SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Akçadağ Belediye Başkanı: '7/24 Sahadayız'

0
Güncellendi - 2022-01-25 01:06:54
Akçadağ Belediye Başkanı: '7/24 Sahadayız'
A- A+ PAYLAŞ

Akçadağ ilçe Belediye Başkanı Ali Kazgan, kar yağışının etkisini arttırarak devam ettiği ilçede karla mücadele çalışmalarını yerinde denetledi.

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, beraberinde başkan yardımcısı Eyüp Işık ile birlikte ilçe merkezinde karla mücadele ekiplerinin sahadaki çalışmalarını inceledi. Karla mücadelede gecesini gündüzüne katan ekiplerin çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Kazgan, karın bereket olduğunu kaydederek ilçe genelinde kardan dolayı olumsuz bir durumun yaşanmadığını 7/24 sahada olduklarını söyledi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • mağdur (2 yıl önce)
    akcadağ belediye baskanina soruyorum.Büyük bir kurum olan cezaevine neden saat başı servis yok.Ziyarete gelmek işkenceye dönüsüyor.Malatya merkezden akcadağ'a 15 tl geliyoruz.Ama oradaki minibüsçüler kişi başı ücret talep ediyor taksiciler de yine öyle 40-50 ücret istiyor.Bu normal değil resmen fırsatçılık.Acilen Selehattin beyle görüsüp oraya saatlik servis acılması gerektığinı ileteceğim.Sizde seçilmiş biri olarak vatandaşa destek olun lütfen.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • gardiyan (2 yıl önce)
    sayın Ali KAZGAN! üst düzey bir Adalet Bakanlığı çalışanı bu cezaevini Ali Başkanı kıramadık Akçadağa yaptık bilgisini verdi. 1 haftadır kar yağıyor. Lojmana ekmek gelmiyor. cezaevine ekmek getiren araç 5 saat yolda kaldı. her yer açık sadece kağıt fabrikasından cezaevi arası kapalı. memur servisi yolda kalıyor. ziyaretciler yolda kalıyor. jandarma ambulans yolda kalıyor. bu cezaevini buraya denildiği gibi sen yaptırdıysan eğer bakacaksın buraya. şimdi bazıları diyecek ki akçadağın bir sürü köyü var. cezaevinin nüfusu 2000 personel ve lojman hariç. akçadağın merkezinde devamlı bu kadar yaşayan yok. bir haftadır çöp alınmıyor dağ oldu. ekmek yok yol yok. sorumluluk tamamen akçadağ belediyesinde ve bu kurumun buraya yapılmasını sağlayan Ali KAZGAN'dadır.
    %80
    %20
    Yanıtla