SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

'Ağaçlar Kuruyor, Belediye İlgisiz'

0
Güncellendi - 2020-07-22 02:36:05
'Ağaçlar Kuruyor, Belediye İlgisiz'
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Mahallesi'nde oturan vatandaşlar, sulanmayan genç ağaçların kurumaya başladığını, ancak Yeşilyurt Belediyesi'nin konuya gereken duyarlılığı göstermediğini bildirdiler.

İnönü Mahallesi Kadife Sokakta oturan bazı vatandaşlar, sokakta dikili genç ağaçların sulanamadığı için kurumaya başladığını, konuyu yaklaşık 10 gündür Yeşilyurt Belediyesi'ne ilettiklerini, ancak belediyenin bu konuya gereken ilgi ve duyarlılığı göstermediğini, bu nedenle basına iletmek sorunda kaldıklarını bildirdiler.

Vatandaşlar, önemli olanın fidan- ağaç dikmek olmadığını, bunların sürekli bakımının yapılması gerektiğini belirterek, yetkililerden duyarlılık beklediklerini söylediler.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

26 yorum yapılmış

  • Ömer (3 yıl önce)
    Yeşilyurt oldu betonyurt geçen gün de bülten yayınlamışlar. Bilmem kaç tane fidan kaç dönüm bilmem ne dikildi diye. Dikili olanı sulasınlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahmut (3 yıl önce)
    Öncelikle tüm Malatyalı kardeşlerime iyi aksamlar. Mahallemizde yapılan çalışmalardan muhtarımız aracılığıyla haber alıyoruz. Su pandemi döneminde parklarda ailemizle cocugumuzla nefes alma imkanı buluyoruz. Sulama işlemi yapıldığına bizzat şahit olmuslugum da var. Ben mağdur olmadım ama olan varsa en kısa zamanda sorunun çözüleceğini düşünüyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Zafer karataş (3 yıl önce)
    Malatya Haber'in yayınlamış olduğu resmi dikkatli bakılınca yeşilyurt belediyesi sınırlarında olmadığı o görüntüdeki resmin olduğu alanın Malatya Büyükşehir Belediyesi sınırlarına ait olduğu aşikârdır bu yazıyı yazıyor hazırlayan editörün Yeşilyurt Belediyesi'nden yazının hatalı olduğunu belirterek özür dilemesini bekliyorum resim ve bölge Yeşilyurt Belediyesi sınırları içinde değildir lütfen Yeşilyurt Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü personeli ve çalışanlarını karalamak amacıyla böyle bir işin yapılması ilçemize ve ilimize zarar vermektedir yazının kaldırılarak Malatya haberin özür dilemesini bekliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Belediyenin bir açıklama yapacak imkanı yok da iş sana mı kaldı Zafer karataş? Bu yazıya cevap vermemiş, işi trollere bırakmış belediye vatandaşı mı kaale alacakmış?
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş (3 yıl önce)
    Belediye veya müdür alarm vermiş galiba. Baksanıza ufacık bir hizmet eksiği haberi için bir sürü yorum gelmiş arka arkaya. Allah bilir bu yorumları yazanlar o mahallede bile oturmuyordur. İlginç.
    0
    0
    Yanıtla
  • Suat44 (3 yıl önce)
    Önce başvuruya en kısa zamanda dönülecektir dendi magdur da olmadık. Bedediyemizden memnunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yasemin (3 yıl önce)
    Bayram öncesinde ellerimden gelen çabayı göstermektedirler.Parklar ,mezarliklar temizleniyor . Neden böyle bir şey söz konusu oldu bilmiyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    Bayram öncesinde bize yardımcı olundu Allah razı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadiruşaklı doktor (3 yıl önce)
    Bir Yeşilyurt'ta olarak her yıl Memleketim olan ilçemiz ziyarete gelirim ülkemin belirli bölgelerinde Doktorluk yaptım yapılan ları ve hizmetleri görmekteyim bu yıl da geldim ilçe mi dolaştım tekrar görev yaptığım bölgeye döndüm Malatya haberlerini sık sık takip etmekteyim son bir yıl içerisinde yapılan park bahçe düzenlemelerini çok güzel buluyorum çalışan kişileri kutluyorum Barış denen bir arkadaşın ismi geçiyor tanımam bilmem ama yapmış olduğu son 3 aydır hizmetler şayandır bu durumda Haberi yazan arkadaşları da kınıyorum at gözlüklerini çıkarsınlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Helin (3 yıl önce)
