza iyi geçti. Futbolcularımızın durumlarını gördük. Genç oyuncularımızı gördük. Hücum anlamında birçok pozisyon yakaladık. İyi ve baskılı oynadık. Önümüzde birkaç günümüz var. Bu süreci iyi değerlendirip, Galatasaray karşısında iyi bir sonuç elde etmek istiyoruz. Çünkü ikinci maç Malatya'da olacak. Avantajlı bir skor alıp, ikinci maça öyle hazırlanmak istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

İstanbul deplasmanlarının zor olduğunu dile getiren Bulut, "Önümüzdeki dönemde ilkleri başaracağız" dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • malattya (5 yıl önce)
    EDİTÖR: Düzeltme için teşekkürler..
    0
    0
    Yanıtla