SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"AK Parti Ailesi Olarak Dimdik Ayaktayız"

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, AKP Malatya İl Teşkilatı öncülüğünde düzenlenen bayramlaşma töreninde ilçe belediye başkanları,  teşkilat mensupları, muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldi.

AKP Teşkilatı tarafından Büyükşehir Belediyesi Nikâh Sarayı’nda düzenlenen törene; AKP Milletvekilleri Bülent Tüfenkci, İhsan Koca, Abdurrahman Babacan, Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er,  AKP Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Vahit Atalan, Yeşilyurt Belediye Başkanı İlhan Geçit, AKP Malatya İl Başkanı Namık Gören, AKP Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Esin Tanrıverdi, ilçe belediye başkanları, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.  

Bayramlaşma törenine katılanların bayramını kutlayan Başkan Er, “Hepimizin bayramı mübarek olsun. Allah sizleri ailenizle, sevdiklerinizle birlikte nice huzurlu bayramlara eriştirsin. Maalesef coğrafyamız ateş çemberi içerisinde, gönül coğrafyamız gerçekten zor günler geçiriyor. Filistin ve Gazze’deki kardeşlerimiz başta olmak üzere inşallah bayram tadında bayram yaparlar. Oradaki kardeşlerimizin dirençleri ve direnişleri herkese umut oluyor” dedi.  

“Durmak, Yorulmak Yok Biz Bu Düsturla Çalışıyoruz”
AKP hükümetinin önemli işlere imza attığının altını çizen Başkan Er, 6 Şubat depremlerinden sonra ciddi hasar alan Malatya’nın yeniden ayağa kalkması için genelde devletin yerelde de AKP'li belediyelerin tüm hızıyla çalışmalarını sürdürdüğünü vurguladı.  Başkan Er, “Seçimden sonra Ramazan Bayramı’nı hep birlikte idrak ettik.  Şimdi de Kurban Bayramını idrak ediyoruz.  Bizler AK Parti ailesi olarak Allah’ın izniyle dimdik ayaktayız. Şehrimiz depremle birlikte büyük bir yara aldı.  Bu işin üstesinden Allah’ın izniyle bizler geleceğiz ve depremin açtığı yaraları saracağız. Hiçbir zaman umudunuzu tüketmeyin. Dünyanın hiçbir yerinde görülmemiş bir çabayla başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere hükümetimiz tüm gücüyle deprem bölgesi için çalışıyor. Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir çaba gözükmemiştir. Yapılan çalışmalara baktığımızda bir taraftan şehrimizin çarşısı yükselirken bir taraftan da konutlarımız yükseliyor. Allah’ın izniyle bizler, en son vatandaşımız konutuna erişinceye kadar en son esnafımız kalıcı iş yerine erişinceye kadar durmadan yorulmadan çalışacağız. Biz bu düsturla çalışıyoruz” açıklamalarında bulundu.

“Malatya’mızı Eskisinden Daha Güzel Günlere Getirmek İçin Çalışıyoruz”
Malatya’nın imarı ve ihyası için ilgili kurum ve kuruluşlarla koordineli bir şekilde çalıştıklarını belirten Başkan Er, “Değerli dostlar,  değerli teşkilat mensuplarımız, değerli hemşehrilerimiz bizler bir taraftan depremin yaralarını sararken bir taraftan da hayatın normalleşmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu hususta elimizden gelen tüm gayreti ekibimizle beraber göstermekteyiz. Hemşehrilerim müsterih olsunlar, Allah’ın izniyle şehrimizin ayağa kaldırılacağını sizlere taahhüt ediyorum.  Malatya’mızı eskisinden daha güzel günlere getirmek için çalışıyoruz. Her seferinde şunu söylüyorum; ‘Bilgi kirliliklerine asla müsaade etmeyin.’  Hemşehrilerimiz bizlere yardımcı olursa, şehrimizi iki yılda ayağa kaldırırız. Bunu da geçmişte TOKİ’de üst düzey görev yapmış bir kardeşiniz olarak söylüyorum.  Devletimizin ve TOKİ’nin gücünü gördüğüm için bunları söylüyorum.  Gerek Büyükşehir Belediyemiz gerekse de ilçe belediyelerimiz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve diğer kurum, kuruluşlarla koordineli bir çalışma içerisindedir. Bu konuda vatandaşlarımızın hiçbir tereddüttü olmasın. Tekraren hepinizin bayramını tebrik ediyorum. İnşallah gelecek bayramlar bugünlerden daha güzel olsun. Hep birlikte daha güzel daha müreffeh bayramlara erişmek dileğiyle, Allah’a emanet olun” dedi

