SON DAKİKA
SON DEPREMLER

ADT'nin, 'Ocak' Adlı Oyunu Malatya'da İlgi Gördü

ADT'nin, 'Ocak' Adlı Oyunu Malatya'da İlgi Gördü
A- A+ PAYLAŞ

Ankara Devlet Tiyatrosu tarafından, Malatya Sabancı Kültür Merkezi'nde sahnelenen 'Ocak' adlı oyun ilgi gördü.

Turgut Özakman’ın yazdığı, Mithat Erdemli’nin Yönettiği Ocak adlı oyunu Ankara Devlet Tiyatrosu sahneledi.  Oyunda, “Hayal, yenilgi ve yokluk arasında 60’ların Türkiye’sinde bir ailenin hayata dair var olma çabası. Çekip gitmeye inat, bir ocağın etrafında bir arada olmaya, birlikte yaşamaya övgü. Aile bir aradalığının kent yaşamı acımasızlığına direnme ve ayakta kalma süreci” anlatılıyor.  

Sahneye 2 perde olarak uğurlanan Ocak Oyununu Ankara Devlet Tiyatrosu sanatçıları Zeynep Aytek, Çetin Azer Aras, Yasemin Karataş, Onur Kocabaş, Cem Sel, Ezel Erkman ve  Burçak Kaya rol aldı.  

-Sıradaki oyun “Meraki”  
Bu arada, Sabancı Kültür Merkezi’nde Malatya Devlet Tiyatrosu sahnesinde Bursa Devlet Tiyatrosu tarafından 9 Aralık 2022 Cuma ve Cumartesi günü “Meraki” adlı oyun sahnelenecek. Malatya Devlet Tiyatrosu sahnesinde, oyunlar Cuma günleri saat 20.00’de,  Cumartesi günleri ise saat 14.00 ve  20.00’de sahneleniyor.    

Biletlere internet üzerinde ulaşılabiliniyor. 

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • TİYATRO SEVER (1 yıl önce)
    Sabancı kültür merkezi Devlet Tiyatrosu çalışanlarını yürekten kutluyorum sorunsuz bir etkinliğe imza atıyorlar tebrikler
    %0
    %100
    Yanıtla