SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"AK Parti Milletin Umudunu ve Güvencesini Garanti Altına Aldı"

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, AKP'nin 21' inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Mesajında, AKP'nin bir hizmet partisi olduğunu ifade eden Kahtalı, "Türkiye AK Parti ile birlikte adeta küllerinden doğdu. Allah'a hamd olsun AK Parti bu ülkede milletin umudu, yarınların güvencesi oldu" dedi. 

AKP'nin 21 yıl önce 14 Ağustos 2001 yılında kurulduğunu hatırlatan Kahtalı, AKP ile Türkiye'nin her alanda büyüdüğünü ve kalkındığını belirtti. 

Siyasi ve ekonomik krizlerin yaşandığı bir dönemde AKP'nin milletin umudu olarak kurulduğunu kaydeden Kahtalı, "Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde kurulan ve mensubu olmaktan gurur duyduğum AK Parti kurulduğu andan itibaren mazlumların umudu, milletin partisi olmuştur. Girdiği ilk seçimle birlikte milletin takdirini kazanarak göreve başlayan AK kadrolar ’Büyük ve güçlü Türkiye’ hedefi ve ’Halka hizmet Hakk’a hizmettir’ düsturu ile gece-gündüz demeden büyük bir kararlılıkla ve hizmette sınır tanımayarak ülkemizde büyük bir değişim ve dönüşüm süreci yaşatmışlardır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti sayesinde ülkemizin başına bela olan  terör bitme noktasına gelirken ülkemiz her alanda yerli ve milli projelerle tüm dünyada adından söz ettirmeye başladı. Yıllarca bir kangren gibi bu ülkenin etrafını saran sorunlar AK kadrolar sayesinde tek tek çözüldü, Türkiye gerek bölgesinde gerekse dünya siyasetinde büyük bir rol üstlenerek önemli bir konuma geldi ve dünyada söz sahibi ülkelerden biri olmayı başardı. AK Parti bugün Türkiye'nin belki de 80 yılda alamadığı hizmetleri 21 yılda bu millete sağladı ve milletin yarınlara olan umudunu ve güvencesini garanti altına aldı. AK Parti bu milletin ta kendisidir, AK Parti bir çözüm ve hizmet partisidir.  İçerisinde bulunduğumuz yeni dönemde de Türkiye'yi kalkındıracak, Türkiye'yi ileriye taşıyacak, yeni dünya düzeninde Türkiye'nin daha sağlam ve güçlü bir şekilde yerini almasını sağlayacak olan parti yine AK Parti'dir. Ben bu vesileyle mensubu olmaktan onur duyduğum milletin partisi AK Parti'nin 21'inci yılını kutluyor başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere milletimize sayısız hizmetlerde bulunan bütün AK kadrolara teşekkür ediyorum. 2023 hedefine emin adımlarla gittiğimiz bu yolda partimize başarılar diliyor ve bizlere 21 yıldır güvenen milletimize şükranlarımı sunuyorum" ifadelerine yer verdi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • Malatyali (1 yıl önce)
    Doğru 20 yıl sonra geldiğimiz yere bir bakin 5 lt mısırözü yagi 190 tl yumurta 59 tl daha sayamiyacagim gıda maddesi yüzde 300 artmış sizin sahte Tüik e göre eflasyon 2.34
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Pişmiş (1 yıl önce)
    Devlet hastanesi (Araştırma)neyi araştırıyorlarsa! Defalarca reklam yapıp büyük paralar ödeyerek Hiperbarik Oksijen Tedavisi Kabini satın aldı. Başına da bir pratisyen hekim koymuşlar en son. O da istifa edip özel bir hastaneye gitmiş. Sistem kapatılmış. O üniteyi çalıştırabilecek başka bir doktor kalmadı zahar. Peki tedavi olmak isteyenler ne yapacak? Koca şehirde başka yok. Kahtalı bu kadar keyifle kendinden geçeceğine şu olaya bir el at. Belli ki ne hastane idaresi ne de Sağlık İl Müdürü nün ipinde değil.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ANCAR KÖYÜ (1 yıl önce)
    rızkı veren Allahtır. siz kim oluyorsunuzda garanti altına alıyorsunuz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ESKİMALATYALI (1 yıl önce)
    muhalefet iktidar olur isek bazı ödemeleri yapmayacağız rte tıpış-tıpış ödersiniz diyor sn.kahtalının millet diye kast ettiği ve güvence garantisi verdiklerine mesajmı veriyor diye düşünüyorum lakin garip-gureba millete balık tutturmak yerine balık veriyorlar
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet KARA (1 yıl önce)
    vallahi billahi bunlar millet ile dalga geçercesine gülüyor lar. REİS olmasaydı kim sizin yüzünüze... bakardı be.
    %25
    %75
    Yanıtla
  • İlhan (1 yıl önce)
    Sayenizde kül olduk.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Has Malatyalı (1 yıl önce)
    Ne de güzel gülüyor Malatya ve Malatyalıları temsilen. Vekil dediğin temsil eder. Temsili böyleyse aslının da böyle yüzü gülüyordur, her şey mükemmel! Oy verenler şikayet etmesin, onlar da böyle gülsün.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Ağzına sağlık. Doğru tespit. Temsili böyleyse aslının da böyle yüzü gülüyordur, her şey mükemmel! Oy verenler şikayet etmesin, onlar da böyle gülsün.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Suat (1 yıl önce)
    Millet,le alay etmekten zevk alıyorsunuz değilmi vekil efendi az kaldı bu devranınız böyle sürmez
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Huzur (1 yıl önce)
    Hiç bu kadar ümitsiz olmadim gelecegimden, sizlerle herşeye karamsarım..
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Hacı (1 yıl önce)
    Umut ve güvencenin garanti altına alınması ne demek?
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Hoca 44 (1 yıl önce)
    Hepsine Allah rahmet eylesin..Yeni dünyalarında huzur sağlık mutluluklar diliyorum.
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Hoca 44 (1 yıl önce)
    En samimi en doğal vekil ...şeker ne kadar zararlı canan Karatay öyle diyor..kahvaltıda bizi şeker yemekten kurtardı hem dişleri çürütüyor..bütün Türkiye şeker pahalıdır..iktidar değişsede bir şey olmaz adil gevrek gitti daha kötü durumda malatyaspor hiç bir şey değişmez kahvaltıyı samimi buluyorum halkın içinde kendini gizlemiyor sempatik geliyor halktan biri
    %50
    %50
    Yanıtla
  • erol (1 yıl önce)
    AKP ; ekonomik ve siyasi krizlerin yaşandığı bir dönemde iktidara gelmişse: İnsanın aklına ister istemez : Tarih tekerrürden ibarettir, sözü geliyor.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Yalan makinesi (1 yıl önce)
    ALLAH razı olsun, sende bizi şeker yemekten kurtardın kahtalı :)
    %97
    %3
    Yanıtla