SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ağır Hasarlı Binaların Yıkımı Sürüyor

Ağır Hasarlı Binaların Yıkımı Sürüyor
A- A+ PAYLAŞ

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinden etkilenen kentlerden biri olan Malatya’da ağır hasarlı binaların kontrollü yıkımı sürüyor.

Depremlerden etkilenen 11 kentten biri olan Malatya’da ağır hasarlı binaların yıkımı kontrollü şekilde sürüyor. Pazar günü de Atatürk (Kışla) ve Sivas Caddesi üzerinde bulunan ağır hasarlı yapılarla devam edilen yıkım işlemleri öncesinde kent merkezindeki ana arterlerin bir bölümü trafiğe kapatılırken, bölgelerdeki enkazlar ise kamyonlarla döküm sahalarına taşınıyor.

Yaklaşık 36 bin dolayında ağır hasarlı yapının bulunduğu kentte vatandaşlar yıkım çalışmalarını endişeli bir şekilde takip ediyor.

iha

FOTO: Atatürk ve Sivas Caddeleri kavşağındaki Semercioğlu Apartmanı yıkım çalışmaları

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Vatan daş (6 ay önce)
    Bu hızla 3 yılda ancak biter herhalde.
    %100
    %0
    Yanıtla