SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Sürücü de Kurtarılamadı, Ölü Sayısı 2'ye Yükseldi

Sürücü de Kurtarılamadı, Ölü Sayısı 2'ye Yükseldi
A- A+ PAYLAŞ

Elazığ- Malatya karayolunda, Malatya plakalı aracın TIR'la çarpışması sonucu meydana gelen kazada ağır yaralanan sürücü de kurtarılamadı ve ölü sayısı 2'ye yükseldi.

Kaza, 2 gün önce Elazığ - Malatya karayolunun 15’inci kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yunus Kayadurmuş idaresindeki 44 BM 728 plakalı hafif ticari araç, sağanak yağıştan dolayı kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeride geçerek sürücüsü öğrenilemeyen 01 ABE 039 plakalı tır ile çarpışmıştı. Kazada sürücü ile 32 yaşındaki Sezen Koruk ağır yaralanmışlardı.. Bariyerlere çarparak durabilen araçtaki yararılar ambulanslara kentteki Elazığ'daki  hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınmışlardı.

Yaralılardan Sezen Koruk (32) dün hayatını kaybederken, hastanede tedavi altında olan sürücü Yunus Kayadurmuş da (34), yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti ve kazada ölü sayısı 2'ye yükseldi.

Elazığ, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • salih (1 yıl önce)
    Malatyada kaza olmayan gün yok trafik anlamında eksiklikler çok fazla neden çözüm bulunmuyor
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Haci Bilen (1 yıl önce)
    EDS yi kurdurmayan Selahattin Gürkan; bu kazalar da mı vicdanınızı sızlatmıyor. Yazık ya, bunca kaybedilen cana ve mala... Paran yoksa parasız yapacak çok firma var.
    %44
    %56
    Yanıtla
  • Vefat edene az biraz saygın olsa bari Hakimiyeti kaybederek karşı şeride geçen ticari araç tır ile kafa kafaya çarpılmış diyor Yuh artık Belediye Başkanı bu kazanın neresinde acaba?
    %79
    %21
    Yanıtla
  • haci bilen (1 yıl önce)Abdullah isimli kullanıcı yorumuna
    Sürat var, bütün bu tür kazalara sürat neden oluyor ise; bunu önleyecek tedbirler var iken bu tedbirler alınmıyorsa, ve bu tedbirleri alması gerekenlerden biri de belediye ise BAŞKAN bu kazanın orasındadır.
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Sevgili hemşerim size haber okur-yazarlığı da lazım! Haberde kaza Elazığ-Malatya karayolunun 15.km’sinde diyor, bu demek oluyor ki kaza Elazığ il sınırları içerisinde gerçekleşiyor. Bu durumda Selahattin Gürkan ne alaka kardeşim! Ölenlere Allah rahmet eylesin İnşallah
    %79
    %21
    Yanıtla
  • elazığ yolu diyor yani sehirlerarası yol,zorla ki sehirlerarası hız sınırını eds ile 70 km ye düşüresin senin özel jetin var galiba..önce vefat edenlere bi rahmet dile..iki gence de Allah tan rahmet dilerim
    %56
    %44
    Yanıtla
  • Allah Rahmet Eylesin, Hacı Bilen arkadaşım bunun EDS ile ne alakası var diyeceğim, ayrıca belki bilirsin belki bilmezsin o yolda kaç aydır EDS kuruldu haberin yok, Pötürge kavşağından Kömürhan Köprüsü arasında kuruldu ortala hız tespiti yapılıyor, birşeyleri araştırmadan yorum yapmayın sakın yanlış anlaşılmasın, ne belediyeyi ne Başkanı savunuyorum asla mensubu olmadığım bir grubu savunmam, bilgi sahibi olmadan yorum yapmanız uygun değil.
    %63
    %37
    Yanıtla
  • haci bilen (1 yıl önce)Deniz isimli kullanıcı yorumuna
    O sizin EDS dediğiniz hız sınırı bölgesi ile ilgili. Yani çiftlik ile kömürhan köprüsü arasındaki mesafede süreyi esas alan farklı bir uygulama. Bu sistemde 200 km ile gidebilir 10 dakika bir yerlerde durur zaman geçirir iseniz size ceza gelmez. Anlık hız sınırı kameraları ve gerçek EDS maalesef yok. Ordu, samsun hatta burnumuzun dibindeki Gölbaşı ilçesi bile eds ile hız kontrolü sağlıyor. Bizler nasıl olsa yok diye , Allah ne verdi ise basıyoruz gaza ve hem kendimiz hem de karşıdan gelen araçlara mala cana zarar veriyoruz. Bir konuda size katılıyorum. dediğiniz gibi "Bilgi sahibi olmadan yorum yapmak uygun değil."
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Gölbaşı diyon gölbaşındaki eds aynı sistemle çalışıyor haberin yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tr44 (1 yıl önce)
    Emniyet teşkilatını kutluyorum başarıları tartışılmaz lakin torbacı toplamakla bitmeyecek sanki bu işin kaynagına inmek lazım
    %72
    %28
    Yanıtla