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

41 yorum yapılmış

  • Malatyalı (4 gün önce)
    Ben çocukken malatya mızda bir çok özürlü(deli) şahıslar vardı bir tanesi Ahmeti yeni caminin önünde kalabalığa sopasını savurduktan sonra değmesin gardaş derdi fazla söze gerek yok
    0
    0
    Yanıtla
  • selim malatyalı (4 gün önce)
    bülent tüfenkçi ve ihsan koca Allah eksikliğinizi vermesin.ömrünüzün sonuna kadar malatyanın içine çalışın:)
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mlx (5 gün önce)
    Valla hiç kimse dert yanmasın.20 küsür yıldır sensin dersen sonuç bu olur. Memleketin geldiği noktaya bakın. Fakir dahada fakir oldu,zengin dahada zengin oldu. Bizler sensin demeye devam ettiğimiz sürece,daha çokkkk dert yanarız.. iyi uykular güzel ülkemin güzel insanları.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kiremit (5 gün önce)
    Battalgazi Belediye Başkanı Bayram bey yok. Adam bunlardan farklı herhalde aralarında görünmek istemiyor. Helal olsun
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Barut (5 gün önce)
    Akp ancak belediye sosyal tesislerinde yiyeler iceler .halktan o kadar koptular
    %100
    %0
    Yanıtla
  • levent demirhan (5 gün önce)
    önce icraat yapın, sonra bayram derdine düşün , milletin bayram mı kaldı ev bark yok iş yerleri yok hayat uçmuş gitmiş bayramlaşma güldürmeyin kendinize....verdiğimiz oylar heba oldu dedirtmeyin.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • OKTAY (5 gün önce)
    akp öncesi Türkiye yi özledim.dışarı çıkıyorsun malatya gibi ufak bi şehirde 500 tl büyükşehirleri düşünemiyorum.bi yemek sigara 300 tl.oy verenler nasıl gidiyor hayat.bana hava hoş.depremden sonra çıkmakla en iyi kararı verdim sanirım viran malatya dan
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Vatandaş 44 (5 gün önce)
    Aylardır yerinde dönüşüm için müracaat edilmesine rağmen bir Arpa boyu yol kat edilmedi neden belediyeler ruhsat veripte önünü açmıyor önümüz kış nerede ise iki yıla yaklaşıyor şehrin biran önce ayağı kalkması lazım
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Serkan (5 gün önce)
    Siz ancak kendinizi inandırırsınız .diyecek başka söz yok
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 gün önce)
    16 ay geçti başkanlar vekiller neredesiniz sizi kim nerede görüyor gerçekten...Bu Malatya'nın vebali üstünüzdedir unutmayın...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı yusuf (6 gün önce)
    Akp diye bir parti olmasaydı şu anki sorunların %90 i olmazdı. Esad ile papaz oldunuz ABD için ne oldu kucağımıza 10 milyon istilacı attınız hala da para için Avrupa'ya gondermemek için sığınmacı besliyorsunuz. Yollayın şunları ülkelerine yeter burası sizin babaninizin çiftliği değil. Burda böyle olurken kokuşmus cokmus adalet sisteminden bahsetmiyorum bile. Ekonomiyi nas nas diye diye 128 milyar doları sata sata kur korumalı mevduatı çıkarıp bosalttiniz kasayı ekonomi çöktü. Kurtarici diye getirdiğimiz Mehmet Şimşek eliyle de vergi üstüne vergi getiriyorsunuz. Dünyada örneği olmayan yurtdışı çıkış pulu harAcı 150 liradan 3000 liraya cikacakmiş. Türk halkı ile dalga geciyorlar. Bunlar da yalandan kamuda tasarruf yapıyoruz diye medyaya 1-2 resim ile halkı uyuta dursun cezayı faturayı halka kesiyorlar. UYAN TÜRKİYE UYAN MALATYA. BU MEMLEKET SAHİPSİZ DEGİL !!!!!!
    %95
    %5
    Yanıtla
  • mustafa (6 gün önce)
    :))))))))))))
    %100
    %0
    Yanıtla
  • DenizDerya (6 gün önce)
