SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ağır Hasarlı Ev Kendiliğinden Çöktü

Ağır Hasarlı Ev Kendiliğinden Çöktü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da 6 Şubat depremlerinin ardından ağır hasarlı olduğu gerekçesiyle boşaltılan 2 katlı ev kendiliğinden çöktü. Olaydaölen ya da yaralananın olmadığı belirlendi.

Olay, Malatya merkez Vergi Dairesinin yanında, Cirikpınar Mahallesi Pınarönü Sokakta meydana geldi. 6 Şubat depremlerinde ağır hasar gördüğü için boşaltılmış olan 2 katlı yığma bina kendiliğinden çöktü.

İtfaiye ve AFAD ekiplerinin inceleme yaptığı bina enkazında kimsenin olmadığı belirlendi. 

Yıkılan binanın yanındaki otoparkta çalışan Basri Polat, binadan önce bir ses geldiğini ardından çöktüğünü belirterek, çok korktuğunu ifade etti.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • cirikpınarlı (6 ay önce)
    ilgili yerin yanında ve arkasında çöktü çökecek 8-10 bina var defalarca uyardık yıkmıyorlar.tinerciler ve hırsızların mekanı oldu.hatta fuhuş bile yapılıyor.acilen yıkılması lazım.maliyenin tam karşısı otopark yanı gelin görün .malatya sahipsiz
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Malatya (6 ay önce)
    40 yıl çalış 15 bin emekli aylığı al, ödenen ikramiye 500 bin lira eskiden ikramiye ile ev araba alınırdı şimdi hacı murat alınırmı bilmiyorum emeklilerin bu durumda olmasının ana nedeni popilist politikalar neticesinde 40 lı yaşlarda insanların emekli yapılmasıdır.
    %71
    %29
    Yanıtla
  • 40 yıl tıkır tıkır maaşını almadın mı? Memurların da sanki bedavaya maden ocağında çalışmış gibi tavırları beni öldürüyor. Daha düne kadar size taksitle televizyon vermiyorlardı ne çabuk unuttunuz
    %7
    %93
    Yanıtla