SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Ağbaba'dan Şehit Ailelerine Taziye Ziyareti

0
Güncellendi - 2017-01-07 03:09:16
Ağbaba'dan Şehit Ailelerine Taziye Ziyareti
A- A+ PAYLAŞ

  • CHP'li Ağbaba, Beşiktaş’ta gerçekleştirilen hain saldırıda şehit düşen Malatyalı polis memurları Okan Doğan ve Hamdi Dikmen’in ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Beşiktaş Arena Stadyumu'nu yanında teröristlerin  bomba yüklü araçla gerçekleştirdiği katliamda şehit düşen Malatyalı polis memurlarının ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

Ağbaba, beraberinde İl Başkanı Enver Kiraz ve parti yöneticileriyle birlikte ilk olarak şehit polis memuru Okan Doğan'ın ailesine ardından  yine aynı saldırıda şehit düşen polis memuru Hamdi Dikmen'in ailelerini ziyaret etti. Okan Doğan’ın Babası Yusuf Doğan ile Hamdi Dikmen’in abisi Mehmet Dikmen, ülkede akan kanın bir an önce son bulmasını istediklerini ifade ettiler.CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ise, “Terör nereden ve kimden gelirse gelsin karşısında durmaya devam edeceğiz. Gencecik fidanlarımızın hayatlarının baharında teker teker elimizden alınmasını kabul edemiyoruz. Terör hiçbir zaman, hiçbir yerde amacına ulaşmamıştır, ulaşamayacaktır” dedi.

ŞEHİTLERİMİZİN HATIRALARINI YAŞATACAĞIZ

Ağbaba, Malatya katliamlara, terör saldırılarına, darbe girişimine onlarca askerini, polisini, sivilini şehit vermiş bir kent. Genel merkezimizde şehitlerimiz için bir albüm hazırlıyoruz. Şehitlerimizin hayat hikayeleri ve fotoğraflarlının yer aldığı albümde Malatyalı şehitlerimiz de yer alacak. Onların hatıralarını ölümsüz kılmak istiyoruz.Bir kez daha , terör saldırısını gerçekleştirenleri, teröristlere kol kanat gerenleri, yardım ve yataklık edenleri şiddetle kınıyorum. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine, yakınlarına başsağlığı dileklerimi iletiyorum” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Cengiz karaca (7 yıl önce)
    Evet idam caydırılıcık anlamında daha etkin gibi gözüküyor ama ağırlaştırılmış çok ağır ama çok ağır müebbet bellide idamdan daha kötü gibi geliyor bana bu caniler her gün ölümlerini isteyecekler ama olmayıp en ağır psikolojik ve bedensel cezayı çekmeliler.Ölüm bu caniler için kurtuluş olur.Rabbim ülkemizin birliğini bozmasın.Hukukun üstünlüğü kavramını tüm bireylerimiz benimsesin.Ayrıştırma ötekileştirmemek olmadan bütün vatandaşlarımız 1.sınıf vatandaş olarak yaşasın.
    0
    0
    Yanıtla
  • ferhat (7 yıl önce)
    Ev sahibinin misafiri baş köşeye oturtması...Kendisinin ayak dibinde oturması...Canım yurdum insanının acısına rağmen misafirperverliğini görüyor musunuz?Bu insanların duyguları ile oynanmaz. Duyguları sömürülmez. Gelin görün ki yurdum siyasetçilerinin neredeyse tamamı sömürmeyi görev edinmişçesine canla başla çırpınıyorlar. İdamı getirmeyen ve desteklemeyen tüm siyasetçilerin elinde şehit kanı vardır.Dilerim tez zamanda -maaş zamlarını bir günde çıkardıkları gibi- İdamı onaylarlar
    0
    0
    Yanıtla