SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Ağır Hasarlı Bina Çatısı Ağır Hasarlı Evin Üstüne Kaydı

Ağır Hasarlı Bina Çatısı Ağır Hasarlı Evin Üstüne Kaydı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da depremde ağır hasar gören bir binanın çatısının bir kısmı yandaki evin üzerine kaydı. Olayda yaralanan olmazken, ekipler çevre güvenliği aldı.

Battalgazi ilçesine bağlı Aslanbey Mahallesi Halep Caddesi üzerinde yaşanan olayda, 6 Şubat depreminde ağır hasar gören 5 katlı bir binanın çatısının bir kısmı yandaki ağır hasarlı 2 katlı evin üzerine düştü. Olayda yaralanan olmazken, ihbar üzerine bölgeye gelen Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ve polis ekipleri çevre güvenliği aldı.

45 bin binanın ağır hasar aldığı şehirde, yetkililer özellikle ağır hasarlı yapıların yanında durulmaması yönünde halkı uyarıyor.

iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • hkb (12 ay önce)
    Ya baskanim siz yapmayin bari , boyle konusanlara cahil diyoruz size ne diyelim simdi?
    0
    0
    Yanıtla