SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Kazada 13 Kişi Yaralandı

0
Güncellendi - 2018-07-07 06:38:50
İki Kazada 13 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya- Pütürge ve Adıyaman- Malatya karayolu üzerinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 13 kişi yaralandı.

ADIYAMAN YOLU..

Adıyaman- Malatya yolu Erkenek tüneli yakınlarında 2 otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 10 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Malatya istikametinden Gölbaşı istikametine gitmekte olan Fethi Şimşek idaresindeki 23 K 0708 plakalı otomobil ile Doğan Ölper idaresindeki 44 PP 584 plakalı otomobil Erkenek tüneli yakınlarında çarpıştı.

Kazada sürücüler Fethi Şimşek, Doğan Ölper ile otomobillerde bulunan Güler Şimşek, Fadime Şimşek, Cuma Şimşek, Eren Ölper, Abuzer Ölper, Özlem Ölper, Doğa Ölper ve Zahide Ölper yaralandı. Yaralılar kaza yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Doğanşehir Devlet Hastanesi ve Gölbaşı Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

PÜTÜRGE YOLUNDA

Malatya’nın Pütürge ilçesinde kaza yapan araçta bulunan 3 kişi yaralanırken, durumu ağır olan bir yaralı ise bölgeye gelen ambulans helikopter ile hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Pütürge ilçesi Aktarla Mahallesi Candar mevkiinde Aşkın Güler yönetimindeki 34 BEJ 136 plakalı araç sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine yoldan çıkarak toprak yığınına çarptı. Kazada sürücü Aşkın Güler ile Erdam Kaya ve Doğukan Yaman yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılardan durumu ağır olan sürücü Aşkın Güler, bölgeye yönlendirilen Sağlık Bakanlığı hava ambulansı ile Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırıldı.

Diğer iki yaralı da 112 Acil Yardım ambulansı ile hastaneye kaldırılırken yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili jandarma ekipleri inceleme başlattı. (Son 2 fotoğraf bu kazadan)

Adıyaman, Malatya- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız