SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Adının Verildiği Kayısı Merkezinin Açılışı İçin Erdoğan'a Davet

Adının Verildiği Kayısı Merkezinin Açılışı İçin Erdoğan'a Davet
A- A+ PAYLAŞ

Kayısı Ticaret Merkezi’nin açılışı için hazırlık yapıldığı ve törene Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın davet edildiği bildirildi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, il başkanları toplantısı sonrasında Recep Tayyip Erdoğan Dünya Kayısı ticaret Merkezi dosyasını takdim ederek, açılış törenine davet ettiği belirtildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendiye; Recep Tayyip Erdoğan Dünya Kayısı Ticaret Merkezimizle alakalı sunumumuzu yaptık ve  açılış törenini gerçekleştirmek üzere şehrimize davet ettik. Dünya Lideri Sayın Cumhurbaşkanımız Malatyalı hemşehrilerimize selamlarını ve gönülden muhabbetlerini ilettiler. Sayın Cumhurbaşkanımıza alakaları ve destekleri için şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kaydetti.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Mehmet (5 ay önce)
    Şehrin %70 i gitmiş öncelik konut sorunu binlerce kişi koteyner de yaşıyor. Konut yapın konut yapın yine konut yapın
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mlt (5 ay önce)
    Sayın Cumhurbaşkanımız Sizlere verdiği değer bu kadar. Malatya nasıl olsa Reise oyunu öyle ya da böyle oyunu veriyor. Adayımız da belli, Malatya’ya hayırlı uğurlu olsun. Bu da Demek oluyor ki Malatya’ya gerekli önem verilmiyor.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Recep (5 ay önce)
    Dünya lideri, dünyanın en en en böyük başkanının dosyasına ayaküstü bakma lütfunda bulunmuş. Ayıp yahu ayıp. Bir dosya böyle mi sunulur. Reisin indindeki kıymetiniz işte bu kadar.
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Gökhan (5 ay önce)
    Ak parti Büyükşehir adayımız Selahattin Gürkandır Buda böyle biline
    %16
    %84
    Yanıtla
  • Gres 2 (5 ay önce)
    Az gala unutuydum ya. İsrail'i protesto etme ayağına kola firmasını vs diğerlerinin mallarını satın alıp karlarına kar kattı bu millet. Tebrikler. Amma, fekat, İsrail Malatya'dan her yıl kuru kayısı alıyor, büyük kısmını başka ülkelere satıyor. Kayısı mundar sanki her yıl yeni ürün İsrail'e gönderilmeden önce birkaç haham tüm masrafları karşılanarak Malatya'ya getiriliyor, hediyeler vs. Haham efendi mübarek kayısıları sözde kutsuyor. İhracat sonra başlıyor. Buna izin veren firmalar ve sahipleri kimler acaba? Eyy cemati müslimin. Açın gözünüzü biraz yahu. Kayısımız mundar ise bizim imamlar da birşeyler yapsın bari. Bu da kül bırakmayanlara ve gres yağlarına kapak olsun.
    %55
    %45
    Yanıtla
  • Gres (5 ay önce)
    Güldürükcü başgaaan! Heç güleceğim yoğudu. Güleriz ağlanacak halimize. Adaylığı garantilemek için kaç parende atmak lazım bazıları eyi bilir. Orası açık değil mi? Bir de birkaç milyon para harcar dev bir tabela yaptırırsınız. Yine birkaç milyona bir tören. Sözde uluslararası bir merkez. Toplam kaç kelime olacak? Gavurlar sıraya girmiş uçaklarda yer yok. 200 kadar ülkeren yüzbinlerce tüccar yolda. Tabela yok diye bekliyor. Acele et başşşgaan.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Kiremit (5 ay önce)
    Yaparsa başkan yapar diye boşuna demedik mi... Sayın Cumhurbaşkanı zaten gerekli kararı vermiştir.
    %20
    %80
    Yanıtla