SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Adıyaman, Yeşilyurt, Pütürge ve Doğanşehir'de Depremler

Adıyaman, Yeşilyurt, Pütürge ve Doğanşehir'de Depremler
A- A+ PAYLAŞ

Adıyaman'ın Malatya'ya sınır olan ilçesi Sincik sınırlarında 03.29'da, Malatya'nın Yeşilyurt ilçesi sınırlarında ise 04.14'te iki deprem kaydedildi.

AFAD'ın kayıtlarına göre, 03.29'da Adıyaman- Sincik sınırlarındaki depremin büyüklüğü 3.7 olarak belirlendi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü de depremin büyüklüğünü 3.7, merkezini ise Sincik ilçesinin Aksu Köyü olarak duyurdu.

Saat 04.14'te de, AFAD kayıtlarına göre merkezi Malatya- Yeşilyurt sınırlarında olan 3.5 büyüklüğünde bir deprem kaydı yapıldı. Kandilli Rasathanesi ise, depremin merkezini Yeşilyurt- Işıklı, büyüklüğünü ise 3.3 olarak açıkladı.

Bu arada, saat 12.00'de de Kandilli Rasathanesi'ne göre merkez üssü Pütürge- Kavaklıdere olan 3.1 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi.

AFAD Başkanlığı'ndan verilen bilgiye göre  saat 19.59’da merkez üssü Doğanşehir ilçesi olan 3.2 büyüklüğünde bir deprem oldu. Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 3.2 olarak açıklayıp, merkez üssünün Doğanşehir’in Dedeyazı Mahallesi olduğu belirtti.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Malatya (1 ay önce)
    Ramazan ayınız mübarek olsun es selamün aleyküm selamet dilerim
    %60
    %40
    Yanıtla