SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AFAD'dan Jandarmaya Afet Eğitimi

0
Güncellendi - 2021-12-15 03:36:09
AFAD'dan Jandarmaya Afet Eğitimi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) tarafından, İl Jandarma Komutanlığı personeline afet farkındalık eğitimi verildi.

İl Jandarma Komutanlığıyla koordineli olarak 13 ilçe jandarma komutanlığındaki görevli personel ile güvenlik koruyucularına yönelik düzenlenen eğitimde, afet öncesinde, sırasında ve sonrasında yapılması gerekenler, afet ve acil durum çantası hazırlama ve deprem sonrası ilk 6 saat yapılması gerekenler anlatıldı.

Tahliye, afet toplanma alanları, deprem sigortası, AFAD ACİL MOBİL uygulamasının tanıtımı, AFAD gönüllülük sisteminin yaygınlaştırılması, afet farkındalık çadırının kurulum teknikleri ile toplama pratikleri hakkında bilgi verildi.

Eğitime 800 güvenlik korucusu ve 13 ilçe jandarma komutanlığına bağlı erbaş ve erler katıldı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız