SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ağbaba'lardan Hacıbektaş'a Hayır Çarşısı

Ağbaba'lardan Hacıbektaş'a Hayır Çarşısı
A- A+ PAYLAŞ

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Uluslararası Hacı Bektaş-ı Veli Anma Törenleri ve Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında gittiği Nevşehir- Hacıbektaş’ta babası Hüseyin Ağbaba ve geçtiğimiz yıl yaşamını yitiren Elif Ağbaba adına yaptırdığı Hayır Çarşısı’nın açılışına katıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok'un katıldığı açılış sonrasında Ağbaba “İböğ Baba Hayır Çarşısı” eserine katkı sunan herkese teşekkür etti.

Hacıbektaş Beştaşlar'da yapımı gerçekleşen hayır çarşısında ihtiyaç sahiplerine katkı sunulacak.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Av. Atakan KAYA (1 yıl önce)
    Sayın vekilim hayrınızı Allah kabul etsin.Çalışmalarınızla Allah'ın izniyle Cumhuriyet Halk Partisi milletinmizin teveccühünü kazanmaya kat ve kat artarak devam edecektir. Geliyor gelmekte olan.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Boztepeli Yusuf (1 yıl önce)
    Malatya Haber de Chp Sevdalısı bir sayfa olduğunu bir kez daha kanıtlamış oldu. aynı şeyi AK Partili bir vekil yapmış olsaydı ortalığı ayağa kaldırırdı. Yok efendim kendi memleketi dururken niye başka bir şehire yaptı diye. Malatya haber de CHP gibi samimiyetsizdir. suç bizde ki sizin sayfanıza her gün girip bakıyoruz.
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Recep (1 yıl önce)
    Veli Ağbaba oralımı? Memleketine köyüne ne faydası varsa taaaa oralara çarşı yaptırmış. Popülistlikten başka birşey değil
    %53
    %47
    Yanıtla
  • Şaban oğlu şaban (1 yıl önce)Recep isimli kullanıcı yorumuna
    Turgut Özal dan sonra, malatya'ya en çok emek veren siyasetçi veli ağbaba dır. Mv olduğu günden beri sade malatya değil tüm ülkenin 4 tarafında emek sarf ediyor icraat sergiliyor . Adamın popülerliğe ihtiyacı yok zaten Atadan deden zengin durumu çok iyi (Allah versin layıkmış Allah nasip etmiş) Kendini memleketi ve ülkesine adamış cumhuriyetçi devrimci bir kişi dır. Sevin sevmeyin gerçeği bu. Açın YouTube den izleyin Açın TBMM sayfasını inceleyin . Geleceğin iç işleri bakanı Varol veli ağbaba Yolun bahtın açık olsun. Hak yemeyin hak şahit Yiğidi öldür hakkını yeme.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Dinci unsurların, kendi susuz köyleri dururken ta afrikalarda uzak doğularda hayır için su kuyuları açmasına hayır hasenet diye ses çıkaramayanların, önce kendi memleketine kendi vatandaşına bak diyemeyenlerin kendilerinden olan idarecilerin yoksullaştırdığı vatandaşa hizmet verecek bir iş için Ağbabaya eleştiri yapmaları ne kadar çarpık bir düşüncenin ürünüdür.
    %68
    %32
    Yanıtla
  • Bolivya ya maske götürmek varken! Adını bilmediğiniz Afrika ülkelerine keçi hediye etmek varken kendi öz yurdunda hayır çarşısı yapmak Recep efendiye ters gelmiş. Kuş uçmaz kervan geçmez bir dağ başına yapılanlar ( ki devlet kaynakları ile) Recep beye uygun demek.
    %66
    %34
    Yanıtla
  • 44malatya (1 yıl önce)
    Allah asurenizi Kabul eylesin ayirli isler olsun
    %73
    %27
    Yanıtla
  • 44malatya (1 yıl önce)
    Allah hayrinizi Kabul eylesin vekilim
    %58
    %42
    Yanıtla