    Size oy veren halkı yerlerde süründürüyorsunuz, ülkeyi dibine kadar sıyırdınız, üçer beşer maaş alıyorsunuz, zenginlik, para, pul mülk, lüks yaşıyorsunuz siz ve aileleriniz, çocuklarınız. Aslında sizde haklısınız Allah dediniz, din elden gidiyor dediniz, bayrak inecek, ezan susacak dediniz ve milleti uyuttunuz. Bu millet hala sürünmeye hala uyumaya devam ediyor. Keyfinize bakın efendiler, yiyin, için, gezin, dolaşın, özel uçaklarla seyahat edin. Milyonluk arabalarla dolaşın. Size oy veren millet düşünsün ve sürünmeye devam etsin.Siz bu milletin sayesinde hiç düşmeyeceksiniz hep ayakta kalacaksınız merak etmeyin..
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Malatyalı (6 gün önce)
    Sami Er'in elini tutan aynı zamanda muhtar dernek başkanı olan muhtar Selahattin Gürkan için senden başkası bu şehire haram demişti Ah be makam insanları nasılda değiştiriyorsun. Ha elbet muhtarsïn mahallen için her belediye başkanı ile çalışmak zorundasın ama bir öncekine o kadar yağ ćekmek aşırı mübalağa da bulunmanın alemi neydi.Bu şehri Selahatin Gurkandan başkası ayağa kaldıramaz sözlerini ne çabuk unuttun eeeee nede olsa AKP Kale ilçe belediye başkan aday adayiydi her dönem olduğu gibi bu dönemde partinin yanına yaklastirmadilar hem AKP aday adayı hem muhtar oluyor tekrar ve Veli Ağbaba ziyarete gittiğinde onada ayrı telden çalıyor vay anam vay..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ülke insanının en büyük hastalıklarından biri de mevki makam delisi olmak.Alleme Hocamız Hoca Nasreddin in dediği gibi ye kürküm ye.işte bu tipte veciz bir örneği
    %100
    %0
    Yanıtla
  • burak inan (1 hafta önce)
    siz hepiniz dimdik ayaktasınız zaten. mal mülk şatafat güç. olan bize oldu...
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Haci (1 hafta önce)
    Sizin dimdik ayakda olduğunuzu vatandaşında sayenizde sere serpe yerlerde olduğunun da farkındayız..Allah büyüktür.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Yusuf44 (1 hafta önce)
    Ülke yıkıldı ülke. Ekonomi yıkıldı , mültecilerle sehirlerimizi, demografiyi yıkıyorsunuz. Yazıklar olsun
    %97
    %3
    Yanıtla
  • MUSTAFA (1 hafta önce)
    Önemli olan sizin değil, Malatya halkının ayakta ve dimdik olması. Siz zaten her daim dim dik ayakta idiniz. Hala bu halkı anlamadınız ya.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 hafta önce)
    Siz ayaktasiniz evet Biz Malatyalılar yıkıldı,Size nasıl oy çıkar.Özür dilerim daha önce oy verdiğim için size .
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Berk (1 hafta önce)
    Emeklilerin aylığını ayın 11 ve 15 de verecektiniz
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Murat (1 hafta önce)
    Şu ekibe bir bakar mısınız? Soyadı ile parti üyeliği ile belediyelerde boş yerlerde görevlendirilenler, Malatya’ya ömrü billah faydası olmayanlar, bürokrasiden bihaberler…
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Ruba (1 hafta önce)
    Siz ayaktasınız ama emekli ,asgari ücretli, dar gelirli ayakta değil
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Remzi (1 hafta önce)
    Yıkılacakasınız az kaldı…
    %98
    %2
    Yanıtla
  • Malatya li (1 hafta önce)
    Tabiki ayakta durursunuz bu malatyalı hiç bir şeye ses çıkarmadığı sürece daha çok ayakta durursunuz debreminde uzerin de 16 ay geçti nerde yapılan yerinde dönüşüm ler kaç inşaat başladı diğer debrem illerine bakın yerinde dönüşüm olsun diğer olsun hızla ilerliyor malatyada çarşı inşaatların da başka ne başladı hepsi yerinde sayiyor
    %98
    %2
    Yanıtla
  • Gariban (1 hafta önce)
