SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AFAD Hak Sahipliği İtiraz Süreleri İle İlgili Hatırlatma

AFAD Hak Sahipliği İtiraz Süreleri İle İlgili Hatırlatma
A- A+ PAYLAŞ

AFAD il Müdürlüğü, açıklanan hak sahipliği ile ilgili olarak vatandaşların varsa itirazlarını Battalgazi ve bazı ilçelerde 8 Kasım’a, Yeşilyurt’a ise 6 Kasım’a kadar yapması gerektiğini duyurdu. Vatandaşların itirazlarını  e-devlet, kaymakamlıklar ve Türkiye’nin  her yerinde AFAD İl Müdürlüklerine yapabilecekleri belirtilen açıklamada AFAD Hak sahipliği talebi kabul edilen vatandaşların şuan için yapması gereken bur husus bulunmadığı da aktarıldı.

Malatya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından AFAD Hak Sahipliği ile ilgili olarak yapılan açıklamada, “Tüm ilçelerimizde AFAD hak sahipliği sonuçları açıklanmıştır. Vatandaşlarımız hak sahipliği sonuçlarını E-Devlet üzerinden ve mahallinde askıya çıkarılan listelerden öğrenebileceklerdir. AFAD Hak sahipliği talebi kabul edilen vatandaşlarımızın şu an yapması gereken yeni bir husus bulunmamaktadır. Konut, ahır, işyeri kura ve teslimi ile ilgili ilerleyen zaman da kendileri ile iletişime geçilecektir.  AFAD hak sahipliği talebi red edilen vatandaşlarımızın bu karara itirazları var ise bu itirazlarını; E-Devlet üzerinden Türkiye’nin her yerinden, bulundukları ilçelerde Kaymakamlıkları, AFAD İl Müdürlüğüne ve Kapalı Çarşı üzerindeki itiraz başvuru ofislerinden, bulundukları diğer illerdeki AFAD İl Müdürlüklerinden yapabileceklerdir.” denildi.

AFAD açıklamasında, itirazların Akçadağ, Battalgazi, Kapalı Çarşı Üstü, Doğanyol, Hekimhan, Kale ve Pütürge ilçelerindeki başvuru merkezlerinde 8 Kasım 2023'e, Yeşilyurt ile  İl AFAD Müdürlüğünde ise  6 Kasım 2023'e, Arguvan ve Darende’de 2 Kasım 2023 tarihine kadar kabul edileceği belirtildi.

Listeleri erken açıklanan Arapgir, Doğanşehir, Yazıhan ve Kuluncak ilçelerinde ise başvuruların sona erdiği kaydedildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • osman (6 ay önce)
    merhabalar. e-devletten itirazımızı yaptık. değerlendirildi yazısı duruyor. ret yazan yerdeki ret ve açıklama kısmı silindi. itiraz başvurusu detayı gözükmüyor. başvurunuz alındı dedi ancak detayını göremiyoruz. teşekkürler afad depremzedeler konusunda sınıfta kaldın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yusuf (6 ay önce)
    Arkadaşlar bu memlekette turpil söz konusu olunca birşeyin düzgün yürümesi mümkün değildir çünkü işi bilmeyen torpil ile gelmiş ise halimiz bu veteriner den belediye başkanı olurmu küçük görmüyorum yanlış anlaşılmasın herkes branşı ne ise onu yapsın
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet bey (6 ay önce)
    Büyükşehir Belediyesinden numarataj belgesi almak için beklenen sırayı görün. Burdan çıkıp Afad da sıraya girerim. Belediyede eleman yok demek ki. Şaka gibi ama değil.
    %34
    %66
    Yanıtla
  • KAPALI çarşı KAPALI (6 ay önce)
    battalgazi başvuruları için kapalıçarşı üzerindeki yer sabah 9 a kadar bekledim açılmadı. eski malatyaya gittim , sanki beleş ekmek kuyruğu ucu bucağı yok. AFAD işini doğru yapsaydıda depremzee bizlere bu rezilliği yaşatmasaydı
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Ahmet (6 ay önce)
    e-devlet üzerinden başvuru yapılamıyor hep aynı hatayı veriyor, sistem çalışmıyor vatandaş mağdur.
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Mehmet (6 ay önce)
    Dün gittim Yeşilyurt kaymakamlığına kuyruğun ucu nerde,ordan çıktım afada gittim ora aynı zamanında iş bilmez adamlara bu işleri yaptırmasalardi şimdi onca insan sırada beklemezdi yazık bu halka
    %89
    %11
    Yanıtla