    Talebimiz bildirdidigimizde parklar konusunda magdur edilmedik.
    0
    0
    Yanıtla
  • Elif (3 yıl önce)
    Park ve bahçeler müdürlüğünün bu seneki çalışmalarını genel anlamda başarılı buluyorum, genel bir sorun olmadığı kanaatindeyim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet kartal (3 yıl önce)
    Malatya haber neyin peşinde at gözlüğümü taktı yapılanları görmüyormu kimin değirmenine su taşıyor bu yazıyı yazarken önceki yapılanları görüp yazısından dolayı özür dilemeli çok yanlış barış bey göreve geldiğinden bu yana tüm gücü ile ekibi ile özverili bir şekilde çalışıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Zeydan kaynar (3 yıl önce)
    Yeşilyurt ilçesi bölgesinde oturan bir sakin olarak son zamanlarda parklarda ve bahçelerde yapılan çalışmalar taktiri şaiyandır başta barış bey olmak üzere tüm çalışanlara teşekürler lahsen barış beyide tanımam ismini ve yaptıklarını duyuyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Yesilyurt sevdalisi (3 yıl önce)
    Yesilyurt belediyesinin sorumlulugunda bulan park ve bahcelerin herturlu bakim ve sulamasi yapilmaktadir. Bu park ve bahcelerde yazin bu sicak gunlerinde ailemizle tek nefes aldigimiz yerlerdir. Basta yesilyurt belediye baskanimiza, park ve bahceler mudurlugumuze ve emegi gecen tum persenole tesekkur ederim ellerine saglik. Basarilarinjn devamini dilerjm.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yeşilyurt hayranı (3 yıl önce)
    Düne kadar yeşilyurta bağlı parklara oturamazdık otdan pislikten geçilmiyırdu şimdi ailemizle otururula bilir bankları temiz çevresi temiz emeği geçenlere teşekkür başta barış bey
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdulsamed (3 yıl önce)
    Ne var bir tane tanker fazla kiralasalar
    0
    0
    Yanıtla
  • Cem (3 yıl önce)
    Park bahçe sulama işinde bu sene Yeşilyurt Belediyesi başarılı
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (3 yıl önce)
    İnönü mahalleri sakinler olarak biz belediye park bahçeler müdürlüğünü yaptığı çalışmalar dan dolayı takdir ediyoruz çimler biçiliyor ağaçlar sulanıyor parklarımız temizleniyor muhalefet olmaya gerek yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Sami (3 yıl önce)
    Park bahçeler çalışmalarını başarılı buluyorum vesselam
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (3 yıl önce)
    Açıkçası bu habere çok şaşırdım Yeşilyurt park bahçeler bu sene sulama çim biçme ve ağaç sulamada başarılı bence
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (3 yıl önce)
    çokmu zor bir kova su dökemiyormusunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert Van (3 yıl önce)
    Aynı Bostanbaşı da öyle bakımsız ağaçlar kurumuz kaldırımda ağaç çıkmış 6-7 köpek geziyor Çok kötü Bostanbaşı
    0
    0
    Yanıtla
  • vatandaş (3 yıl önce)
    bir kova su verecek adam yokmu o apartmanlarda ...herkes kendi apartmanının önündeki ağaca su versin ...her seyi belediye den beklemeyin...betonlasan sehirler ceplerinde 1 tl ye kıymayan kalpleri katılasmış insanlar olmayalım.... Allah rızası için bir işi yapalım... bir hesaplarınıza bakın boşa ne harcanmıyor... bir kova su vermek zor mu geliyor...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam için (3 yıl önce)vatandaş isimli kullanıcı yorumuna
    Mesele o değil o zaman PARK ve BAHÇE müdürlüğünü kaldırsınlar. Bu iş bir ağaç olsa vatandaş verir. Bizim orda YOLUN ORTA refüjdeki ağaçların hangi birini bir kova ile sulayalım Ayrıca her yere fıskiye yapılıyor. Mahrumiyet yerlerine yapılmıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ağzına sağlık "vatandaş" rumuzlu kardeş. Tam gönlümüzden geçeni dile getirdin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam için (3 yıl önce)
    Aynı durum bizde de oldu. Yavuz Selim mah. sokağı için talepte bulunduk. Mesaj geldi proğrama alındı diye. Ağaç sulaması beklemez ama çok yanlış. Gece de olsa gelinir.
    0
    0
    Yanıtla