    yediniz milleti tabi ki sizler dimdik duracaksiniz millet belini dogrultamiyor sizin yuzunden iki cihanda elim yakanizda
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Bünyamin (1 hafta önce)
    Temennimiz bir erken seçim o zaman göreceğiz dikmi eğikmi olduğunuzu
    %97
    %3
    Yanıtla
  • mltylı (1 hafta önce)
    şu fotodakiler acaba şu yorumları okuyupta utanıyorlarmı hiç
    %98
    %2
    Yanıtla
  • Hayır neden utansın
    %88
    %12
    Yanıtla
  • malatyalı (1 hafta önce)
    tabi dimdik ayakta durursunuz 17 bin tl ye geçininde görelim ..Hayat size güzel ihaleler yolsuzluklar adamcılık yediğiniz önünüzde yemediğiniz çöpte ama sizin suçunuz yok halay ekibi ve size oy verenlerde suç..Ama şunu bilin allahın izniyle hesap vereceksiniz devletin parasını yiyen iflah olmaz..
    %98
    %2
    Yanıtla
  • Murat (1 hafta önce)
    Yavvv hee hee hee
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Orhan 44 (1 hafta önce)
    20 sene öncesinde mutlu bir ülke vardı. Mahvettiniz tebrikler. Multecilerle yaptığınız planlar tutmayacak bu ülke istilacılara geçit vermeyecek !!
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Alp (1 hafta önce)
    Keşke Malatya da ayakta olsa. 25 yıldır yediniz tuketemediniz. Malatya Hindistan'a döndü bunlar caka peşinde.
    %98
    %2
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 hafta önce)
    Aynen halka karşı hep dimdik.
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Malatyali (1 hafta önce)
    Sizler ayaktasiniz ya bizler ramazan bayramında maaşlara on gun vardı emekli aylıklarını yatirdiniz neden bu bayram yatmadı çünkü seçim yoktu degilmi Allah büyük
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Asim (1 hafta önce)
    Zaten kazık kavramı da kelime özüyle diklik şarttır.Meclisteki tüm siyasi parti mensupları dimdik ayakta durmaya çalışıyor.kazıklamanın kuralıdır.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Orhan (1 hafta önce)
    Ak partinin Malatya'da dip yaptığının fotoğrafı. Büyükşehir diye tabir edilen yer kimlere emanet. Hangisinin derdi Malatya. Söğütlü cami ellerinde geziyorlar. İldeki bir cami bu kadar gündem olup çözüm bulamıyorlar ise vay halimize.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • kadir (1 hafta önce)
    gelen gideni aratıyor selahattin gürkan bu melekete hiç birşey yapmadan gitti malatya adeta geriye gitti öyle tahmin ediyorumki siz selahattin gürkanı aratacaksınız duruşunuz onu gösteriyor geleli nerdeyse üç ayı geçtti varmı bir icraatınz veya projeniz
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Mutluluğun Resmi (1 hafta önce)
    Nazım Hikmet Saman Sarısı şiirinde Ressam Abidin Dino'ya "Bana mutluluğun resmini yapabilir misin Abidin?" diye sormuş ya.. İşte fotoğraf bir ressamın eseri gibi. Herkes çok mutlu. Çünkü bayram diyeceksiniz. Hayır. Çünkü tuzları kuru. Depremin üzerinden 1.5 yıl geçmiş hala AKP, hala cem cak. Bu ne aymazlık bu ne rahatlık? TOKİ 'nin gücüymüş. Kel alaka. TOKİ kim? O da mı Akp? TOKİ her işini ihaleye veriyor yandaşlara. Gidin görün yapılan konutları. 100.000'den fazla aile konut bekliyor hala cem cak, hala parti, hala reklam. Ayıp be ayıp!
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Selçuk-İzmir (1 hafta önce)
    Evet siz dimdik ayaktasınız ama Malatyalı dizlerinin üstünde sürünüyor.
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Ahmett (1 hafta önce)
    Böyle teşkilat başkanının olduğu yerde dimdik ayakta durmanız gerekiyor zaten, Allah muhafaza etsin dik durmayıp bir eğilseniz dahada kalkamazsınız :)
    %93
    %7
    Yanıtla