SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ağır Hasarlı Binanın Bahçesinde Cansız Bedeni Bulundu

Ağır Hasarlı Binanın Bahçesinde Cansız Bedeni Bulundu
A- A+ PAYLAŞ

6 Şubat depremlerinin ardından ağır hasar aldığı için boşaltılan binanın bahçesinde, bir kişinin cansız bedeni bulundu.

Olay, sabah saatlerinde merkez İnönü Caddesi Çevreyolu Buhara Bulvarı üzerinde meydana geldi. Depremde hasar gören ve boşaltılan binanın bahçesinde bir kişinin hareketsiz yattığı ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri gönderildi.

8 katlı apartmanın önünde yatar vaziyette bulunan Hüseyin A.’nın  (41) hayatını kaybettiği belirlendi. 

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Hüseyin A.'nın intihar ettiği değerlendiriliyor.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • DEPREM DEDE (10 ay önce)
    Deprem sonrası evlerini ağır hasardan hafife çevirmek için müthiş çaba harcayanlar , bizim binada sorun yok ama ağır hasar verdiler deyip sızlananlar vah halinize. Nasıl bir mal hırsıdır ki canınızdan da kıymetli. İnanılır gibi değilsiniz ve sayınızda gayet yüksek. Üniversiteden hocalar geldi bişi yok dedi diyen içini rahatlatanlar, aldanmayın nefsinize. Avrupa standartlarında bir kontrolden geçen kaç bina hafif hasar alır ! inanın zemini sağlam yerler dışında kalanların çoğu alamaz. Basit örnekle asansör perdelerine birçok binada bakılmadığını duyuyoruz bu büyük risk.(Bizdeki çoğu hoca yük taşımaz bi sorun olmaz der :)) Harita mühendislerinin bina çökme ve kaymalar ile ilgili tespit yapmadıklarını da biliyoruz ki buda büyük risk. ve benzeri. Beton ölçümü yeterli bir tespit aracı değildir. Yani evi ağır ve orta hasarlı tespit edilenler külliyen en şanslı insanlar emin olun. Malatya için deprem riski sürekli olduğuna göre gelin risk almayın, ne sizin nede aile üyelerinizin, nede kiraya vereceğiniz insanların hayatlarına kast etmemiş olursunuz. Az hasara itirazlar kesinlikle anlaşılır ve makuldür tekrar tekrar kontrolleri yapılmalıdır. insani vicdan bunu gerektirir. Zaman geçtikçe deprem etkisi azaldıkça bişey olmaz düşüncesi maalesef yanılgılara davetiye çıkarmaktadır. Söyleyen gitti takdir sizin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (10 ay önce)
    Depremin üçüncü günü binalara ya ağır ya hafif hasar talimatı geldi. Bilgisiz, deneyimsiz, risk almak istemeyen kim oldukları dahi belli olmayan kişiler Binaya girmeden sıva ve duvar hasarlarına bakıp, yüzeysel hasarları fotoğraflayıp ağır hasar raporu verdiler . Şimdi işin içinden çıkamıyorlar. Bütün uyduruk raporlar iptal edilip binalara performans testleri yapılarak acilen rapor oluşturulması lazım. Yoksa millete ne kredi verirler ne de toki evi. Ortada kalır bunca insan . Liyakatsiz yetersiz kifayetsiz yönetimlerin sonucunu müstahak da olsa bu halka reva görmeyin!
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Malatyalı (10 ay önce)
    İnsanlar çaresiz sıkıntı içerisindeler bir çözüm yolu bulamıyor ne yapacağını nereye gideceğini bilemiyorlar Allah rahmet eylesin
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Tahir (10 ay önce)
    İçinde şimdiki haliyle dahi oturulacak durumda olan birçok binaya acemice ağır hasar verildi, binanın tüm ince işleri satıldı... 4 adet depremin yıkamadığı hasarsız binaları yıktıracaklar... Halbuki çok mu zordu bu işten anlayan profesyonel bir akademik kurul oluşturmak ve binaları onlara inceletmek... Tabi bu kurul oluşturulurken uyduruk akademisyenler seçilmemeli... Özgeçmişleri araştırılmalı... Deneyimlerine bakılmalı..
    %68
    %32
    Yanıtla
  • E var zaten. Parayı basıyorsun, gelip bakıyorlar.
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Nur (10 ay önce)
    Alt komşu üzülmesin yakında onun kirası da 3 -5 kat artar
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Depremzede (10 ay önce)
    Binalar böyle kaldıkça daha cok intiharları gerçekleşir millet attık evlerine baktıkça psikolojisi bozuluyor ne yapacağını bilmiyor Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
    %81
    %19
    Yanıtla
  • Nasıl bir yorum Nasıl bir bakış açısı Binalar böyle kaldıkça diyerek ne anlatmak istiyorsunuz Kardeş 3 deprem yaşandı ardı arkası kesilmeyen artçilar devam ediyor Boya kutusu mu bu yaptım oldu bitti diyelim Allah rahmet eylesin neden niye niçin bilmiyoruz bunu hemen depreme psikolojiye bağlamayın Allah yar ve yardımcımız olsun kolay bir şey değildi yaşadığımız Ama Allah var gam yok imtihan dünyası
    %36
    %64
    Yanıtla